Zdravím holky,
Mám problém, se kterým nechci hned otravovat doktora. Už od 3:00 citim bodavou bolest v levem třísle, sem tam po zapálí az v podbřišku nebo ve stehně. Někde jsem četla že bolest v trisle znamená natahování vazů dělohy, ale neprijde mi normální 6 hodin v kuse. Nelze mi najít ani žádná úlevová poloha. Stačí mi asi, když mi někdo řekne že to měl stejně :D
Díky za odpovědi.
@zuzha31 já si říkám, že kdyby se něco dělo tak třeba k tomu krvácím nebo by byla bolest hodně nesnesitelná. Já jsem tohle bodání měla už od začátku ale třeba jen párkrát za den, bála jsem se, že mám cystu( měla jsem ji v září a bylo to stejné) ale lékař nic neshledal. Pak mi bylo řečeno, že se všechno roztahuje tak to bolí a já mám ještě k tomu natočenou dělohu tak to prý bolí právě ještě víc než normálně 🙈 ty třísla jsou hodně nepříjemný, proležela jsem celé dva dny, protože mě to při pohybu bolelo snad ještě víc 😊
Ale jestli si nejsi jistá tak si zavolej a řekne ti co a jak 😊 lepší se zeptat než aby bylo něco špatně.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem to měla teď v pátek a sobotu dva dny 🤦 strašný ale přešlo to. A to jsem byla 11+3. Večer jsem nemohla usnout a přes den, když jsem se za břicho chytla tak na mě hned přítel co se děje jestli je to normální 😁 mamka mi taky říkala, že to měla taky tak. Natahují se prý vazy..