Holky, začínám 8.týden a chci se zeptat, už máte břicho? Je to na vás vidět? Ukažte svoje pupíky 🙂 jsem hodně hubená a přijdu si spíš nafouklá, než že by bylo něco vidět 😀 tak mě zajímá srovnání. Díky a hezký den všem 🙂
8. týden si myslím, že je na bříško opravdu brzy..každopádně nafouklá sem si připadala i já :D každopádně u mě začalo vylízat kolem 13 týdne a teď týden po týdnu mám o 1-2cm v pase víc :D Teď sem v 18.
Já si přijdu nafouklá jako vzducholoď 😀 ale na váze to zatím není znát a kromě nafouknutí o tom těhotenství ani nevím 🙂 tak jsem chtěla pro srovnání, kamaradka měla břicho hned od začátku 🙂
Jsem v 19tt a zadne bricho zatim nemam
Já jsem byla na začátku děsně nafouklá... a břicho se mi začíná dělat až teď... nenápadně. Jsem skoro v 5. měsíci. 🙂
Ze začátku jsem byla jen nafouklá. Bříko jako takové začalo růst až na přelomu 5-6 měsíce..
Děkuji všem, nafouklá jsem jako blázen 😀 a jsem v 8.týdnu, tak si na bříško ještě počkám 🙂
U prvniho fotky nemam, to je pravek :D ale ve 12tt me bezne pousteli v buse sednout :D
Já jsem od začátku extrémně nafouklá! A nemůžu už nosit jen tak něco, prostě by to bylo poznat :D A to jsem na začátku 7. 🙂 ale taky si říkám, že to třeba takhle bude, ale pak se to zpomalí, nebo splasknu trochu 🙂
@sisstin Wau :O takové bříško
On to ma kazdej jinak, nekdo nic a pak mu v sestym mesici vyskoci meloun. Ja mam bricho od zacatku, ale zas se nejak extremne moc mezi 20-40 (u me u obou 42 :D)tt nezvetsi. A je to i postavou, ja jsem mala a drobna, tak se to nema kam poskladat, jak u vysokych.
@misina01 necvicim, jen malou vyhradne od 3 tydnu nosim v satku (kocarek nepouzivam) a strasne moc kojim ;) ve 3m jsem mela vse dole a dal co mesic, to kilo, uz jsem -6 kilo pred tehu. Prvniho jsem nekojila a tam jsem byla zpatky na svy vaze za 9m a fakt intenzivne fitko. Ale na kazdyho to pusobi jinak, jsou holky, co koji taky hodne a nehubnou.
A pribrala jsem 17 a 15kg, takze takovej prumer, obe jsem rodila s 66 kg, u druhy jsem mela vyssi startovaci vahu. Moje bezna vaha je od 45-52 kg, ted mam 46 kg. Ale hubnout asi budu dal, takze uz koukam po nejakem udrzovacim jidelnicku (orechy, avokado atd).
Holky, co by jste nechtěly v 8tt ? 😀 Mně vylezl pupek až v 6. měsíci 😀 Ale na někom je to vidět uý třeba v tom 4.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem na konci 8. a břicho mám jako těhotná už víc než 5 let, takže to na mně ještě dlouho nemusí být poznat ;)