Ahojky
Podle kalkulačky jsem v 5tt a porad mě bolí v podbřišku na právě strane.
Někdy tam pichne ale spíše jak kdyby to táhlo.
Celý víkend se snažím ležet.
Bojím se aby nešlo o mimodelozeni.
Doktorce budu volat zitra.ale myslím si že mě objedná až tak za týden abych byla aspoň 6+ aby bylo něco vidět.
Dekuji za odpovědi.
Pěkný zbytek neděle.
@kikhulka A nešpiníš? Já měla mimoděložní a nic mě nebolelo, ale u zdravého těhotenství mě bolelo břicho dost, taky na pravé straně.
@kikhulka já jsem to tak taky měla a mimodelozni to nebylo. Dr jsem to řekla a ta pečlivě vysetrila oba vejcovody a vaječníky, těhotenství bylo vidět v děloze. Řekla že to je žlutým teliskem. Mně to takhle bolelo a táhlo snad do 12 tt. Nejhorší bylo přetočeni na posteli, to byla úplně nesnesitelná bolest. U prvního těhotenství jsem nic takového neměla. Slepak to nebyl, nic jiného jsem těhotenství.
@klokanka31 nn nespinim.jsem 18dpo a v pátek jsem to měla dostat a nic. jen takový táhnutí na právě strane někdy mě tam pichne.
@kikhulka Snad to nic nebude...ono teď by stejně nebylo nic vidět, mě to mimoděložní zjistili až někde 7-8 tt.
@kikhulka říkala že to plodové vejce napřed vyživuje žluté tělísko než se z něj vytvoří placenta a prej je to tím. Já tu anatomii a fyziologii tohoto moc nevím 🙂 ale takhle mi to říkala dr. Těhotná jsem byla 2x a to píchání jsem měla až ve druhém těhotenství. Ale někdy mě to bolelo strašně moc, že jsem z toho byla celá zpocená a strašně zelená až mi bylo špatně. Takže jsem si myslela, že mám buď slepák nebo je to mimodelozni. Ale všechno bylo v pořádku.
@klokanka31 jj to jsem taky četla že se to hodně zjišťuje až okolo 7tt
Taky věřím ze snad nic.
Ale je to šílený to cekani
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud je bolest snesitelná tak to je na začátku těhotenství normální.Pokud se bolest nedá vydržet,svijis v křečích a podobně tak určitě pohotovost.