Ahoj holky,
od včerejška mě občas pobolívá v podbřišku a občas mám i křeče a pak zase určitou dobu nic.
Mám navštívit doktorku nebo je to běžné??
Ahoj mam podobne projevy, zitra jdu k doktorovi na kontrolu tak se zeptam. Nekde jsem cetla ze je dobre nasadit magnezko.
Ahoj, taky jsem měla křeče v podbřišku, po pár dnech odezněly. Děloha roste a posouvá se
Ahoj, pro jistotu jsem k doktorce šla a ta mi řekla, že jsem udělala dobře. Nasadila mi magnézko. Už jsem i po kontrole a je to v pořádku. Mágnézko mam brát pro jistotu ještě 14 dní.
Taky jsem 11tt a začínám mít bolesti v podbríšku :( Na čtvrtek jsem objednana k doktorce, tak uvidíme 😉 Ale myslím si, ze se mi roztěhuje děloha 😖
Ahojda , jsem 11+2 dnes jsem byla na kontrole a je vše v pořádku , je to prý kvůli tomu jak se roztahuje děloha a dělá si tam mimi místo 🙂
@weronikad Ahojda, zatím mi dokrorka neřekla přesný termín, popravdě jsem měla zřejmě ovu úplně jinak a rozházený cyklus, takže si musíme počkat, jen říkala že konec září, začátek října, zítra jdeme na klasickou kontrolu, tak snad už budeme vědět více 🙂 Máme za sebou už jedno zamlklé loni, tak si nás víc hlídají 🙂
A už jste byla v prediku?🙂 Já jdu až na konci měsíce a už se nemůžu dočkat, já jsem otěhotněla uplně poprvé a mám pořád obavy, snad bude vše v pořádku, sestra potratila na konci třetího měsíce, tak už at ten 3tí mám za sebou, vím, že se může potratit kdykoliv, ale přece jen do toho 3tího je to rizikové..
Ještě jsem nebyla, jdu ve čtvrtek a taky mám pořád obavy jestli bude vše v pořádku. Už ať mám taky ten 3 za sebou - budu klidnější. Snad nám to dobře dopadne.
Ahojky holky .. u tlouklo srdíčko hned na první návštěvě u lékařky kdy jsem šla na potvrzení..to bylo jiz 5+2 . Právě mě překvapilo že sposta maminek jej viděla až o pár týdnů později.. jsme asi nějaký akční😃😃
Dobrý večer, chci se zeptat, vše prožívám úplně poprvé!🙂 pan doktor mi potvrdil těhotenství. Byla jsem u něj ve čtvrtek, to me bolelo břicho jako bych to měla dostat, v Pátek bolelo skoro celý den, v sobotu me dvakrát pichlo a od te doby už nebolí!🙂 Je to normální nebo ne?🙂
@miskahonzik Pěkný večer, já měla to samé na začátku těhotenství pořád, dokud nekrvacite a nejsou to bolesti co se nedají opravdu vydržet tak je to podle mě na začátku jak se mimi uhnizduje normální 😊
@xjanikka dobrý den, děkuji za odpověď!🙂 špinila jsem, akorád na úplném začátku! Ale to byl jen ten sliz slabý a potom my to doktor potvrdil🙂 od té doby nic!🙂 Bolelo to jen ty tři dny a teď nic!🙂 Jen mám nafouklé břicho a veliké prsa, jinak nic! Ani nevolnost vůbec nic🙂 Tak snad je vše v pořádku🙂
Ahoj holky od včera mě začlo bolet v podbřišku a slabé sem Spinola až do dnes zítra budu v 11tt a bohužel sem na lodí v zahraničí nemám šanci si zajít k doktorovi, mám šílený strach
Na malý se moc těšíme tak ke jasný že obavy z toho že by to mohlo být špatné je nepredstavitelne
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud jsi z toho nesvá, tak určité se objednej. taky to může pouze znamenat, že se roztahuje děloha, takže nic, z čeho bys měla mít jakékoliv obavy🙂