Od včera hledám srdeční tep miminka a nedaří se mi to. Po celým břiše slyším jenom svůj tep, nebo mě napadlo to, že by případně miminko mělo slabé srdíčko. Jsem nervózní, na kontrolu jdu až 27.11., ale naštěstí 8.11. Mám screening, ale přeci jenom to je ještě 3 týdny. Nyní jsem 11tt a holky co jsou u nás ve skupině poslouchají třeba už od 9tt.
Já slyšela poprvé 9+tt... a trvalo to vždy než jsem pak našla... byly dny kdy jsem ani nenašla, když byl maličký schovaný hluboko za stydkou kostí například... (a to nemám na břichu gram tuku co by byl v cestě). Pokus se nestresovat, miminko je ještě maličké a má spoustu místa se někde schovat.
Já jsem začala poslouchat od 12tt a to jsem musela pořádně hledat a vždycky jsem ho pak našla úplně dole u stydké kosti, jednou nalevo, podruhé napravo.
Zkusilas trochu pritlacit? Mne to bez pritlaceni nebylo vubec slyset.
Našla jsem taky až ve 12tt. Zkus úplně dolů ještě kde bývají kalhotky a zatlačit, nebo do třísla. A otáčet různými směry. Je tam, neboj. 😉❤️
Našla jsem v 10tt během půl minutky. Hledala jsem až dole jak začíná ochlupení. A vždy jen s gelem. Olejicek mi nepomohl. Můj sem slysela vždy, protože je silný a taky to chce přitlačit
Já zkoušela kolem 12tt a nenašla jsem..po par pokusem jsem to vzdala. Nyní jsem 33tt 🙂😘
@lmartinkova85 a slyšela jsi aspoň sebe?
@mistroo
Ano slabé jsem sebe slyšela 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@mistroo poprvé jsem našla po hodně dlouhém hledání v 11+2, pak jsem zkoušela 12+0 a nenašla jsem vůbec, v pohodě jsem našla až od 13+0. 9tt se mi vážně moc nezdá, to spíš slyší sebe.