Bolení podbřišku na pravé strane v 5. tt. Máte zkušenost?

kikhulka
16. říj 2022

Ahojky
Podle kalkulačky jsem v 5tt a porad mě bolí v podbřišku na právě strane.
Někdy tam pichne ale spíše jak kdyby to táhlo.
Celý víkend se snažím ležet.
Bojím se aby nešlo o mimodelozeni.
Doktorce budu volat zitra.ale myslím si že mě objedná až tak za týden abych byla aspoň 6+ aby bylo něco vidět.
Dekuji za odpovědi.
Pěkný zbytek neděle.

vaseli16
16. říj 2022

Pokud je bolest snesitelná tak to je na začátku těhotenství normální.Pokud se bolest nedá vydržet,svijis v křečích a podobně tak určitě pohotovost.

klokanka31
16. říj 2022

@kikhulka A nešpiníš? Já měla mimoděložní a nic mě nebolelo, ale u zdravého těhotenství mě bolelo břicho dost, taky na pravé straně.

palja
16. říj 2022

@kikhulka já jsem to tak taky měla a mimodelozni to nebylo. Dr jsem to řekla a ta pečlivě vysetrila oba vejcovody a vaječníky, těhotenství bylo vidět v děloze. Řekla že to je žlutým teliskem. Mně to takhle bolelo a táhlo snad do 12 tt. Nejhorší bylo přetočeni na posteli, to byla úplně nesnesitelná bolest. U prvního těhotenství jsem nic takového neměla. Slepak to nebyl, nic jiného jsem těhotenství.

kikhulka
autor
16. říj 2022

@klokanka31 nn nespinim.jsem 18dpo a v pátek jsem to měla dostat a nic. jen takový táhnutí na právě strane někdy mě tam pichne.

kikhulka
autor
16. říj 2022

@palja právě že mám dvě těhotenství zasebou a nezažila jsem to. Tak mě toto hodně vylekalo.
Jakým tělískem myslíš?

klokanka31
16. říj 2022

@kikhulka Snad to nic nebude...ono teď by stejně nebylo nic vidět, mě to mimoděložní zjistili až někde 7-8 tt.

palja
16. říj 2022

@kikhulka říkala že to plodové vejce napřed vyživuje žluté tělísko než se z něj vytvoří placenta a prej je to tím. Já tu anatomii a fyziologii tohoto moc nevím 🙂 ale takhle mi to říkala dr. Těhotná jsem byla 2x a to píchání jsem měla až ve druhém těhotenství. Ale někdy mě to bolelo strašně moc, že jsem z toho byla celá zpocená a strašně zelená až mi bylo špatně. Takže jsem si myslela, že mám buď slepák nebo je to mimodelozni. Ale všechno bylo v pořádku.

kikhulka
autor
16. říj 2022

@klokanka31 jj to jsem taky četla že se to hodně zjišťuje až okolo 7tt
Taky věřím ze snad nic.
Ale je to šílený to cekani

kikhulka
autor
16. říj 2022

@palja tak to slyším poprvé.
Tak snad na tom budu dobre

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru