Vím že první trimestr je důležitý na vývoj. Ve čtvrtek mi potvrdili srdíčko a ve čtvrtek jsem se dozvěděla diagnózu že mám akutní faryngitida a od pátku začalo peklo čeká se na výtěr takže bez antibiotik jenom na paralenu a ležím. Začínám lehce špinit a na internetu toho píšou hodně někdo zkušenosti a jak dopadlo těhotenství? Diky .
Je to jak u koho, kamarádka brala i antibiotika v začátku a mimísek se udržel... Já když začala špinit, šlo to do kytek, takže těžko říct, jestli se má těhotenství udržet, tak se udrží, dobré znamení by mohla bejt ta srdeční akce, ale vše ukáže až čas..
@jjasmina dnes mi nasadili ATB. Tak uvidíme .
@nikol88koz ahoj, jak jsi dopadla?
@teluha ahoj. Byla jsem na ultrazvuku minuly ct a prcek se zatím drží zuby nehty. Na další jdu až 6.1 , ale dr říkala ať počítám ještě s nejhorším ze se to muže stát. Ale zatím bojuje. Teprve včera jsem dobrala atb. Tak uvidíme .
@nikol88koz tak ale vypada ze je to na dobre ceste, kdyz se drzi i pres antibiotika. Tak se drz! Urcite to dobre dopadne! ❤️
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Nemam zkusenost, jen dej pozor na horecku, v tehotenstvi se musi srazet.