Angelsounds. Od kdy a kde?

14. pro 2022

Zeny, prosim, kdy jste slysely prvne srdicko? Cetla jsem ze hodně dole, ale ve kterých mistech? Smerem dolu pod pupkem, nebo o kolik do stran? Dekuji.

janches
14. pro 2022

Já jsem poprvé našla ve 13tt. Pak zase skoro týden ne a tak na střídačku 😊🙈 nacházím ho dole jak začíná ochlupení kousíček doprava,ale to je asi individuální. Jo a taky musím hledat s prázdným břichem. Po jídle většinou nemůžu najít 🤣. Každopádně to někdy dokáže znervóznit, ale určitě bude vše v pořádku. Držím pěsti 🍀

beatkaa91
14. pro 2022

Já našla 8+3 . Úplně dole v levo jakoby u ochlupení.

krisstina93
14. pro 2022

Záleží kde je zrovna dítě a jak je natočené, musíš hledat.

sorboni30
14. pro 2022

Záleží kde miminko je.. ale já našla spíše vpravo dole a musíš víc zatlačit... Začátky byly náročné než jsem našla grif 😃 ale pak jsme poslouchali všichni a braskove se na sestřičku hodně těšili. Bylo to vždy jako poslouchat techno 👍🤣

autor
15. pro 2022

@janches
@krisstina93
@beatkaa91
@sorboni30
Děkuji. Mohu se prosím zeptat, jak dlouho jste třeba hledaly, než jste to případně vzdaly? četla jsem i názory jak je to "škodlivé" , ale to až tak nedramatizuji, jen najít nějaký ten průměrný čas a nepřehánět to. Já jsem te´d 11+5 a srdíčko nemůžu najít. Před týdnem nám oznámili ZT druhého plodu, tak začínám být strašně skeptická 😢

autor
15. pro 2022

** pardon 10+5 (pořád myslím na to, že v 11 jdu na kontrolu)

paju_s
15. pro 2022

Taky se mi nedaří najít, 10+4 a jsem z toho trochu špatná, ale budu věřit ze je vše dobre, jen já jsem levá :-/

janches
15. pro 2022

Podle mě je 10+5 ještě brzy. A ty maminky, které našly dřív jsou spíš výjimky... I sám výrobce udává od 12tt, takže máte ještě chvilku čas. Vím, že je to těžké, ale zkuste myslet pozitivně a věřit miminku. I když je to hloupé, tak stejně vy teď nic ovlivnit nemůžete. Jedině to, že nebudete ve stresu. A jinak já vždy hledala tak cca 5 minut a když nic, tak jsem to vzdala a zkusila za pár dní znovu. Držím palečky, ať je vše v pořádku ✊️🍀

autor
15. pro 2022

@paju_s
@janches já si říkám, že nejsem kost a kůže (sice extra nadváhu nemám, ale ten špíček tam je) tak to "snad" bude tím. Stresuji se moc, to bych lhala, že ne. Zkusím zase dnes večer.
(leželi jste také na zádech, nebo spíš seděly, co bude lepší?)

@janches Moc děkuji 🍀

berushe14
15. pro 2022

Asi tuším kdo jsi❤️🙏 me všechny holky řekly ze našly až v 14-16tt. Drz me se🙏

autor
15. pro 2022

@berushe14 ano víš 😉 Včera mi přišel, tak jsem zatím marně lovila. Zatím jsem ani chlapovi neřekla, že ho mám doma. Chci, až najdu, tak jako překvápko.

autor
15. pro 2022

@berushe14 🍀❤

berushe14
15. pro 2022

Já ho mám pod stromečkem u našich. Protože teď bych se strašně stresovala😭

lilian2111
15. pro 2022

Úplně nad ochlupením, klidně zajeď trochu do stran a neboj se maličko přitlačit jakoby směr dolů, povede se, neboj. Nejlepší je to v leže na zádech, zní to jako když běží kůň. Pak už budeš vědět. Taky jsem poprvé hledala dlouho 😁

autor
15. pro 2022

Holky je tam ❤ !!! 10+5
Musela jsem hodne zatlačit, je vpravo, uplne nizoucko.

autor
15. pro 2022

@berushe14 fakt jsem po vceresku nevěřila, ale chce to ten grif, ktery mi zde doporucily. Uf 🙏🍀

berushe14
15. pro 2022

Ty Jo co bych dala za to abych ho už měla doma, ale já jsem jen 8+3. Takže asi bych ho nenasla🤷‍♀️ já vedela ze tam bude. Teď drz palce prosím zítra me🙏

fouskovi
15. pro 2022

Žádný nechávala jsem na lékařích

paju_s
15. pro 2022

Tak jaký mas tip a grif, jak najít? A tlačila jsi moc?🙂

sorboni30
15. pro 2022

Já jsem začala od 20 týdne.. 10tt je ještě brzy a nemusís nic slyšet. Zároveň jsem totiž cítila pohyb a slyšela jak se uvnitř hýbe. No měla tam pěkný rachot 🤭👍😃

autor
15. pro 2022

@fouskovi 🤦‍♀️

autor
15. pro 2022

@berushe14 budu 🤞jdes na kontrolu?

autor
15. pro 2022

@paju_s tesne nad ochlupenim, polosed/pololeh 😀 a tlacila jsem dost jakoby dovnitr dolu. Je zavrtane a schovane nekde tesne nad urovni kosti. A opravdu vice v pravo. Ja jsem si uvědomila ze na druhe strane prave bylo to dvojcatko co mu prestalo minuly tyden bit, tak jsem lovila vice zde. Ted jsme zkouseli zjova a je tam stale a jeste lepe slyset. Ted mu dame par dni pokoj.
Tak drzim pesticky at take slysis.✊️

berushe14
16. pro 2022

Jo jako ze ke svoji gynekolozce, ale tu mám v car. Takže budu dojíždět tam.🙏

autor
16. pro 2022

@berushe14 🍀

paju_s
16. pro 2022

Tak já stále nic, snad jsem jen nešikovna 😐

autor
16. pro 2022

@paju_s verim, ze za 2 tydny napises, ze uz take slysis 🍀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru