Bazén v 7. týdnu. Je tam opravdu riziko?

0805nikol
21. čer 2024

Zdravím, všude se dočítam ruzných diskuzí kde se ženy hadaji zda v 1. Trimenstru jit či nejit do bazenu, nemyslim ted verejne ale normalni domaci bazen, myslite, že je tam opravdu riziko? Ma nekdo zkusenost? Nejake zanety jsem prodelala ale nerekla bych ze na to nejak trpim.. takze si myslim, že kdybych se pak osprchovala popripade si vzala tampon, nemel by byt problem ne? Diky za odpovedi

luciesofiealex
21. čer 2024

Šla bych klidně i do veřejného ale pokud to je ještě navíc domácí kde víš kdo se tam koupe tak bych byla úplně v klidu.

sasanka88
21. čer 2024

@0805nikol v pohode se muzes jit koupat do bazenu.

chlapecektehu
21. čer 2024

@0805nikol úplně v pohodě bych šla. Máme bazén u nás na chalupě a taky se tam budu koupat a za 3 týdny jedu do termálních lázní na Slovensko ( aktuálně 6 měsíc)

adelisss
21. čer 2024

Domácí bazén bude podle mě OK, pokud se o vodu v něm staráte a není v něm moc horká voda. Řešili jsme termály v 1. trimestru a nakonec jsem nejela hlavně kvůli horké vodě. Prý může způsobit potrat. To samé i sauna.

gruyerre
21. čer 2024

@0805nikol jasně, že můžeš, přece nebudeš celý léto na suchu! Taky jsem byla všechny svoje těhotenství celý 1. trimestr naložená v bazénu.

rnika
21. čer 2024

Já se bála do přírodních - rybníky. Domácí bazén bych neřešila vůbec. Jinak jsou v lékárně spec. tampony....ty jsem si pořizovala, když jsme šli na veřejné koupaliště.

0805nikol
autor
21. čer 2024

@chlapecektehu ja vim od 2 trimestru je to uz v pohode, jde mi o to ze jsem v 7mem tydnu a nerada bych kvuli bazenu neco riskovala, ale asi pujdu😁 takove teplo dnes to nejde vydrzet

renat23
21. čer 2024

@0805nikol já když byla před x lety těhotná poprvé tak my byli doktorem doporučený tampony pro tehu do vody. Další 3 tehu jsem zvládala bez tamponu 😀

merope
21. čer 2024

Myslím, že pro miminko jsou horší tyhle šílený vedra 🙂

0805nikol
autor
21. čer 2024

@merope tak to asi jo, zkusim to dnes snad to bude vporadku🙂

teryem
21. čer 2024

Otěhotněla jsem dvakrát v červnu 😀 to bych musela zdechnout.. a já na záněty trpěla dost.. ale je pravda, že nikdy ne po bazénu.. takže bych určitě sla

0805nikol
autor
21. čer 2024

Děkuji všem za odpovědi!🥰

konidana
21. čer 2024

@0805nikol v tehotensvi jsem se normalne koupala venku i ve verejnem bazenu. Cca v 5 az 6tt s prvni jsem dokonce byla na divoke vode (sjizdeni rek v rakousku) jeste jsem nevedela ze jsem tehotna😅. A moji nejtezsi vodu v zivote i s poradnym vycvakanim a plavanim nekolik set metru v divoke rece mezi sutry prcek v brise prezil. Pak uz jen pohodove koupani v ceskych rybnicich a rekach. A v druhem tehotenstvi jsem s prvnim deckem chodila na plavani batolat od zacatku tehu az do asi 7.mesice. Posledni lekce pred terminem jsem tedy uz prenechala babicce.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru