Ahoj, prosím o zkušenosti.
Minuly týden jsem byla na Utz 5+3 z důvodu objednané prevence. Dr viděla dvě prázdné dutinky. Hcg okolo 11tis.
Dnes 6+3 jedna Dutinka, s náznakem plodu, pravděpodobně nalepený na stěně, tudíž špatně vidět a špatně změřitelný- odpovídá cca 6+2. Viděly jsme náznak pulzující akce- srdce. Nejasné. Dle Dr se ještě nemám radovat.
Mám přijít za týden.
Má někdo podobnou zkušenost? Jaký byl závěr? Děkuji
S touto hodnotou a dutinkami by to skoro mohlo vypadat na molarni tehotenstvi.
Hcg nevim kolik jsem mela ale 11tis se mi zda silene vysoke na dutinku.. jinak v 6+3 je fotka odpovidajici
Ja jen ze mela u 1ditete 3300 a nikdo nevidel nic a neverili
😀 takze verim ze i pri 11tis muze byt vse ok
@lucittta v klidu. Moje hcg bylo v 5+6 14 500j, v děloze jen prázdná dutinka bez plodu a bez srdeční akce. V úterý té prázdné dutince bude rok 🩷
@lucynka721 děkuji za uklidnění, na stres je dle mě ještě času dost. a mužu se zeptat, jak se váš Utz vyvíjel dále, zda bylo vše potom jasné a zřetelně? Děkuji
@veronicka89 stále věřím 🙏🏻
Jen aktualizace- hcg 42 500, uvidíme co Utz.
Možná tam dokonce stále budou 2 plody, třeba jsou jen v zákrytu... To je možností 😵
@lucittta mám trošku komplikovanejsi případ, mě hnali do nemocnice. Druhý den po utz, kde byla jen prázdná dutinka ( měla jsem být v 8tt) jsem byla ještě u soukromého gyn, pak v nemocnici a všude stejný. Takže mi dali potratovou pilulku, revizi jsem odmítla, letěla jsem týden na to na dovolenou. No po 3 dnech, kdy mi dali pilulku jsem byla znovu v nemocnici, jelikož jsem nektvacela a světě div se, malej měl srdeční akci. Všechny utz pak byli v pohodě, jen na druhým screeningu měl malej nízkou váhu, ale to asi z důvodu fakt brutální střevní chřipky pár dní před screeningem. Narodil se v 39+2tt a vše v pořádku.
@lucynka721 tak to je mazec. Člověk by věřil, že v dnešní době, se všemi přístroji, se tohle nemůže stávat 🫣 ze někdo něco uvidí 🥺 gratuluji a děkuji za pozitivní zprávy ☺️
@lucynka721 a nepamatujete si, prosím, kolik jste pak měla hcg-7tt?
@lucittta nee, brali mi krev jen v tom týdnu 5+6, pak už jsem měla srdeční akci, tak mi krev nebrali. Jak jsi na tom?
@lucynka721 dnes 7+4, opět prázdná Dutinka. Takže ta týden má být revize 🫣
@lucittta ja bych proste pockala...🫣
Ahoj, pokud si měla tak vysoké hcg, muselo by už byt davno něco videt..sama jsem měla podobne jen bez tak vysokého hcg a byla to anembryomola..výsledky histologie vyloučí molu..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Hcg opravdu 11.000?