6. tt+3 - nejasná akce srdce. Máte podobnou zkušenost?

lucittta
24. led 2024

Ahoj, prosím o zkušenosti.
Minuly týden jsem byla na Utz 5+3 z důvodu objednané prevence. Dr viděla dvě prázdné dutinky. Hcg okolo 11tis.
Dnes 6+3 jedna Dutinka, s náznakem plodu, pravděpodobně nalepený na stěně, tudíž špatně vidět a špatně změřitelný- odpovídá cca 6+2. Viděly jsme náznak pulzující akce- srdce. Nejasné. Dle Dr se ještě nemám radovat.
Mám přijít za týden.
Má někdo podobnou zkušenost? Jaký byl závěr? Děkuji

hezz17
24. led 2024

Hcg opravdu 11.000?

hezz17
24. led 2024

S touto hodnotou a dutinkami by to skoro mohlo vypadat na molarni tehotenstvi.

lucittta
autor
24. led 2024

@hezz17 ano

4formy
24. led 2024

Hcg nevim kolik jsem mela ale 11tis se mi zda silene vysoke na dutinku.. jinak v 6+3 je fotka odpovidajici

lucittta
autor
24. led 2024

@4formy byly dvě…dle Dr odpovídající hodnota dvěma…dnes je jedna, tak uvidíme zítra na hcg.

reeeza
24. led 2024

@hezz17 teď jsem si o tom četla, ani jsem nevěděla že to existuje a je to šílenost to by člověk nechtěl zažít..🙄 Ale zadavatelka měla srdeční akci tak by to nemělo být ono...

lucittta
autor
25. led 2024

@reeeza snad srdeční akci- plod na foto je označeny křížky. Byla viditelná pulzace. Ano, molární mě děsí.

helen_h
25. led 2024

@lucittta Molární to nebude, pokud jsou zřejmé zárodečné struktury dokonce se srdeční akcí. Mohlo jít opravdu především o špatnou viditelnost plodu, moc držím palce, ať je všechno v pořádku.

veronicka89
25. led 2024

Ja jen ze mela u 1ditete 3300 a nikdo nevidel nic a neverili

😀 takze verim ze i pri 11tis muze byt vse ok

lucynka721
25. led 2024

@lucittta v klidu. Moje hcg bylo v 5+6 14 500j, v děloze jen prázdná dutinka bez plodu a bez srdeční akce. V úterý té prázdné dutince bude rok 🩷

lucittta
autor
25. led 2024

@lucynka721 děkuji za uklidnění, na stres je dle mě ještě času dost. a mužu se zeptat, jak se váš Utz vyvíjel dále, zda bylo vše potom jasné a zřetelně? Děkuji

lucittta
autor
25. led 2024

@helen_h moc děkuji, stále doufám ❤️

lucittta
autor
25. led 2024

@veronicka89 stále věřím 🙏🏻

lucittta
autor
26. led 2024

Jen aktualizace- hcg 42 500, uvidíme co Utz.

helen_h
26. led 2024

Možná tam dokonce stále budou 2 plody, třeba jsou jen v zákrytu... To je možností 😵

lucynka721
26. led 2024

@lucittta mám trošku komplikovanejsi případ, mě hnali do nemocnice. Druhý den po utz, kde byla jen prázdná dutinka ( měla jsem být v 8tt) jsem byla ještě u soukromého gyn, pak v nemocnici a všude stejný. Takže mi dali potratovou pilulku, revizi jsem odmítla, letěla jsem týden na to na dovolenou. No po 3 dnech, kdy mi dali pilulku jsem byla znovu v nemocnici, jelikož jsem nektvacela a světě div se, malej měl srdeční akci. Všechny utz pak byli v pohodě, jen na druhým screeningu měl malej nízkou váhu, ale to asi z důvodu fakt brutální střevní chřipky pár dní před screeningem. Narodil se v 39+2tt a vše v pořádku.

lucittta
autor
26. led 2024

@lucynka721 tak to je mazec. Člověk by věřil, že v dnešní době, se všemi přístroji, se tohle nemůže stávat 🫣 ze někdo něco uvidí 🥺 gratuluji a děkuji za pozitivní zprávy ☺️

lucittta
autor
26. led 2024

@helen_h to si nemyslím…ale možné je vše ☺️

hezz17
26. led 2024

@lucittta tak s takovouhle progresi to ja vidim na tu molu. Dej vedet jal se to vyviji

lucittta
autor
27. led 2024

@hezz17 z čeho usuzuješ?

lucittta
autor
27. led 2024

@lucynka721 a nepamatujete si, prosím, kolik jste pak měla hcg-7tt?

hezz17
27. led 2024

@lucittta z toho obrovskeho rustu hcg

lucynka721
27. led 2024

@lucittta nee, brali mi krev jen v tom týdnu 5+6, pak už jsem měla srdeční akci, tak mi krev nebrali. Jak jsi na tom?

lucittta
autor
27. led 2024

@hezz17 spousta žen má hcg dost vysoké a vše je ok. Uvidíme, chytřejší budu ve středu. Dle tabulek hcg je hodnota v pořádku. Je tam velký rozptyl.

lucittta
autor
31. led 2024

@lucynka721 dnes 7+4, opět prázdná Dutinka. Takže ta týden má být revize 🫣

helen_h
31. led 2024

@lucittta To mě moc mrzí, držím palce, ať jste fyzicky brzy v pořádku... Přitom hcg hodně rostlo. Zkontrolují vás na tu molu? (Je pak třeba po zákroku zkontrolovat, že hcg klesne až do negativních hodnot.)

lucittta
autor
31. led 2024

@helen_h ano, proto mě Dr. posila na revizi. Aby se odebral vzorek a nic vevnitř nezůstalo. Naděje umírá poslední, když jsem četla příběh paní ☺️

veronicka89
31. led 2024

@lucittta ja bych proste pockala...🫣

4formy
31. led 2024

@lucittta pockej jeste...

kkacca
31. led 2024

Ahoj, pokud si měla tak vysoké hcg, muselo by už byt davno něco videt..sama jsem měla podobne jen bez tak vysokého hcg a byla to anembryomola..výsledky histologie vyloučí molu..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru