Zdravím, dnes bych měla být 5tt a začala jsem špinit bez bolesti. Včera jsem měla jednodenní velkou nevolnost průjem a zvracení. Strašně se bojím, že se něco děje.. Test už je negativní.. Znamená to, že ms přijde opožděně a prostě to odejde?? 😔😔😔
@misicka03 no pokud je tt negativní neviděla bych to moc dobře
@misicka03 bohuzel to vypada na biochemicke tehu..uvidis jak to bude pokravovata a kdyz tak jit o doktorovi
@michaelarousova radši už jedu.. Teď ale nevidím to dobře 😔
@misicka03 tak hodne stesti🌸
@misicka03 hodně štěstí 🍀
@misicka03 doktor stejně nic neuvidí a pokud tt slábne těhotenství odchází bohužel.Zažila jsem to v Září
@misicka03 na ultrazvuku jde vidět mini puntík, ale neví se zdá je to fakt ono. Dostala jsem žádanku na krev jestli jsem fakt těhotná a na to špinění jsem dostala vitamín C ascorutin. Zítra budou výsledky tak si mám zavolat a když tak v pondělí zas na ultrazvuk. A ptala jsme se na ten test a prý to dělají hormony.. Jinak na to špinění se netvářil. Fakt se bojím
@misicka03 měla jsem to minulý cyklus. Špinění, slábnoucí test. Druhý den se rozjela normálně menstruace. S doktorkou jsem si jen volala, nebylo moc co řešit... Je to těžké, ale myslím, že je lepší, když tělo těhotenství v začátku ukončí, pokud není něco v pořádku. Neděje se to bezdůvodně.
Držím palce, u mě to ale bohužel minulý cyklus vypadalo podobně a nedopadlo to... měla jsem takové lehce pozitivní testy (ani duch, ani dálnice), bylo mi velmi nevolno, prsa bolely.. fakt všechny příznaky jakoby se nechumelilo... a po týdnu od očekáváné MS jsem začala mít hrozné křeče v podbřišku, byla jsem u dr, k tomu mi začaly slábnout ty těhotenské testy (místo aby čárka sílila..) a o dva dny později jsem dostala velmi bolestivou MS, lékař to vyhodnotil jako biochemické těhotenství... během týdne vše odešlo, taky jsem byla v 5 tt... a co se týče toho krvácení, tak já první den jakoby špinila, ale pak se to rozjelo v plné parádě a takhle silné jsem to snad nikdy neměla.
@misicka03 hnědý výtok, trochu tmavé krve, nic moc mě nebolelo. Nebylo to moc, vždy jen na papíru při utření, něco málo na intimce. Začalo to odpo. V noci byl klid, úplně sucho. Ale jak jsem vstala, tak dost silné krvácení a bolesti. A na testu jen duch místo čárky. To už jsem věděla, že je konečná.
@misicka03 No, při první kontrole (dokud jsem měla "jen" ty bolesti) mi dr. ale taky říkala, že kdybych začala špinit tak že je to normální, že plašit mám až tehdy kdyby se fakt jednalo o silnější krvácení a byla nutná vložka. Určitě se neboj těch výsledků, ať to dopadne jakkoliv, tak je dobré vědět na čem jsi. Dr mi říkala, že je právě naopak dobře, že se to vyřešilo samo takhle ze startu, bolí to, ale podstatně méně než kdyby o to člověk přišel v pozdější fázi těhotenství. Mimo jiné, po takto brzké ztrátě jsme se mohli dál snažit a nebyla nutná revize, tak aspoň něco..
@misicka03 To bude samovolný potrat, taky jsem ho měla 😣
@klokanka31 bohužel ano přišla ms.. Brečím celej den.. A můžu to brát jako normální ms? Aby jsme se mohly zas snažit..
@misicka03 ano
@misicka03 Myslím že jo, ono to odejde samo... 😟 Já když potratila tak jsem si pak po ms jen udělala test, jestli je fakt negativní, a nikam jsem k doktorce ani nešla. No a za měsíc a půl jsem otěhotněla znova, což byl pro mě zázrak když mi po mimoděložním zbyl jen jeden vejcovod. A mám z toho krásnou holčičku. Tak se neboj, říká se že po samovolném potratu se otěhotní hned znova 😉 takže bych neotálela a po ms to zkus znova 🙂
@misicka03 misi můžeš to brát jako normální MS... Bude dobře, uvidíš ❤️
@klokanka31 byl to první cyklus po roce kdy se to povedlo a teď tohle.. Teď se budu bát ještě víc. Děkuji za povzbuzení ❤️
@holkaokomodra děkuji ❤️
@misicka03 To chápu, já se taky bála 😟 ale hlavu vzhůru, ať se to povede co nejdřív.
@misicka03 to mě mrzí.. mě dr říkala, že pokud se cítím dobře a nic mne nebolí, tak nemusím ani na kontrolu, a můžeme vesele pokračovat dál, že to mám brát jako opožděnou MS. Jediné co, tak mi sledovali v nemocnici na krevních testech, zda kleslo hcg do negativních hodnot, aby bylo vše ok.... jednou ty dušičky na nás někde čekaj, nezoufej a držím palce 🍀❤
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@misicka03 nebo spíš test test slábne mám tam jen ducha