Bolest a špinění. Je to normální?

27. pro 2021

Ahoj, jsem v 5tt tedy na zacatku, a kdyz me zrovna neboli pobrisek tak me boli hrozne pochva, jakoby uvnitr ale tak nejak na zacatku a cela, nedokazu to popsat. Prosím je to normalni? K dr jdu az za 14 dni. Obcas sem tam zaspinim tak beru ascorutin a Utrogestan (polykam).
Jsem vystrasena, uklidnite me?

jjasmina
27. pro 2021

Je to buď anebo.. Nicméně mě taaky bolel podbřišek

themuffin
27. pro 2021

Opravdu je to buď a nebo. Někdo špiní celé těhotenství a miminko je zdravé. Já špinila, bolel mě podbříšek i dole a nedopadlo to. Ale kdo ví, jestli to bylo kvůli tomu.

vaseli16
27. pro 2021

Je to bohužel buď a nebo,ale já na začátku taky Spinila a teď jsem 37tt.

autor
27. pro 2021

@vaseli16 to je moc pěkné, gratuluji.
Já doufám ze to špinění je pořád jen k MS která nepřišla.
Ženský čekají na dvě čárky na testu, potom na UTZ na srdíčko, potom na výsledky ze screeningu.. Atd. Atd. To je nekonečné.
Proč to nemůže se prostě rozject, nebo ať není nic a člověk by hned byl trošku klidnější.

autor
27. pro 2021

@themuffin jak dlouho si spinila? Já bych chtěla usnout a probudit se po porodu u zdravého dítěte fakt že jo.

themuffin
27. pro 2021

5 dní a pak samovolný potrat. Určitě dej vědět, držím palce 🍀🍀

autor
27. pro 2021

@themuffin děkuji. Dám vědět 🙏

vercousek
27. pro 2021

To by byla bomba celý těhotenství zaspat a probudit se až po porodu😃Ale bohužel člověk má strach snad už po prvnim pozitivnim testu.Prvni těhu u mě nedopadlo špinit jsem začla v 5 týdnu bolest sem tam jako při MS v osmém už se rozjel samovolný potrat takže v mem připadě bylo špinění se špatnym koncem.

anes24
28. pro 2021

Ahoj. Já už spinim třetí týden... U dr bylo posledne všechno ok, že to musíme nechat na přírodě. Takže teď čekám na další kontrolu. Jsou to nervy.. přeji hodně štěstí, teď nám nezbyde nic jiného než jen čekat..

autor
28. pro 2021

Ja uz jsem druhy den "čistá" Nespinim, tak snad to bude dobrý. Jen me nehorwzne poboliva podbrisek, obcas pichne po stranach, v pochve a jde mi to az do stehen nohou

autor
28. pro 2021

@anes24 tak drzim palecky, nam oboum. Rekli ti z ceho spinis? (Cipek atd? ). Ja si myslim, ze to byl proste dozvuj zahnizdeni.. Treba jen.

autor
28. pro 2021

@anes24 ja si volala s dr, a me rikala do telefonu, že to může být tím, ze mimi se uhnizdilo, a dale a dale se noří do sliznice, tak to může narušovat = spineni.

anes24
28. pro 2021

Mně akorát řekla, že to může být roztahováním dělohy, že uvidíme na příští návštěvě. Tak snad to tak bude. Ať nám to dobře dopadne. Držím palce🙂 hlavně pevné nervy.

saraca
12. led 2022

Ahoj, taky špiním po Ivf a jsem 7+5. Nebolí mne břicho, nic. Ale dost mne to znervozňuje. U mne srdíčko i velikost ok. Příčina žádná. Napište pak jak jste dopadly.

autor
12. led 2022

@saraca ahoj ja spinila jen oar dni, od te doby nic. Tukam. Bylo to v dobe kdy nela prijit MS.
@themuffin " mimco "uz ma 4 mm a srdecni mala akce byla jiz videt. Podle UTZ je jen asi o tyden mladsi.

autor
12. led 2022

@saraca jinak me bricho poboliva porad, obcas ukrutně píchne, že se až prohnu, to je většinou kdyz měním polohu. Brisko boli vic, kdyz dlouho sedim (v praci treba), tak ho dost cítim.
Dr mi chtela napsat neschopenku, jiz pri spineni. Ja odmitla, jelikož si myslim, ze co má byt to bude. A doktorka to vlastně potvrdila. A hlavně doma by mi z toho hrablo. Hledala bych kazde píchnutí, četla diskuze. A asi bych se zblaznila.

saraca
12. led 2022

@anes24 ahoj , jak jsi na tom ted?

anes24
13. led 2022

@saraca Ahoj. Špinění přestalo🙏. Tak snad to bude dobrý. Ale jak píšeš výše. Tak mě píchne, když se třeba natáhnu. Nebo mě začne bolet břicho když déle sedím.. takže to je asi dobrý?🙂 A ty?

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru