Ahoj holky, jsem 5 tt a včera vecer jsem jednorázově našla na papíru po toaletě ( po malé) růžový výtok.
Vím, že je toho na netu moc ..a vše je 50 na 50 zda to vyjde . Spíš mě zajímá zda-li to některá z vás měla a v tehu bylo vše ok. Moje dr. Mi nic nerekne a ani nic nedá... coz chapu je brzo. Mam po jednom ZT a tak jen bych rada vaše zkušenosti . Díky a hezký večer ;)
@fazolkazuzka moc dekuju. Tak snad to bude v poradku. K dr. Chci jit ( pokud bude vse bez komplikací) az v 8 tt. Driv to asi nema cenu.
@kazrei může to být jak začínající SP, tak hematom. Zásadní je 6tt, zda už jde vidět mimco a zda je srdeční akce. Pokud ano, obvykle dají progesteron ve formě vaginálních tablet a Ascorutin. Pokud není v děloze viditelné embrio, tak tomu dávají čas a buď se ukáže později, anebo se čeká na SP. Já zažila oboje...
@kazrei jj ja jsem objednaná poprvé až v 9 tt.
@fazolkazuzka drzim pesti ;)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@kazrei jsem 8tt mám občas normalne. Pokud to není jasná krev o nic nejde. Měla jsem i v prvním tehu. To sem byla vždycky vystrašená