Bez srdeční akce. Je to konec?

sabinasmekalova
9. říj 2024

Ahoj,
2.9. kontrola na gyn - gestacni i zloutkovy vacek- zvětšený embryo 1,2mm s krásnou srdeční akcí - údajně 5+3tt
3.9. Začalo lehké špinění, které neustávalo
7.9. Kontrola na gyn - 6+3, embryo 6mm, bez srdeční akce
Poslali mě do fn na lepší ultrazvuk - taktéž bez srdeční akce - mám jít domů s tím, že 14.9. mám přijít, ve zprávě hrozící potrat
8.9. Hrozné bolesti a krvácení, ale pouze když jsem šla na wc - ustálo to v lehké učůrnutí krve, momentálně bez bolestí

Je to úplný konec nebo má smysl vyčkat do pondělí?

merope
9. říj 2024

Já měla tuším 6+2 bez srdeční akce, na gyndu jsem šla taky kvůli špinění. 7+2 nebo 7+3, nepamatuji si přesně, už byla i srdeční akce. A to to bylo po IVF, takže žádné "ovulace mohla být později".

Blbé jsou ty hrozné bolesti a krvácení - tam je zarážející a špatné to učůrnutí krve, čistá krev už je prostě špatně. Ale zase jestli jí byla jenom trošička, tak to pořád ještě může být v pořádku, mohl tam být nějaký hematom, cokoli. Potrat by nebyl jenom lehké učůrnutí.

Takže - neházela bych flintu do žita, pořád může být příští týden srdeční akce. Dokud nepřijde vyloženě krvácení, tak je vše možné.

vendy299
9. říj 2024

Já nevím, ale pokud srdeční akce byla a ted není, tak to už uplne nevidim.

klpoiu
9. říj 2024

Je mi to líto. Akce byla,pak nebyla a krvaceni. Bohuzel doslo i k samovolnemu potratu. Nebo spise v tomto pripade uz bohu diky, vyhnula ses revizi. Jede ti uz klasicky dalsi cyklus, v pondeli snad potvrdi cistou delohu a muzete se snazit dale.

terkatomanova
Autor odpověď smazal
Zobraz
lencaa11
9. říj 2024

@sabinasmekalova myslím že pokud bylo ♥️ a teď už není tak vaše tělo už se připravuje na ukončení 😔 ...

rnika
10. říj 2024

Také se přikláním k tomu, že pokud už byla potvrzena a není - tak je to spíš konečná. ( Zažila 3SP- jeden z nich takto obdobně v 10tt, dva dříve kolem 7tt a nechala jsem vše na prirode- potrat proběhl samovolně než abych šla na revizi- pro následné otěhotnění je to lepší....je možné, že u tebe už probiha). Drž se

felis
10. říj 2024

Ahoj, bohužel mi přijde, že se jedná o potrat. Sice jsi přestala krvácet, ale měla jsem to hodně podobně: srdeční akce, krvácení a hrozné bolesti, pak ustalo krvácení, ale na UZ bylo vidět, jak embryo zkolabovalo....

merope
11. říj 2024

Jéje, já až z diskuze čtu znovu pořádně - my akci na začátku vůbec neměli, až pak v tom 7+2. Pokud se někdo nespletl (v 5+3tt srdeční akce? to mi přijde šíleně brzo) hned na začátku, tak už bohužel ☹

corry21
11. říj 2024

@merope taky jsem měla v druhém těhotenství akci viditelnou a velikost odpovídala 5+3 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru