Prosím je možné, abych srdce miminka našla a to docela v pohodě? Jsem druhé tehu a dítěti co mám nejsou ještě dva.
To pravé nevím. Zkousela jsem schválně nahmatat triselbi tepnu a nic. Jen na tom místě na uprostřed břicha těsně nad ochlupenim
Dle mého je to brzo ještě
Že by aorta?
@drep no bude to tepna
Srdce už plod má, ale pochybuju, že bys byla schopná ho zachytit.
Já jsem hodně štíhlá a našla jsem srdíčko někdy 9+3 tenkrát. Tep miminka poznáš od tvého snadno. Je daleko rychlejší. Tvůj tep je ca 70/min, miminko 120-150/min. Takže ten rozdíl mezi ťuk ťuk ťuk a ťukťukťuk je opravdu snadno rozlišitelný.
Ano, u druhyho jsem vedela co a kde hledat 🙂
@maximaty největší sranda, ze moje tepova frekvence je od 100 do 120🙈
Našla jsem úplně v klidu u všech těhotenství od 9tt. Je to jako když cválá kůň 😁 tepová frekvence kolem 140
@lilian2111 proč ty angelsounds neukazuji tu frekvenci? Jak to mám zjistit kolik to je😂
Proto jsem si koupila Dopplera s displejem 😁
Jsem dnes 9+4 a srdíčko jsem nenašla a to jsem hubená. Uprostřed břicha (jak popisuješ) jsem našla tep hned, ale to byla moje tepna.
Čekám třetí a nenašla jsem v 11+0tt strašně jsem se vystresovala, takže jsem ho uklidila, na kontrole v 11+5tt bylo vše v pořádku, takže jaa ho použiju až tak cca 14tt dřív ne 🙂
U druhyho syna jsem poslouchala cca od 12tydne proto jsem šla teď na jistotu a pak jsem se zbytečně bála
Našla jsem ho. Je to vždycky tak na sekundu, protože je skoro presne vedle moji tepny. Ale jde fakt poznat, ze to není můj tep.
Ahoj děvčata, zkoušela jsem dnes angelsound. Srdíčko jsem zatím nenašla jsem 12+0tt ale je možné slyšet jak se tam mele?😊 zaslechla jsem akorát tohle může to být mimi? 😊
@siima12 ano zachytí i pohyby ve vyšším stadiu.
@siima12 taky jsem slyšela jen pohyb 🙂 takový žbluňkani ve vode jakoby 😄
Ale srdicko furt taky nic 🙏🏼
@kristynaprandl Tak to byly pohyby že?😁 Zkusím ještě dnes večer.😊
@siima12 joo mysllim si ze jo protože to bylo stejný jako když se hybal syn a byl větší, uplne stejný zvuk 😄
@kristynaprandl já ho používala když jsem čekala dceru má teď 15 měsíců. A je fakt že to je stejný 😁😊 to převalování v břiše.
@kristynaprandl Tak jsem teď zkoušela, a slyšela jsem tlukot jako dupot koní myslím ale rychle jsem to ztratila. Jak se tam různě asi mele tak jsem to ztratila.
@siima12 já jsem teď taky zkoušela s plným mocakem a už je docela vysoko a zní to jako lokomotiva v silenem rytmu. Predtim jsem slyšela slabý dusot koni a teď tu lokomotivou. Svůj sem taky kontrolovala.
Je to krásné poslouchat.😊 Poslechnu tak za dva dny zase.😊
@siima12 já už mám docela to štěstí ze ji najdu skoro hned. A neposloucham déle než par sekund.
@siima12 no tak skvělý ! Já po předchozí zkušenosti nee ! 😄 fakt až po screeningu 😄
@kristynaprandl Já to už nemohla vydržet 1 Screening mám 5.1. ale hrozně se to táhne.😁
@siima12 joo myslím na to, jdeme spolu 😄já jdu ještě 3.1 na kontrolu a pro prukazku a pak huraaa screening 🥰
@kristynaprandl Já jsem dostala průkazku na poslední kontrole u svého dr. byla jsem 10+6tt 😊 5.1. Screening a 18.1. kontrola u svého a zrovna odběry krve. Jsem hrozně zvědavá co to bude jestli holka nebo kluk.😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A není to Tvoje srdce, nebo tepna?