Ahojky. Chtěla bych se zeptat. Jsem v sedmém týdnu těhotenství a slyšela jsem že plod může odejít i s menstruací z těla ven? Je to možné? Pokud ano Zajímalo by mě do Kolikátého týdne se toto může stát.
Nějak nechápu duvod otázky, ale pokud nezačneš krvácet tak neodejde, samozřejmě během těhotenství se může stát cokoliv.
Dle profilu pani uz jedno dite ma, navic je ve skupine snazilek, takze nejspis bude miminko chtene a jen se proste boji 🙄
Kolem termínu MS je těhotenství klasicky nejnáchylnější na nějaké problémy. Ale problém se může bohužel stát kdykoli. První trimestr je z tohoto hlediska nejhorší. Jen v 7tt se ještě při zaniklém těhotenství může podařit, že není potřeba revize. To bude možná ono "může odejít s MS".
@kiki1912 opravdu Nevím jak jste na takový nesmysl přišla. Miminko s přítelem chceme opravdu moc, jen mám strach že o to přijdu. Jen jsem se slušně zeptala zda se toto může stát. kdybychom přítelem miminko nechtěli pojistíme se i kdyby jsme si to teď rozmysleli což nehrozí, určitě nebudu čekat na to jestli to odejde s menstruací nebo ne a rovnou bych šla na potrat. Takže ty vaše hlouposti co jste si vytvořila ve svojí hlavně si strčte za klobouk.
V žádným případě o to nechci přijít. kdyby se to nedej Bože stalo určitě se budeme pokoušet o miminko dál. A opravdu mě mrzí to že si to o mě vůbec myslíte a takovou hloupost jste sem takhle napsala
@kejt29 Ano. O miminko s přítelem opravdu stojíme ❤️ spíš mám jen strach že se něco takového stane.
@veronikabelu chtělo to lépe definovat otázku. Ono se tu lehce stane nedorozumění a konspirace.
Myslím že otázka byl jasná. A aby z toho někdo usoudil že chci o miminko přijít mi přijde trochu přehnané.. 😊
@veronikabelu nepremyslejte nad tím. Většinou, když odejde takto brzy, tak to má svůj důvod a nebylo by v pořádku. Ale takhle nesmíte přemýšlet. Říkejte si, že to bude dobré a bude. Někdo může "potratit" i ve 36.tt,to byste se pak musela bát celé těhotenství (a neříkám, že já se nebojím.. Ale kazim si to tím).. Jak říká kamarádka:" Res to, až to přijde". Držím palce a gratuluji
@veronikabelu jinak já Vaši otázku taky pochopila spíš, že se bojíte, aby se to nestalo 😊 ale to je vedlejší.
Může přijít spousta věcí. Ale ty to těžko ovlivníš v této době. Nezbývá nic, než čekat.
@nazka děkuji za Vaši podporu. Nedávno mě tady s tím pár ženských postrašilo a od té doby nad tím přemýšlím..
@kiki1912 🙄 tyhle komentare typu “nic nevim, ale domyslim si a odsoudim” jsou uplne nejlepsi 👌🏼🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@veronikabelu no lepší je tohle necist a nic nevědět. Já mám i kolem sebe pár případů, kdy těhotenství nedopadlo nejlépe úplně ke konci, takže já se bojím, dokud nebudu mít zdravé dítě v ruce. Takže uplne chápu 😊 tak hlavně nad tím nepremyslejte, jdete se ven projít a zamestnejte hlavu, to je i pro miminko nejlepší 😊
@re_barbora tak asi pro klid její i jejího miminka je nejlepší tyhle diskuze o možném potratu během 1.trimestru necist to dá rozum. Když se bude stresovat ona tak je jistý že ani to těhotenství nebude pohodový a můžou se objevit komplikace. Tím neříkám že si nemá dělat starosti nebo tak ale v rozumné míře
@kiki1912 tak to je asi jedno já to mimčo přece nechci 😂
@veronikabelu já neříkala že ho nechcete jen to tak vyznělo podle toho jak jste to napsala. Příště by to chtělo lépe formulovat. Z toho co jste napsala si to může každej prebrat jinak
@kiki1912 co prosím? Vy jste že mě udělala nezodpovědnou mámu, která chce přijít o své nenarozené mimčo za každou cenu a to podle jedné otázky kterou vy jste špatně pochopila. Takže ty svoje rádoby rady když se budu stresovat mohou se objevit komplikace si nechte, mě opravdu nezajímají.
@veronikabelu nejsi zbytečně útočná a vztahovačná? A na to, že už dite máš bych opravdu takovou otázku nečekala..
Tím, že se budeš strachovat a vytvářet negativní scénáře a číst kde jakou blbost skodis jak sobe, tak i dítěti. Myslí pozitivně!
@veronikabelu Pokud je potvrzená srdeční akce, je pravděpodobnost potratu 10%, po 9+1 (pokud je adekvátní vývoj plodu) klesá k 0,5%.
@veronikabelu hlavně se nestresujte vím každá máma se o to svoje miminko boji to je úplně normální zkuste si To více užívat a na to špatne moc nemyslet co se má stát stane se vím to náš druhý syn je bojovník vod začátku a strach je přirozený
Já měla v dubnu sp, ale pokud už máte srdeční akci, myslim, že je to na dobre cestě 🙂
@veronikabelu zdravím Veru.ano samozřejmě se to stát může. Mě se to bohužel stalo přesně v tomto týdnu. Ze dne na den...
první trimestr je rizikový bohužel
Přeji hodně štěstí aby se to nestalo)🙂
Jo může se to stát. Mně několikrát. Dokonce jednou jsem to zažila i v 11tt.
S menstruaci uz neodejde (to by odeslo hned na zacatku)
V 7tt uz by se hovorilo o samovolnem potratu tzn bolesti,krvaceni..
Prvni trimestr je nejrizikovejsi ovsem podelat se to bohuzel muze i v treba 38tt.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@veronikabelu pokud si těhotná v 7tt a nekrvacis (nemáš MS) tak Tě nepotěším neodejde