Ahoj holky, právě jsem dojela z kontrolu od dr... Mela bych být podle menstruace zhruba 8 tt. Poslední menstruaci jsem měla 30.6...
Doktor Neviděl srdíčko.. A Maličký odpovídal 6tt.. Doktor říkal že 14 dni je dost už. A že to nwlevidi dobře že tomu dáma tak 30 % že by to mohlo ještě vyjít.. Mám přijít příští týden ve čtvrtek a uvidíme... Máte někdo podobnou zkušenost s dobrým koncem?
@dadanana Psala sis kdy byl sex?Ja treba cykly mela ruzne a tak jsem si psala kdy byl sex a malej tomu krasne odpovidal.Kdyby se bral podle ms,tak je taky o 2tydny mensi.
@katka_nedo nene nepsala. Měly jsme ho v tom období kdy k početí došlo fakt skoro každý den....
@dadanana Pokud mas cykly rozhazene nebo dlouhe tak to bude oki.Ja mela ty cykly treba i 35 a vice dni.Ovulaci jsem nesledovala.
@katka_nedo snad ano.. A snad by to šlo už příští týden vidět, než mě někam dr pošle 😏
Ja sla pro absenci srdce v 7+3 na revizi. Spis nez ale tyddny je zajima velikost. A pokud od ircitee velikosri sedce neni je to proste spatne. Videli me tri gynekologove ppred revizi a kazdy mi rekl nezavisle na sobe to stejne. V 8 tydnu pokud vis kdy byla ovulace uz sedce byt musi
@dadanana pokud odpovídá 6 tt tak je to určitě přesnější může se ti rozhodit cyklus můžeš ho mít nepravidelný takže ovulace mohla být jinak . Budu držet pěsti at vše dobře dopadne 😉
Před 4 lety jsem na tom byla podobně. Dle ms jsem měla být 6.tt, ale uzv ukazoval sotva 4.týden. Věděla jsem ale, že jsem otěhotněla týden před ms, nicméně doktor mě hned vyhodnotil jako neprosperující těhotenství a dostala jsem žádanku na revizi. Jeho kolega to odkýval a za týden nashle na kontrole po přerušení...dnes mám 3,5letého syna. Doktor mě vadný uzv, moje nová gyndařka našla embryo v týdnu, jak jsem říkala...Já bych počkala, než udělat zbytečnou chybu. 8tt (6tt) je ještě málo.
Taky jsme to tak měli u druhého podle MS jsem měla být 7+4 ale miminko odpovídalo 5+0 a ted tady mám půl ročního chlapečka vše krásně dohnal tak věřím i u vás v dobrý konec
Všem moc děkuji ❤️❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dadanana urcite 30.6.??