Bolest a křeče v podbřišku v 11tt, je to běžné?

marcik88
7. bře 2016

Ahoj holky,
od včerejška mě občas pobolívá v podbřišku a občas mám i křeče a pak zase určitou dobu nic.
Mám navštívit doktorku nebo je to běžné??

weronikad
7. bře 2016

Pokud jsi z toho nesvá, tak určité se objednej. taky to může pouze znamenat, že se roztahuje děloha, takže nic, z čeho bys měla mít jakékoliv obavy🙂

songs
7. bře 2016

Ahoj mam podobne projevy, zitra jdu k doktorovi na kontrolu tak se zeptam. Nekde jsem cetla ze je dobre nasadit magnezko.

songs
9. bře 2016

@marcik88 tak jsem se na to a pokud to nejsou velke bolesti tak je to v poradku.

evcamonca
9. bře 2016

Ahoj, taky jsem měla křeče v podbřišku, po pár dnech odezněly. Děloha roste a posouvá se

marcik88
autor
13. bře 2016

Ahoj, pro jistotu jsem k doktorce šla a ta mi řekla, že jsem udělala dobře. Nasadila mi magnézko. Už jsem i po kontrole a je to v pořádku. Mágnézko mam brát pro jistotu ještě 14 dní.

weronikad
13. bře 2016

@evcamonca Mě ale bolí břicho z toho, že jsem nafouklá, jako bych měla pořád zaražené větry, na to jsem se ptala, co vám proti tomu pomáha🙂 V podpříšku bolesti mám také a také vím, že je to normální🙂

zuzka510
13. bře 2016

Taky jsem 11tt a začínám mít bolesti v podbríšku :( Na čtvrtek jsem objednana k doktorce, tak uvidíme 😉 Ale myslím si, ze se mi roztěhuje děloha 😖

xjanikka
14. bře 2016

Ahojda , jsem 11+2 dnes jsem byla na kontrole a je vše v pořádku , je to prý kvůli tomu jak se roztahuje děloha a dělá si tam mimi místo 🙂

weronikad
15. bře 2016

@xjanikka Jéé já jsem 11+1 to jsme opravdu hodně podobně🙂 vychází ti termín porodu taky na začátek října? Vím že se to může ještě změnit, ale mám zatím předpokládaný na 3.10

xjanikka
16. bře 2016

@weronikad Ahojda, zatím mi dokrorka neřekla přesný termín, popravdě jsem měla zřejmě ovu úplně jinak a rozházený cyklus, takže si musíme počkat, jen říkala že konec září, začátek října, zítra jdeme na klasickou kontrolu, tak snad už budeme vědět více 🙂 Máme za sebou už jedno zamlklé loni, tak si nás víc hlídají 🙂

xjanikka
17. bře 2016

@weronikad tak už máme potvrzeno 28.9.2016 to jsme opravdu od sebe kousíček, to je moc hezký 🙂 🙂

weronikad
19. bře 2016

A už jste byla v prediku?🙂 Já jdu až na konci měsíce a už se nemůžu dočkat, já jsem otěhotněla uplně poprvé a mám pořád obavy, snad bude vše v pořádku, sestra potratila na konci třetího měsíce, tak už at ten 3tí mám za sebou, vím, že se může potratit kdykoliv, ale přece jen do toho 3tího je to rizikové..

marcik88
autor
19. bře 2016

Ještě jsem nebyla, jdu ve čtvrtek a taky mám pořád obavy jestli bude vše v pořádku. Už ať mám taky ten 3 za sebou - budu klidnější. Snad nám to dobře dopadne.

xjanikka
19. bře 2016

@weronikad
@marcik88 Já prodělala loni zamlklé těhotenství v 6tt, takže vás chápu. Bojím se při každé kontrole a buší mi stresem srdce o závod, ale věřím že už bude jen dobře. U vás určitě taky, nebojte se, nebudu psát ať se nestresujete, sama vím, jak je to těžké.. Držím moc pěsti 🙂

misaroval
7. črc 2016

Ahojky holky .. u tlouklo srdíčko hned na první návštěvě u lékařky kdy jsem šla na potvrzení..to bylo jiz 5+2 . Právě mě překvapilo že sposta maminek jej viděla až o pár týdnů později.. jsme asi nějaký akční😃😃

miskahonzik
21. srp 2016

Dobrý večer, chci se zeptat, vše prožívám úplně poprvé!🙂 pan doktor mi potvrdil těhotenství. Byla jsem u něj ve čtvrtek, to me bolelo břicho jako bych to měla dostat, v Pátek bolelo skoro celý den, v sobotu me dvakrát pichlo a od te doby už nebolí!🙂 Je to normální nebo ne?🙂

xjanikka
21. srp 2016

@miskahonzik Pěkný večer, já měla to samé na začátku těhotenství pořád, dokud nekrvacite a nejsou to bolesti co se nedají opravdu vydržet tak je to podle mě na začátku jak se mimi uhnizduje normální 😊

miskahonzik
22. srp 2016

@xjanikka dobrý den, děkuji za odpověď!🙂 špinila jsem, akorád na úplném začátku! Ale to byl jen ten sliz slabý a potom my to doktor potvrdil🙂 od té doby nic!🙂 Bolelo to jen ty tři dny a teď nic!🙂 Jen mám nafouklé břicho a veliké prsa, jinak nic! Ani nevolnost vůbec nic🙂 Tak snad je vše v pořádku🙂

rendovi
29. led 2021

Ahoj holky od včera mě začlo bolet v podbřišku a slabé sem Spinola až do dnes zítra budu v 11tt a bohužel sem na lodí v zahraničí nemám šanci si zajít k doktorovi, mám šílený strach

ema90
29. led 2021

@rendovi A jak budete resit tehotenstvi dal?
Mela byste mit moznost navstivit lekare.
Sezente si aspon Ascorutin, ten nicemu neublizi.
Slaba bolest nebo krece v podbrisku a slabe spineni nemusi znamenat vubec nic, ale kdyby se to stupnovalo, tak by bylo vhodne lekare vyhledat.

rendovi
29. led 2021

@ema90 v úterý jedu konečně domů,a hned k doktorovi jenom ten strach mě ničí už taky nejsem nejmladší bude mi 42 o ten strach je větší.

rendovi
29. led 2021

Na malý se moc těšíme tak ke jasný že obavy z toho že by to mohlo být špatné je nepredstavitelne

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru