Ahoj všichni, chtěla bych se zeptat, zda měl také někdo úplně bezpříznakové těhotenství? Dneska jsem 8+3, těhotenství mam potvrzené od lékařky, ale bylo brzo a nebylo vidět srdíčko. Paní doktorka ale napsala, ze srdecni akce spise ano. Nicmene, mam strach. Jsem si vedoma toho, ze strach uz me nikdy neopusti, ale ted se bojim, jestli je vse ok. Honi se mi hlavou blbosti, vcetne strachu z potratu. Jsem po IUI, cesta k těhotenství byla těžká. A tak se prostě bojim toho, jestli je vsechno dobry, kdyz na sobe nic nepocituji. Nastesti tedy nemam ale ani zadne obtize, ktere by nasvedcovaly necemu spatnemu... Muzete me prosím napsat sve zkusenosti? Dekuji! ❤
Kdyby mi nevynechala MS, tak poznám těhotenství až z rostoucího břicha. Neměla jsem nevolnosti, únavu, chutě, nic a vše proběhlo v pořádku.
Mne v 8tt v obou teh.bylo uz nesnesitelne zle. Taky jsem citila unavu, zimnici, caste curani (to pak zas preslo na nejakou dobu)... neznam nikoho s bezpriznakovym teh., ale cetla jsem o tom, ze spatne nekterym zenam neni. Drzim pesti
Mně u prvního špatně vůbec nebylo. Vlastně kdyby mě občas nepíchlo v podbřišku, tak o mimču vůbec nevím. Hrozně jsem se bála, že je něco špatně. Ale bylo to prostě nádherné těhotenství.
Já jsem měla příznaky asi od 9 tt . Migreny, naprostá vyčerpanost, nebyla jsem schopná ničeho, prospala bych 24 hodin, nevolnosti, zvracení. Nechut k masu total, z cigarety bych blila .. Zvracení mě uplně opustilo snad až v 7. měsíci. Naopak na jaře neprosperující těhu a jako bych ani těhu nebyla..
Kdybych si neudělala test a nechodila na kontroly,tak první trimestr na sobě ani nepoznam. Jen lehká únava a blokla záda při úklidu během stěhování. Těhotenství jako takové jsem začala plně vnímat až od 7měsíce, kdy začala pálit žáha a pobolival podbřišek-nesnesla jsem jídlo překořeněné paprikou(tchynina specialita), sezrala jsem ale bez problémů jídlo z kfc (nesnesu v jídle normálně ani pepř),přibrala jsem skoro 20kg (na konci těhu 24kg),začaly pohyby malého ch.norisse 😂 jinak jsem celé těhotenství byla plně funkční,řídila jsem auto ještě v den porodu ,vencila psy,...
Kdyby mi postupně nebylo malé oblečení, vůbec bych nevěděla, že jsem těhotná. Asi někdy ve 3. měsíci jsem měla období, kdy jsem víc chodila čůrat, ale jinak fakt nic. Dokonce ani ke konci poslíčci - nebo spíš já je považovala za zaražené prdy 🙈 😂😂. Myslím, že můžu být ráda, že mi na konci praskla voda, protože bych jinak ani do té porodnice nedojela včas (porod trval asi 4 hodiny a z toho první 2 jsem si zase myslela, že to nejsou kontrakce, ale jen nafouknuté břicho 🤣 ) 😂😂😂
Takže klid, to, že nemáš žádné příznaky neznamená, že je něco špatně 😉
Moc děkuji za všechny odpovědi. Za ty, co mě uklidnili, ještě víc. Zítra dopoledne mám kontrolu, snad bude vše v pořádku! Hezký večer 😉
Diky jeste jednou vsem... Hlasim, ze je vse v poradku. Jsem šťastná jako blecha ❤
@krupka3 Diky, ja to nepsala proto, abych někoho nastvala... Tobe preji, aby to vsechno, co jsi prozivala/prozivas, stalo za to...
Prvni tehotenstvi zadne priznaky az do konce 5. mesice, to uz trosku vykouklo bricho a prsa o dve cisla. Do te doby jsem pribrala akorat 2kg a nic mi nebylo. S to jsem byla hubenour. Noc nebylo videt ani poznat :D
Ja vlastně nepoznala, že jsem těhotná, test jsem si udělala ze srandy, protože jsem měla začít brát hormony na podporu ovulace, k čemu už nedošlo. Nic mi nebylo, jen mě pobolíval podbřišek, jak kdyby se tam něco dělo a snad trošku prsa, ale to vše až později. Takže ano, existuje takové těhotenství. Teď už budeš mít strach pořád, ale vždy mysli na to, že si vás miminko vybralo z nějakého důvodu a že to zvládnete ❤️. Držím pěsti a přeji klidné těhotenství i nadále ✊
@niki1107 Děkuji ❤️
Nevolnosti zacinaji vetsinou az po 9tt. A asi se to moc nevi, ale extremni nevolnosti jsou tez rizikem napr.muzou signalizovat downuv syndrom, ale nemusi. Proste neresit. Me by vydesilo ta veta, srdecni akce spise ano. Co to jako je?? Ma stary utz?
@kaja2016 byla jsem na prvnim ultrazvuku 5+3, coz je na rozpoznani srdecni akce zrejme ještě brzo. Nicmene si pani doktorka myslela, ze tam srdicko bije, ale nechtela to napsat jiste, kdyz to jiste nevedela. Dnes uz ale naštěstí vse potvrdila... ❤
Jo takhle. Tak to jo. Ja jsem to pochopila, ze slo o 8+3.-) Bud rada, ze ti neni blbe. Ale ono to fakt muze jeste prijit. To je zena od zeny, miminko od miminka. A i kdyz se rika, mdo zvraci, nepotraci, pravda to uplne neni....
@kaja2016 spatne jsem to napsala... Jo, ja vim, ze kdybych zase zvracela, prala bych si mit bezpriznakovy tehotenstvi, klasika 😁 Jsem vlastne rada, za to, jak mi je, nechci se vubec rouhat, jen me vcera chytla nějaká panika. Nastesti dnesnim jsem ultrazvukem uklidnena 😉
Mam za sebou tri tehotenstvi, z toho dve deti. (Prvni zamlklo v 8tt) Priznaky v zacatcich u vsech trech?
Unava,curani 😉😂 jinak NIC!! Zadne chute,nevolnosti,zmeny vnimani pachu... Takze to,ze nekdo nema priznaky,nic neznamena, stejne jako problity prvni trimestr nikomu nezaruci,ze se narodi zdrave dite... 😉 Protoze me bylo pokazde stejne a jednou to nevyslo a dvakrat jo...
Ja jsem to takto nemyslela, jakoze jsi "nevdecna". Jen ze fakt hodne holkach zacinaji nevolnosti az po 9tt, tzn.muze to jeste prijit a druhak, ze jsem si do nedavna myslela, ze nevolnosti jsou znamka toho, ze je vse v poradku - ale v nekterych pripadech to je naopak. Takze proste jsem chtela napsat, ze nevolnosti nebo ne, neni to ukazatel niceho. Nema cenu se na zaklade toho znepokojovat, at tak, nebo tak.-)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Žádné priznaky, tydny, snad pozdeji chud na sladké a spavost