Zeny, prosim, kdy jste slysely prvne srdicko? Cetla jsem ze hodně dole, ale ve kterých mistech? Smerem dolu pod pupkem, nebo o kolik do stran? Dekuji.
Já našla 8+3 . Úplně dole v levo jakoby u ochlupení.
Záleží kde je zrovna dítě a jak je natočené, musíš hledat.
Záleží kde miminko je.. ale já našla spíše vpravo dole a musíš víc zatlačit... Začátky byly náročné než jsem našla grif 😃 ale pak jsme poslouchali všichni a braskove se na sestřičku hodně těšili. Bylo to vždy jako poslouchat techno 👍🤣
@janches
@krisstina93
@beatkaa91
@sorboni30
Děkuji. Mohu se prosím zeptat, jak dlouho jste třeba hledaly, než jste to případně vzdaly? četla jsem i názory jak je to "škodlivé" , ale to až tak nedramatizuji, jen najít nějaký ten průměrný čas a nepřehánět to. Já jsem te´d 11+5 a srdíčko nemůžu najít. Před týdnem nám oznámili ZT druhého plodu, tak začínám být strašně skeptická 😢
** pardon 10+5 (pořád myslím na to, že v 11 jdu na kontrolu)
Taky se mi nedaří najít, 10+4 a jsem z toho trochu špatná, ale budu věřit ze je vše dobre, jen já jsem levá :-/
Podle mě je 10+5 ještě brzy. A ty maminky, které našly dřív jsou spíš výjimky... I sám výrobce udává od 12tt, takže máte ještě chvilku čas. Vím, že je to těžké, ale zkuste myslet pozitivně a věřit miminku. I když je to hloupé, tak stejně vy teď nic ovlivnit nemůžete. Jedině to, že nebudete ve stresu. A jinak já vždy hledala tak cca 5 minut a když nic, tak jsem to vzdala a zkusila za pár dní znovu. Držím palečky, ať je vše v pořádku ✊️🍀
Asi tuším kdo jsi❤️🙏 me všechny holky řekly ze našly až v 14-16tt. Drz me se🙏
@berushe14 ano víš 😉 Včera mi přišel, tak jsem zatím marně lovila. Zatím jsem ani chlapovi neřekla, že ho mám doma. Chci, až najdu, tak jako překvápko.
@berushe14 🍀❤
Já ho mám pod stromečkem u našich. Protože teď bych se strašně stresovala😭
Úplně nad ochlupením, klidně zajeď trochu do stran a neboj se maličko přitlačit jakoby směr dolů, povede se, neboj. Nejlepší je to v leže na zádech, zní to jako když běží kůň. Pak už budeš vědět. Taky jsem poprvé hledala dlouho 😁
Holky je tam ❤ !!! 10+5
Musela jsem hodne zatlačit, je vpravo, uplne nizoucko.
@berushe14 fakt jsem po vceresku nevěřila, ale chce to ten grif, ktery mi zde doporucily. Uf 🙏🍀
Ty Jo co bych dala za to abych ho už měla doma, ale já jsem jen 8+3. Takže asi bych ho nenasla🤷♀️ já vedela ze tam bude. Teď drz palce prosím zítra me🙏
Žádný nechávala jsem na lékařích
Tak jaký mas tip a grif, jak najít? A tlačila jsi moc?🙂
Já jsem začala od 20 týdne.. 10tt je ještě brzy a nemusís nic slyšet. Zároveň jsem totiž cítila pohyb a slyšela jak se uvnitř hýbe. No měla tam pěkný rachot 🤭👍😃
@fouskovi 🤦♀️
@berushe14 budu 🤞jdes na kontrolu?
@paju_s tesne nad ochlupenim, polosed/pololeh 😀 a tlacila jsem dost jakoby dovnitr dolu. Je zavrtane a schovane nekde tesne nad urovni kosti. A opravdu vice v pravo. Ja jsem si uvědomila ze na druhe strane prave bylo to dvojcatko co mu prestalo minuly tyden bit, tak jsem lovila vice zde. Ted jsme zkouseli zjova a je tam stale a jeste lepe slyset. Ted mu dame par dni pokoj.
Tak drzim pesticky at take slysis.✊️
Jo jako ze ke svoji gynekolozce, ale tu mám v car. Takže budu dojíždět tam.🙏
@berushe14 🍀
Tak já stále nic, snad jsem jen nešikovna 😐
@paju_s verim, ze za 2 tydny napises, ze uz take slysis 🍀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já jsem poprvé našla ve 13tt. Pak zase skoro týden ne a tak na střídačku 😊🙈 nacházím ho dole jak začíná ochlupení kousíček doprava,ale to je asi individuální. Jo a taky musím hledat s prázdným břichem. Po jídle většinou nemůžu najít 🤣. Každopádně to někdy dokáže znervóznit, ale určitě bude vše v pořádku. Držím pěsti 🍀