Ahojte Maminky,
Jsem na úplném začátku těhotenství 7tt (6+0) . Samozřejmě je to moje první zkušenost , proto dopředu omluvte moje plašení . Poslední menstruace byla 14.2 - testy jsem si dělala 16-17.3 a pozitivní všechny 3. Doktorka mě objednala 22.3 na první prohlídku . Bylo mi řečeno že vidí váček ale nic v něm tak mi dala další prohlídku za 14 dní .Tohle jsem brala jako něco nejspíš normálního ..prostě je brzo. Dnes ráno i nad ránem jsem ale dostala docela silné křeče. Přítel mě přemluvil ať raději zajedeme na pohotovost , protože jsem byla opravdu v nervech. Paní doktorka mi řekla vlastně úplně to samé že vidí váček ale nic v něm . Je to 6 dní od návštěvy doktorky a to už mi přijde docela divné to už jsem čekala že něco málo uvidí . Vzala mi krev a v úterý tam zase jedu . Máte někdo podobnou zkušenost ? Bývá to normální ? Je to opravdu brzo nebo není něco v pořádku? Sama mi řekla že už by správně vidět něco měla tak nevím .. Moc moc děkuji za případné rady zkušenějších 🙂
@dena99 6+0 je opravdu hodně brzy. Taky záleží kdy jsi měla ovulaci. Dej tomu tak minimálně dva týdny a uvidíš.
Bohužel muže se jednat i o zamlkle těhotenství, taky jsem to tak bohužel měla, prázdný vacek, ale čekala jsem co nejdyl to šlo a na revizi byla až v cca 9-10 týdnu kdy to bylo jasné😏
No pokud je 6 dní nález stejný tak to spíš není na dobré cestě .... Na začátku bývají pokroky opravdu veliké v jeden den skoro nic a třeba na druhý už má i srdíčko ... Přeji aby vše dopadlo dobře ale spíš bych počítala s horší variantou
Ahojte holky , ovulace byla nejspíš 27.2. a to jen zhruba podle ovulační kalkulačky na internetu . Nějak jsem se nehlídala a nechávala všemu volný průběh takže nemůžu přesně říct . Jediné co vlastně vím , tak že váček je velikosti do 13mm. Žádné špinění ani krvácení neproběhlo . Nezbývá asi nic jiného než čekat co paní doktorka v úterý zjistí z krve a dalšího ultrazvuku. Jinak vám moc moc děkuji za odpovědi a podporu ! 🙂
@dena99 Ono je nejhorší ze doktori jedou dle “tabulek”. Já věděla přesně kdy byla ovulace (později) a přišlo mi, ze mě nikdo neposlouchal. Proste byl prazdnej a přes to nejel vlak. Proto jsem nesla ani na revizi hned ale až týden od poslední kontroly. To už se mi pak vacek sám začal bortit.. ale přeji hodně stesti a pak dej vědět jak jsi dopadla🍀
Nechci malovat čerta na zeď, ale vidím to na zamlkle těhotenství :( mě to takhle protahovali kontrolami do 11.tydne a to se mimčo nevyvijelo od nějakého 6.tydne
Popravdě jsem čekala takové odpovědí ale i tak mi to nedalo zeptat se :( . Snažím se stát nohama pevně na zemi a bohužel stává se to - nevyšlo- vyjde to jindy. 🙂 V úterý po kontrole dám vědět. Všem velký Díky
@dena99 ať to dobře dopadne 🍀
@dena99 Já bych hlavu ještě nevěšela. U mě do 7tt šel taky vidět jen gestační váček a do dvou týdnů už šlo vidět i embryo. Možná máte jen opožděnou ovulaci. Nemusí se jednat o zamlklé těhotenství. Držím palce, pak dejte vědět, jak jste dopadla.
@777anonymka777 Úplně jste mi teď zvedla náladu 🙂 moc děkuji určitě se ozvu 🙂
Tohle jsem zažila bohužel před několika lety....7tt kde byl jen gestacni vacek, cekalo se ještě další týden a nic :( pouze má zkušenost, ale tím také nechci říci, že to u Tebe nedopadne lépe. Moc držím palečky
@vandand ahojky , no já si myslím že ano ! Včera tam byla úplně jiná paní doktorka a ta mi řekla že je vše jak má že výsledky krve jsou perfektní roste to jak o život a po ultrazvuku mi ještě řekla že váček také roste a vše napovídá tomu že jsem měla ovulaci později než si myslím. Další kontrolu mám 7.4 a tam prej už by se něco určitě ukázat mělo . Takže se strašně těším ale zároveň i bojím aby se paní doktorka nepletla 🙂
@dena99 Tak super, určitě se tam už něco ukáže. Já si myslela, že vám to dobře dopadne. 🙂 I když chápu, že máte pořád strach.
@777anonymka777 Moc děkuji .. to čekání do středy mě asi zabije ale všechno chce čas 🙂
@dena99 jsem rada a drzim palce moc✌🏻🥰🍀☘️
@dena99 Tak jak to dopadlo? 🙂
ahojky ! 😊 Zrovna jsem přijela od paní doktorky a určitě jsem chtěla zase psát o radu 🤔. Konečně jsem viděla embryo bylo tam a radost ohromná ! Vše mě ale přešlo když paní doktorka řekla že mám přijet zase v pondělí protože nevidí žádnou srdeční akci . Ach dávají mi fakt zabrat 😑. Co myslíte holky je to v pořádku dneska jsem 7+3 . ?
@dena99 teda, držím palečky, snad ti to dopadne dobře.
@dena99 Gratuluji k embryu. Určitě nezoufejte, srdíčko se ještě ukáže. 🙂 sice by už tam měla být nějaká srdeční akce vidět, u každého je to ale individuální. Přeju pevné nervy do pondělka, ať je vše v pořádku.
@777anonymka777 moc děkuji 😊❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@dena99 a vis presne kdy byla ovulace? Mohla byt posunuta, proto muze byt tehotenstvi pozdejsi☺️ Ja bych zbytecne neplasila a pockala na vysledky. Ja byla u dr 6+3 a videl embryo a uz jsme slyseli i srdicko. Ale nekomu se ukaze pozdis nekomu driv😊 budu drzet palce a dej vedet jak si dopadla. Tady je muj utz z 6+3 jestli mas taky.