Ahoj,
Jsem úplně na začátku těhotenství. Na testu dálnice ale bolí mě podbřišek jak kdybych měla dostat ms. Občas tupá bolest občas skoro křeč jak na ms. Je to normální?
U prvniho tehu jsem to mela taky☺️
Normální, neboj 🙂 ja mela i hnědoruzové spineni. 🙂
Roztahuje se děloha, trošku pomůže magnézko 🙂
Ahoj já to taky měla před měsícem a bylo s toho mimodelozni těhotenství 😪
Děkuju za uklidneni 😊 tak snad to bude ok
@martinececka to mě mrzi 🥺
Jojo, já když ještě nevěděla že jsem těhotná, tak jsem měla silný bolesti břicha i v kříži, jako bych každou minutou měla mít MS. No nic, nakonec na testu dálnice ☺ bolesti mě přešly nějak v 6.tt
Já to tak taky měla a občas to mám i teď na začátku 9tt. 😊
Ano, je to normální, roztahuje se děloha, pak i vazy, které dělohu drží. Pak to na chvíli přejde a pak znova. Neroste plynule, ale skokově.
Ahoj ano je to normální 😊 na začátku tehu sem měla to stejné 😊... Vymizelo to cca ve 12tt ❤️
Děkuji holky. Už je to lepší nejhorsi to bylo v den ms a den po něm. Děkuju za utechu 🤗
Do kdy jste mely tyhle pocity MS?
@bluehorse2020 do 10tt 😊
Ahojte, dievčatá. Chcela by som sa vas opýtať, momentálne som 27DC a približne 14DPO, už asi tri dni mám bolesti v podbrušku, občas ako slabé kŕče, niekedy pichanie, tlaky a tak. Krvácanie ani spinenie nemám. Ale mám strachy že to nie je v poriadku, lebo to brucho cítim stále. Tehotna som po dlhej snahe prvý krát, moje testy vypadaju takto, prikladám fotku. Myslite, že je to v poriadku? Aj tie bolesti a to ako vyzerajú moje testy. Ďakujem za odpovede.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ani, měla jsem to stejně, kolikrát strašná křeč