ahojte baby, prosím Vás o radu... o týžden mám štátnice na inžniniera a som v 9. týždno tehotenstva a k tomu mám hematon. pomaličky sa vstrebáva, ale už mesiac len ležím a beriem lieky. Doktor mi štátnice neodporučil, povedal, že hematon može odlupiť plodové vajce s babatkom, jednoducho že je to risk kvoli stresom.
AKO BY STE SA ZACHOVALI VY? mam ist alebo si dat odklad za rok, prosim o vas nazory. vdaka
Zkus si zažádat ovoosklad a zkus se domluvit na později. Né až za rok komise se bude scházet někdy kolem prosínce (myslím) a budou dělat státnice ty co to neudělali v řádném termínu. držím pěsti aby se vše dopadlo na 1 jak mimi a hematom tak státnice
ahoj, já mám to stejné i s těma státnicema, ale nekrvácím,takže nemám žádný klidový režim a starám se o roční dítě. Nevím, jak si na tom,takže to vůbec nejde soudit-upřesni pro představu. Pokud nekrvácíš a má tě kdo dovézt na stánice- je to daleko?, tak bych si tam předem zavolala sekretářce, řekla bych jí, že nadmíru nutné,aby Tě zvali přednostně jakmile si doděláš přípravu na předměty a pak si za hodinu zase doma?
Ahoj, kvůli zdravotním důvodům můžeš na škole dostat odklad. Jen nevím, jak na které škole je ten odklad dlouhý. Pokud by to nebylo moc a nestačilo to na vstřebání hematomu, asi bych tam nešla. Záleží taky na tom, jak zvládáš stres, ale vždycky je to stres. A když budeš mít všechnu krev někde adrenalinem vyhnanou, kdo ví, co se ti odkrví. Měla jsem státnice nedávno, vím o čem mluvím. Byla jsem v klidu a najednou to ráno jsem sebou málem sekla 🙂 Vzali mě jako první a mohla jsem za chvíli jít domů, ale bylo mi už zle celý den. A to jsem to fakt uměla a byla klidná, prostě nikdy nevíš, kdy to tělo už nedá a podlomí se mu kolena... Jinak státnice mají termíny i v lednu 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
no to je celkem dilema,zaleži co je pro tebe duležitější,ale myslim si že co se má stát stane se a tehu proste nevyležíš,zaleži taky jak zvládáš stres nekdo by třeba stres nemel a mohl tam v klidu jít,u me by to bylo rize věc pohybu než stresu takže ja bych asi šla