Holky, chci se optat, jsem par týdnů těhotná (5-6 tt), ale pprad me boli pobrisek. Jako ne chvili ale vetsinou porad. Uprostred. Skoro až k jizve co mam po císaři. Je to normalni? Běhám porad na wc jestli jsem to nedostala nebo tak. U prvniho ditete jsem ani nevedela ze jsem tehotna(dlouhy cyklus, zjisteno az 8tt). Jee jaky to byl klid. Nic me nebolelo, nebo si na to uz nevzpomínám.
Ted mi přijde ze me boli porad. Z podbrisku to střílí do nohou. Potom levy pravy vaječník asi, a zase podbrisek. Ale skoro neustále něco.
Je to normální. Nebo jsem regulérní blázen už 😁
@vh1610 ted jsem byla na WC a mela jsem na papiru nejaky hnedy hlen😞 snad to bude dobrý.
Ju ja budu mit teprve kontrolu, jeste jsem nebyla. Jen mam pozitivní testy. Jsem objednana az za 14 dni.
Ja jen doufam, ze ty bolesti jsou ok. A opět nepotratim. To se mi uz stalo, na zacatku roku. Ale testy nesilily. A pak to odeslo s MS. Tak uvidim ted nu.
Já právě přišla k doktorce s velkýma křečma v podbřišku a s pozitivním testem, taky jsem měla strach. Doktorka mi řekla, že je normální, že mě teď bude vše bolet.. na křeče mi napsala magnesko a je to o něco lepší. Do toho spinim skoro od začátku.. Tak snad nám vše dobre dopadne 🍀
@anes24 ja krece nemam, spis to bolebi podbrisku nuu. Tak uvidime . Spineni se uz skoro neobjevuje.
Já jsem 9tt a teď mě tak dost poboliva v podbřišku. Fakt stejnej pocit, jak kdybych to měla dostat, takže se furt kontrolují ale normální to opravdu je. Všechno se napíná a přizpůsobuje rostoucí děloze. Do toho mi je ještě zlé. No peklo ta těhotenství :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Normalni to je, zvlast s jizvou po cisari. Ale to samozrejme nezodpovi, jestli zrovna u vas to nemuze znacit neco negativniho. Vydrzte, uvidite. Vse je v tehlech tydnech hodne prokrvene plus se zacina roztahovat deloha, tak snad to je proste jen tenhle proces. Ale nezbyva nez vydrzet na dalsi kontroly. Preju at je vse v nejlepsim poradku 😉