7+1tt dutinka - spraví se to ještě?

kristymaty
27. pro 2018

Dobrý den, v září 2018 jsem musela na kyretáž, miminku přestalo bít srdíčko. Nyní jsem znovu otěhotněla poslední MS jsem měla 7.11. s tím, že to nemám pravidelně. Nicméně ovulace mohla být +-20.11. Nevím kdy přesně k oplodnění došlo.
A dnes jsem byla u lékařky a na ultrazvuku viděla jen nepatrné nic, jen takovou dutinku. Říkala že je to stráášně maličkaté. Takže v pondělí a ve středu jdu na krev, kvůli tomu zda ten hormon roste či nikoliv. Beru Utrogestan. Mám strach. Máte někdo zkušenosti? Byla bych vděčná za jakkouliv odpověď. Děkuji ❤️

vaseli16
27. pro 2018

@kristymaty ja jsem to tak mela a nakonec se zjistilo ze ovulka byla o tÝden dele.drzim palecky!

kristymaty
autor
27. pro 2018

@vaseli16 Děkuji za uklidnění

merope
27. pro 2018

Pokud máš nepravidelný cyklus, tak je důležité, aby rostlo hCG. Takže pokud poroste, tak někdy po Novém roce by už mohlo být/bít srdíčko. Já byla přesně 30 dní od "ovulace" (IVF) na kontrole a byla jen dutinka - doktorka mě vzala jen proto, že jsem špinila a plašila. Stačí, abys měla ovulaci 25.11. a ještě tam nic jiného ani být nemůže.

kristymaty
autor
27. pro 2018

@merope Jasně, dekuju. Ja vůbec nevím. Je to mé třetí těhotenství, už mam syna. Ale pokaždé to je jiné. Je to zajímavé. Ale možné to samozřejmě je. Uvidíme co udělá HCG

moxha
27. pro 2018

Moc ti přeji aby ti to vyšlo a bylo to způsobeno opožděnou ovulací. Mně to takhle nevyšlo 3x za sebou.Neseděl týden těhotenství podle ms a podle uz,ale já mám cykly pravidelné.Nyní jsem též těhotná a první kontrolu mám 3.1. a už teď se moc bojím.

kristymaty
autor
27. pro 2018

@moxha Děkuji moc. Strasne bych si to přála, ale i tobě to přeji. Nicméně jsme se případně s manželem dohodli, že kdyby nic opět. Tak už se snažit nebudeme a pujdu do prace.

etapa
31. pro 2018

@kristymaty držím pěsticky pro štěstí ❤️ já měla taky jen dutinku s tím, že mám přijít za další týden, ale doktor neříkal nic, že by to bylo špatně. Byla jsem tehdy 6tt a nějaké drobné. Na další kontrole už nám bilo i srdíčko ❤️ také nám to příliš nesedělo s ovulaci, ale mimčo to krásné dohnalo a teď je větší, než má být a vede se mu skvělé ❤️ věřím, že i vám se zadari a bude vše v pořádku. Začíná nový rok a s ním i nové zázraky ❤️

kristymaty
autor
4. led 2019

@etapa Moc děkuji za uklidnění❤️❤️ Jen HCG prý roste pomalinku, tak už moc nadějí nemáme 😔V pondělí jdu na poslední verdikt. Ten strach je příšerný.

kristymaty
autor
7. led 2019

Ahoj holky, jen pro info. Byla jsem na ultrazvuku a našli se dvě dutinky, nakonec. Ta jedna je prázdná a v té druhé je malilinkaty 4,5 cm plůdek a prý i se srdíčkem. Takže to prý fakt vychází o těch 14 dní déle že jsem otěhotněla. Nyní tedy musím dále čekat a za 14 dní mě čeká kontrola. Jsem z toho v šoku, tak nevím jestli mít radost. Víte...Samozřejmě mé srdce se zachvelo pri myšlence že je nějaká naděje ještě.

❤️

kristymaty
autor
7. led 2019

4,5 mm to spíše mělo být

etapa
7. led 2019

@kristymaty jsem ráda, že to vypadá, že je vše na dobré cestě ❤️ určitě to už bude jen dobre ❤️

kristymaty
autor
7. led 2019

@etapa Děkuji za zprávičku. ❤️ Kéž by to dopadlo

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru