Ahoj holky, asi potřebuji povzbudit, jsem z toho smutná. Nedávno jsem měla radost ze dvou čárek, po dnešním utz, kdy byla vidět jen dutinka už je radost pryč. Před týdnem teda nebylo vidět vůbec nic, tak aspoň malej pokrok, ale hcg z krve jen 161 :( Doktor říkal, že je to hrozně málo, ale že mě zatím nechce strašit. Příznaky nemám vůbec žádné. MS hodně nepravidelná, ovulaci nehlidam.. Máte někdo zkušenost, jak to dopadlo? ☹️
Jestli jsi 6+1 a mas dnes hCG z krve jen 161 jednotek, tak se obavam, ze to bude spatny. To je fakt strasne malo. Je ale jeste i varianta, ze je tehotenstvi mladsi treba o 10 dnu, pak by to sedelo a pokud mas nepravidelne cykly, stat se to mohlo. Uvidis na dalsi kontrole.
@sudylichozrout 161 bylo právě před týdnem.
Ještě počkej, je fakt brzy na předčasné závěry
@amazonkajanik Děkuji 🌺
Ono dost záleží, kdy byla ta ovulace, ještě je čas, aby se vše v dobré obrátilo. Já měla ovulaci normal a když jsem měla pár dní zpoždění tak jsem měla hcg kolem 900.
Já měla u obou synů kolem 5+6 také jen dutinku, u druhého ještě žloutkový váček. HCG nevím, nechodila jsem na něj. Při tvém HCG bych měla asi trochu strach, ale nezbyde ti než čekat, stejně jako mně.
Hlavu vzhuru a myslet pozitivne. 6ty tyden je opravdu jeste malo.pockala bych na dalsi kontrolu a verila bude vse v poradku 🙂
Ahoj, chtěla bych tě trochu povzbudit, a držím palečky🍀, aby ti to dobře dopadlo🙏.
Nvm jakou jsem mněla hladinu HCG, ale nedávno jsem řešila podobný scénář... nejprve nic, pak dutinka a ve středu 27.11. už bylo i miminko a krásně mu bylo srdíčko.
Dnes jsem v 8tt 7+5 ... ale dle MS bych byla v 9tt 8+6... Doktor mi hrozil mimoděložním těhotenstvím... strašně jsem to obrečela...
Celý "můj příběh" je tady:
https://www.modrykonik.cz/forum/1-trimestr/6-tt-prazdny-ultrazvuk-a-zdvizeny-prst-na-mimodelozni-tehotenstvi-mam-nadeji/
Tak snad ti to alespoň trochu zvedne náladu 🙂
@zajusenka Moc moc děkuji, hcg bylo v pondělí 161,ted v pátek 1699,tak snad je to na dobré cestě ❤️ ještě jdu na krev v pondělí, tak se modlim o dvojnásobek. 😇
No to je skok, tak to už by mělo byt lepší a lepší
Byla jsem buď 6+0tt nebo 6+1tt, už nevím, a taky jsem měla jen dutinku. Doktor se moc netvářil, dokonce začal mluvit o tom, jaký je potrat v prvním trimestru častý a tak, ale že počkáme dva týdny. A to už tam bylo embryo se srdíčkem. Šlo o posunutý cyklus, hned mi na základě UZ upravil věk embrya (místo 8tt dle poslední menstruace to byl 7+1tt,takze tehdy ten první ultrazvuk bez embrya byl 5+1tt). Takže šance je, určitě bych počkala dva týdny.
@inkheart Holky díky, taky si myslím, že je tehu mladší. No uvidíme, zítra znovu na krev a 5.12.na utz, věřím, že teď už to bude dobré. 😇
Krásný skok ❤ teď už by to mnělo jít jen nahoru 😊... tak přeji hodně zdravíčka, štěstíčka a lásky , a dej vědět jak to dopadlo 🙂
@zajusenka Děkuji ❤️ vypadá to na dobré cestě, v pátek 1699 v pondělí 5400. Dnes jdu na utz, tak snad už bude prdola aspoň vidět. Ozvu se🌺
Držím palce 🙂
Budu na tebe myslet 🙂
Držím palečky HCG stoupá krásné 😉
Tak holky pořád jen prázdná dutinka. Sice povyrostla, ale uvnitř furt nic... Za dva týdny už by mělo být srdíčko vidět, co aspoň říkal doktor. Takže si počkáme ☹️
Kolikátý tt?
Ale hcg vzrostlo, já bych ještě flintu do žita nehazela. Kolikrát tu holky psaly, že se srdíčko ukázalo až kolem 9tt a jestli je u vás těhotenství mladší, než dle ms, ještě tam naděje je...
Tak ještě počkej, jak říkal doktor, a uvidí se... Já jsem se tehdy připravovala i na tu horší variantu, o to příjemnější pak bylo překvapení, když vše bylo ok. Držím palce.
HCG vzrostlo, dutinka taky, tak ještě chvilinku vydržet 🙏 držím palečky, aby to dobře dopadlo
Hlavu vzhůru, měla jsem to takto u obou těhotenství 🙂 Nemám totiž klasický cyklus, byl vždy různě dlouhý...Žádné tabulky tedy na mě neplatí. HCG jsem taky měla vysoké a vidět stále nic nebylo. Až v 8tt a byla jsem vlastně teprve v 6tt, což ukázal pak ultrazvuk. Takže bych se nebála, to bude dobrý ☺️
@jituli84 no nakonec mi sdělil, že si špatně zapsal můj datum poslední MS a v ten čtvrtek jsem byla teprve 5+6!! Takže myslím, že mě zbytečně straší mimodeloznim a jak neprospívá a podobně.... 😑
To strašení je hrozné... u mne to zas byl dlouhý cyklus, který doktor nebral v úvahu, ale o to větší kámen ze srdce ti pak spadne, až uvidíš mimíska... přeji ti hodně štěstíčka, a ať tam příště už je i se ❤ 😘
@zajusenka Souhlasim s tebou do puntiku, ale prosim, mimisek neeeeeee! To je ukrutny patvar 🙂
Tak nějak jsem to měla taky, ale mě spíš strašil raným potratem (hcg mi nebral). Snad to tedy dobře dopadne!
Nemáte nějaký fakt zaručený tip proti nevolnostem? Já nevím, kdo řekl, že jsou to nevolnosti ranní.. Zvracím kudy chodím 🤭 lízátka už mi lezou krkem a jen co je vidím.....
V lékárně by mohli vědět, já teda nevolnost neměla po celé těhotenství. Ale koukám, že jsme měli pravdu, když jsme uklidňovali, že je brzy na to házet flintu do žita a že se srdíčko může objevit později + doktorův špatný zápis MS (za to bych ho asi zaskrtila )😉😁
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Většinou se čeká do 8. týdne. Zatím bych byla v klidu a čekala, co bude 🙂