Ahoj,
2.9. kontrola na gyn - gestacni i zloutkovy vacek- zvětšený embryo 1,2mm s krásnou srdeční akcí - údajně 5+3tt
3.9. Začalo lehké špinění, které neustávalo
7.9. Kontrola na gyn - 6+3, embryo 6mm, bez srdeční akce
Poslali mě do fn na lepší ultrazvuk - taktéž bez srdeční akce - mám jít domů s tím, že 14.9. mám přijít, ve zprávě hrozící potrat
8.9. Hrozné bolesti a krvácení, ale pouze když jsem šla na wc - ustálo to v lehké učůrnutí krve, momentálně bez bolestí
Je to úplný konec nebo má smysl vyčkat do pondělí?
Já nevím, ale pokud srdeční akce byla a ted není, tak to už uplne nevidim.
Je mi to líto. Akce byla,pak nebyla a krvaceni. Bohuzel doslo i k samovolnemu potratu. Nebo spise v tomto pripade uz bohu diky, vyhnula ses revizi. Jede ti uz klasicky dalsi cyklus, v pondeli snad potvrdi cistou delohu a muzete se snazit dale.
@sabinasmekalova myslím že pokud bylo ♥️ a teď už není tak vaše tělo už se připravuje na ukončení 😔 ...
Také se přikláním k tomu, že pokud už byla potvrzena a není - tak je to spíš konečná. ( Zažila 3SP- jeden z nich takto obdobně v 10tt, dva dříve kolem 7tt a nechala jsem vše na prirode- potrat proběhl samovolně než abych šla na revizi- pro následné otěhotnění je to lepší....je možné, že u tebe už probiha). Drž se
Ahoj, bohužel mi přijde, že se jedná o potrat. Sice jsi přestala krvácet, ale měla jsem to hodně podobně: srdeční akce, krvácení a hrozné bolesti, pak ustalo krvácení, ale na UZ bylo vidět, jak embryo zkolabovalo....
Jéje, já až z diskuze čtu znovu pořádně - my akci na začátku vůbec neměli, až pak v tom 7+2. Pokud se někdo nespletl (v 5+3tt srdeční akce? to mi přijde šíleně brzo) hned na začátku, tak už bohužel ☹
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já měla tuším 6+2 bez srdeční akce, na gyndu jsem šla taky kvůli špinění. 7+2 nebo 7+3, nepamatuji si přesně, už byla i srdeční akce. A to to bylo po IVF, takže žádné "ovulace mohla být později".
Blbé jsou ty hrozné bolesti a krvácení - tam je zarážející a špatné to učůrnutí krve, čistá krev už je prostě špatně. Ale zase jestli jí byla jenom trošička, tak to pořád ještě může být v pořádku, mohl tam být nějaký hematom, cokoli. Potrat by nebyl jenom lehké učůrnutí.
Takže - neházela bych flintu do žita, pořád může být příští týden srdeční akce. Dokud nepřijde vyloženě krvácení, tak je vše možné.