8. týden těhotenství - už máte bříška?

misina01
21. srp 2016

Holky, začínám 8.týden a chci se zeptat, už máte břicho? Je to na vás vidět? Ukažte svoje pupíky 🙂 jsem hodně hubená a přijdu si spíš nafouklá, než že by bylo něco vidět 😀 tak mě zajímá srovnání. Díky a hezký den všem 🙂

puutalo
21. srp 2016

Jsem na konci 8. a břicho mám jako těhotná už víc než 5 let, takže to na mně ještě dlouho nemusí být poznat ;)

mixinkah
21. srp 2016

8. týden si myslím, že je na bříško opravdu brzy..každopádně nafouklá sem si připadala i já :D každopádně u mě začalo vylízat kolem 13 týdne a teď týden po týdnu mám o 1-2cm v pase víc :D Teď sem v 18.

mixinkah
21. srp 2016
misina01
autor
21. srp 2016

Já si přijdu nafouklá jako vzducholoď 😀 ale na váze to zatím není znát a kromě nafouknutí o tom těhotenství ani nevím 🙂 tak jsem chtěla pro srovnání, kamaradka měla břicho hned od začátku 🙂

puutalo
21. srp 2016

@misina01 Tak to ho měla už před otěhotněním. Opravdu je ještě brzy, vždyť plod má teprve cca 1,5 cm.

mixinkah
21. srp 2016

@misina01 no, třeba na váze u mě taky není znát.. od začátku těhotenství sem zhubla 2 kg, ikdyž mi špatně nebylo a jedla sem pořád stejně a teďka ještě nejsem ani na té své váze.. jen cm přibývají , ale kila zatím nee 😀 uvidíme, kdy to příjde 😀

barbarelka94
21. srp 2016

Tak já jsem hlavně večer nafouklá .. jsem v 9+0..mám fotku ze 7+5 a 9+0..foceno ráno .. zatím skoro nic ale to přijde 😂😂

astyna
22. srp 2016

ono to hodně záleží na postavě - já jsem přirozeně víc vysportovaná, takže mě břicho vykouklo až v 5.měsíci, když jsem začala povolovat kalhoty v práci. Od 6.měsíce jsem už nosila těhotenské oblečení, toto bříško jsem měla 2 dny před porodem:

hanulkavelunka
22. srp 2016

Jsem v 19tt a zadne bricho zatim nemam

misina01
autor
22. srp 2016

Děkuji za reakce 🙂 já jsem taky celkem vysportovaná, dost jsem běhala, ale jsem v 8.týdnu a už se bojím od doby, co jsem to zjistila 🙂 @astyna cvičila jste během těhotenství? 🙂

cizinkaa
22. srp 2016

Já jsem byla na začátku děsně nafouklá... a břicho se mi začíná dělat až teď... nenápadně. Jsem skoro v 5. měsíci. 🙂

evulinka27
22. srp 2016

Ze začátku jsem byla jen nafouklá. Bříko jako takové začalo růst až na přelomu 5-6 měsíce..

misina01
autor
22. srp 2016

Děkuji všem, nafouklá jsem jako blázen 😀 a jsem v 8.týdnu, tak si na bříško ještě počkám 🙂

sisstin
22. srp 2016

Ja mela ;)

sisstin
22. srp 2016

14 dni pred porodem a 9m po 🙂

scvrcek
22. srp 2016

@sisstin to je osmý týden? tyjo, jak jsi vypadala na konci?

scvrcek
22. srp 2016

@sisstin ááá, byla jsi rychlejší....no tomu říkám pupek!

sisstin
22. srp 2016

@scvrcek ono hodne dela, ze jsem mala. Ale u obou tehu jsem mela bricho fakt hned, ale zas od 20tt to nerostlo tak rychle.

sisstin
22. srp 2016

U prvniho fotky nemam, to je pravek :D ale ve 12tt me bezne pousteli v buse sednout :D

kkatee
22. srp 2016

Já jsem od začátku extrémně nafouklá! A nemůžu už nosit jen tak něco, prostě by to bylo poznat :D A to jsem na začátku 7. 🙂 ale taky si říkám, že to třeba takhle bude, ale pak se to zpomalí, nebo splasknu trochu 🙂

barbarelka94
22. srp 2016

@sisstin Wau :O takové bříško

sisstin
22. srp 2016

On to ma kazdej jinak, nekdo nic a pak mu v sestym mesici vyskoci meloun. Ja mam bricho od zacatku, ale zas se nejak extremne moc mezi 20-40 (u me u obou 42 :D)tt nezvetsi. A je to i postavou, ja jsem mala a drobna, tak se to nema kam poskladat, jak u vysokych.

misina01
autor
22. srp 2016

@sisstin to mi povídejte, já měřím 157 cm a jsem hubená 😀 takže čekám, že asi vyleze brzy. Zatím jsem fakt nafouklá a když chci, tak v klidu zatáhnu 🙂 a ráno to neni poznat vůbec, jsem vždycky večer jako balón 😀 @sisstin a cvičíte? Šlo to dolu nějak rozumně? 🙂 vypadáte skvěle.

sisstin
22. srp 2016

@misina01 necvicim, jen malou vyhradne od 3 tydnu nosim v satku (kocarek nepouzivam) a strasne moc kojim ;) ve 3m jsem mela vse dole a dal co mesic, to kilo, uz jsem -6 kilo pred tehu. Prvniho jsem nekojila a tam jsem byla zpatky na svy vaze za 9m a fakt intenzivne fitko. Ale na kazdyho to pusobi jinak, jsou holky, co koji taky hodne a nehubnou.

sisstin
22. srp 2016

@misina01 a na brichu to je znat, mam vytahanou kuzi, ale to je zas spis zalezitost genetiky ;)

sisstin
22. srp 2016

A pribrala jsem 17 a 15kg, takze takovej prumer, obe jsem rodila s 66 kg, u druhy jsem mela vyssi startovaci vahu. Moje bezna vaha je od 45-52 kg, ted mam 46 kg. Ale hubnout asi budu dal, takze uz koukam po nejakem udrzovacim jidelnicku (orechy, avokado atd).

hani1234
22. srp 2016

Holky, co by jste nechtěly v 8tt ? 😀 Mně vylezl pupek až v 6. měsíci 😀 Ale na někom je to vidět uý třeba v tom 4.

sisstin
22. srp 2016

Tady 14tt

astyna
22. srp 2016

@misina01

Já jsem si zacvičila v práci, jelikože jsem pracovala ve skladu, za týden jsem nadzvedala asi 2 tunu zboží 😀 hlavně, že nám přišla kontrola práce 😀

Ale doma jsem cvičila pilates 🙂

astyna
22. srp 2016

@sisstin

To jsem měla ve 30.tt 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru