6+2tt žloutkový váček bez plodu. Je ještě šance?

misma234
26. srp 2022

Ahoj holky, jdu se zde poradit, možná trošku ujistit, že je ještě nějaká šance. Včera jsem byla u dr. , našel žloutkový váček ale prý nevidí plod ani srdeční akci :( Podle MS bych měla být 6+2tt. Odeslal mě do nemocnice na překontrolování a případnou revizi. Do nemocnice jdu za 4 dny, mám si případně vzít sebou věci kdyby to nedopadlo. A moje otázka zní, nezdá se vám to všechno nějak uspěchané? Nemá některá podobnou zkušenost a nakonec to dopadlo dobře? Děkuji moc za odpověď 🙂

monika3456
26. srp 2022

@misma234 já byla včera a to jsem byla 6+1, byl plod v děloze. Já mám krátké cykly, tak to u mne sedí i podle ovu. Uvidíš, třeba si měla ovu později. Vůbec bych nehazela flintu do žita ❤️🍀❤️

helen_h
26. srp 2022

@misma234 Jakože by dělali revizi hned??? To se mi skoro nezdá, taky jsem v této době byla odeslána od svého gyn do porodnice a ještě další 3 týdny sledovali vývoj, nakonec zamlklé a zákrok.

kokoska29
26. srp 2022

@misma234 u mě byl v 6tt taky pouze váček, nakonec to bohužel nedopadlo a skončilo ZT ale čekali jsme měsíc, i doktor si mě pozval na další kontrolu až za 3 týdny...přijde mi brzo hned strašit s revizí, určitě bych ji případně odmítla a počkala... držím palce ať ti to dobře dopadne 🙏

misma234
autor
26. srp 2022

Právě, mě se to zdá taky nějak moc brzy, ale cituji co mi řekli v nemocnici " přijde za 4 dny a pro jistotu si vezměte věci, kdyby to nedopadlo a dělala by se revize "🤷

angelchild
26. srp 2022

Zalezi, kdy si mela ovulaci ja byla 6+2 nebo 6+3 a jeste nic nebylo videt jen gestacni vacek a za tyden jsem mela prijit a uz tam bylo mimi i se srdickem😊 cely tyden jsem z toho byla spatna a pak nakonec takova radost 😊 ja bych to jeste nevzdavala pokud si mela ovulaci dyl nez 14 dc

misma234
autor
26. srp 2022

@angelchild tak já jsem z toho úplně na prášky 😔 hlavně nechápu proč hned dr. straší revizí. Trošku jsi mě uklidnila, ale i tak ten víkend bude nekonečný.

angelchild
26. srp 2022

@misma234 me teda doktorka nestrasila a rikala, ze je jeste brzy a prave me objednala az za ten tyden, ale probrecela jsem ho cely a myslela jsem , ze uz neni sance. Tak treba budes mile prekvapena v pondeli budu drzet pesti. Vim, ze to je nekonecny snad ti to utece. Ale treba fakt si jen mela posunutou ovulaci pokud ti ji treba nehlidal doktor😊

helen_h
27. srp 2022

@misma234 Ještě ti povím případ z nemocnice. Vedle mě seděla na kontrolu holka, kterou tam její Dr. poslal kvůli velké pravděpodobnosti mimoděložního, v podstatě počítala se zákrokem. HCG poměrně vysoké a v děloze prý žádný nález. Taky vycekala to kolečko odběru a uzv. A pak jsem ji slyšela telefonovat s mamkou, že se stal zázrak, že Mimi je tam kde má být a snad už viděli i srdíčko a přitom den před tím gyn na horším stroji neviděl vůbec nic

tulipdona
27. srp 2022

@misma234 nebuď smutná, pokud si měla ovulaci později je ještě brzy. Klidně tam muže za týden srdíčko být/bít. 😁

misma234
autor
27. srp 2022

Holky děkuji za podporu, sice už mám doma 3 prcky, ale přáli jsme si ještě jedno miminko s manželem. Všechny těhu byly úplně v pohodě. Ani jsem neměla zdání, co vše se vlastně může stát a kolik věcí se může pokazit. Takže jsem z toho úplně vyklepaná, protože tohle prostě nečekáš🙈 A nedokážu si představit, jak strašné to musí být, když se tohle děje někomu u prvního mimi 😔
Pokud to nedopadne, věřím, že šance ještě bude později 🙏 My ženy jsme neskutečně silné 💪

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru