Ahojky, mám obecný dotaz. Máte někdo zkušenosti s tím, jak je to s běháním (joggingem) v raném těhotenství? Tzn. od potencionálního oplození až cca do 6.týdne těhotenství, než je to potvrzeno lékařem (který pak určitě dle povahy těhotenství dá nějaká doporučení)? Vím, že se nedoporučuje jít běhat hned po sexu (když se snažíte počít), ale co 2.-15.den od potencionálního oplození? Moc děkuji za odpovědi. A. 🙂
Já moc nerozumím tomu čemu by to mělo vadit?? 😕
Běhala jsem od oplození do začátku 6. měsíce. Také nevím čemu by to mělo vadit. Snad jen přehřátí by mohlo vadit, takže neběhej když je venku 30 stupňů.
Ja jsem s behanim sekla, kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, i kdyz mi doktor rikal, ze se nemusim bat a klidne muzu behat dal. Byla jsem proste nervozni prvorodicka 🙂 Ted zpetne me to stve, protoze jsem nemusela pribrat 22 kg, kdybych nemela obavu. Ted uz se nemuzu dockat, az se k behani zase vratim 🙂
Ze začátku jsem běhala, pak mě skolily těhotenské nevolnosti, takže jsem přestala, ale doufám, že jak to překlenu, tak se k běhu vrátím, anebo alespoň k rychlé chůzi.
@tamarila četla jsem různé informace o doporučených a nedoporučených sportech v těhotenství a běh tam zmiňovali, tak jsem se chtěla zeptat na vaše zkušenosti. Moc děkuju za odpověď.
moc všem děkuju za odpovědi 🙂 Zase vím, že je to prostě individuální, jak se člověk cítí a jak se bojí nebo nebojí ;) Hezký den všem 😎
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Běhala jsem do poloviny těhotenství.