Ahoj holky,chci se zeptat,od kdy je reálné slyšet srdíčko na Angelsounds,resp. Od kdy jste jo slyšely vy?. A dá to nejsou vyhozené penize. Děkuji za vaše odpovědi.
Tedy ja ve 13.tt, jinak pisou uz ve 12.tt.
Ve 12.probihajicim nebo ukončeném? Díky.
Ja jsem 10 a uz jsem prdolku našla,ale ne vždy se zadaří. Někdy hned a jindy to po chvilce vzdám. Je ještě brzy
Klidně to zkus,ale hledej hodně dole kde začíná ochlupení přesně u prostřed,tam jsem ho našla ☺
Já v 11tt, ale musíš použít olejíček či gel, bez toho mám problém ho najít i teď. Vždy jsem nejdřív slyšela svoje (asi ozvěna či žíla) a po různém otáčení a hledání jsem našla srdíčko prďolky (buší hrozně rychle) 😉
Našla jsem před pár dny, tedy na začátku 11 týdne. Musela jsem hodně hledat a trošičku i přitlačit, abych srdíčko pořádně slyšela
Já bohužel pořád nic a to jsem na začátku 15.tydne. asi tomu brání břišní pneumatika 😠
Tak beru zpět. Dnes poprvé jsem slysela srdicko❤ muselo to být ono,mnohonásobně rychlejší než můj tep,který jsem slyšela doposud.
za sebe doporučuji http://elektrocoleti.cz/domu/1039-prenatalni-od...
u první dcerky jsme měli Top com a na druhé jsme pořídili toto. Srdíčko jsme slyšeli 9+3
Asi bych ho už i prodala
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
13.tt a doporucuji