Občas mě pobolívá břicho jako při menstruaci vždy to po několika minutách odezní ale z čeho mám velký strach je že aspoň jednou do týdne nebo jednou za 14 dni dostanu velkou křeč do břicha a jde mi to až do zad,vždy ta křeč trvá aspoň 4 minuty ( Opravdu bolestivá ) ..
Jsem po 1 potratu takže mám docela strach.. Myslíte že to může souviset s nízkou placentou? Na další prohlídku jdu až za 14 dní...
@vendelinka08 Určitě zavolám ,a vím že to patří lékaři jen jsem se chtěla dozvědět víc než půjdu na prohlídku
@lakomamichaela to jo, ale já bych zavolala fakt hned s nečekala. Většinou o nic nejde, ale pokud tě to znervózňuje, tak volej. Každá to máme jinak, vnímání bolesti a také důvod, proč se to děje.
@vendelinka08 Dám na vaši radu v každým případě dekuju
Já měla jen v začátku silnou křeč a bolest v podbřišku, kdy mě to píchalo až do spodku a nemohla jsem se ani pohnout chvíli. Ale to bylo opravdu v začátku, jak píší holky konzultovala bych s lékařem, také jsem byla po potratu a ze všeho vyplašená..
@jjasmina Takovou bolest mívám i já ta křečovitá se už zmírňuje ale bolesti břicha jako před začátkem mesntruaci mám chvilkove už druhý den..
A jestli se můžu zeptat jak jste dopadla?
@lakomamichaela v únoru se malá narodila, takže za ty křeče a blitky do 7. měsíce to stálo 😀
@jjasmina Tak to jsem ráda že to dobře dopadlo jinak malé i vám hlavně zdravýcko☺️ Ať vám dělá radost🙂
@lakomamichaela děkujeme 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lakomamichaela zavolejte svému gynekologovi a zeptejte se...takové otázky patří lékaři a ne maminkám. Myslím že je tady i gynekologická poradna.