Ahoj v ponděli jsem byla u doktorky na kontrole, podle ultrazvuku videla gestacni vacek odpovídalo to 4+6tt. (Objednala me tak brzo sama) Dnes ráno jsem krvácela tak jsem šla na pohotovost. Tam taky viděli jen gestační váček, vzali mi krev a hcg bylo 14 841. Bylo mi sděleno že by už melo být něco vidět při takové hodnotě. Měl to někdo podobně a dopadlo to nakonec dobře?
@lencaa11 určitě budu volat svoji doktorce, mám na té ambulanci kontrolu ve čtvrtek tak uvidím každopadně dekuju
@veruniznaa_ já jsem to tak měla!! Hcg 14 000j na utz prázdný váček podle ms jsem měla být 8tt, dle utz 5+6.. mám z toho ročního syna. Za 4 dny na utz srdeční akce 🫶🏻
@lucynka721 budu doufat 😊
Pri 3200 hcg nikdo ani v nemocnici nevideli nic !!! Vubec nic ... ani naznak niceho a na jare bude mit zazrak 3 roky 🙂 🥰
29.8. Nikdo nevidel nic ( mysleli ze treba mimodelozni nebo potrat) a 8.9. Byla srdecni akce a vse ok
@veruniznaa_ můžu se zeptat jak dlouho si měla spozdeni?
@melek5 to je tezko rict ale kdyz jsem byla u doktorky tak to bylo asi 10 dnu kazdy cyklus mam trochu jiny
@veruniznaa_ já mám totiž 8dni spozdeni a TT je negativní 😏 počkám keate do příštího týdne a když nic tak jdu na vyvolávací injekci,u tebe to bude určitě v pořádku nic se neboj 😉
@melek5 tak ja měla mini ducha už v den před ms
@veruniznaa_ tak to se mi nikdy nestalo a to mám 7 děti 🤣vždy sem měla pozitivní ať tak 14 dní spozdeni nikdy ne dříve
@veruniznaa_ jak jste dopadla?
@melek5 ja mela v den ms u ubou deti 2 stejne silne carky
@veruniznaa_ jak to dopadlo?
@veruniznaa_ ????
@4formy dopadlo to takhle
@veruniznaa_ 🥹🥹🥹🥹 jeeeeee ☺️☺️☺️☺️☺️ gratiluji uzasny happy end ☺️🍀
@veruniznaa_ gratulují ☺️🥰
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@veruniznaa_ to je velká hodnota a nic asi bych to v pondělí řešila s lékařem