5. tt a dutinka. Měla jste některá také tak?

2190
21. zář 2023

Dobrý den, zjistila jsem že jsem v 5 TT minulý čtvrtek jsem měla teprve na testu ducha, která postupně sílila, v pondělí jsem šla na ultrazvuk a odběr krve, na ultrazvuku viděl doktor pouze vyšší sliznici nebo tak nějak, a za další dva dny na uktrazvuku dutinka, myslíte že kolem 5 TT je dutinka normální nález mám jít zase za 5 dní, mam teda cyklus rozházeny, takže si myslím že ovulace a vše kolem mohlo být posunutý, a budu nejspíš míň, potřebovala bych jen uklidnit jestli to nějaká taky měla, jinak cítím od začátku hodně napjetí v prsou, občas mírná hodně mírná nevolnost, žádné krvácení ani špinění, pouze den před ultrazvukem opravdu pidi midi špinění ani nevím jestli se to dá nazvat špinění, protože celý den potom nic, myslíte že to mohlo být skrz uhnízdění. Doktor říkal že uvidíme jak se to bude vyvíjet že ještě není úplně jasno že by mohlo být mimoděložní, ale s největší pravděpodobností si myslí že ne. Celkem mě to vyděsilo, ale těch 5 dní se budu muset snažit uklidnit a nestresovat se.
Jinak úplně z jiného soudku slintali jste někdo během těhotenství já u prvního jsem slintala až trochu později, ale teď u druhého slintám jak blázen.

klokanka31
21. zář 2023

@2190 Tak pokud viděl dutinku tak by to nemělo být mimoděložní...A jj, já slintala šíleně, snad každou noc 🙄

2190
autor
21. zář 2023

@klokanka31 no někde jsem četla že může být, ale taky mi to nedávalo smysl nevím....
Ale zatím to vypadá v pořádku protože test sílil první den sliznice, za pár dní dutinka, takže rozhodně se něco děje, moc bych si přála aby za týden jsme viděli alespoň tečku a větší váček.

2190
autor
21. zář 2023

@klokanka31 ale to slinění je hrozný, někdy mám pocit že si to jen namlouvám a pak to tak je, ale opravdu slintám hodně. Při první těhu sem si o tom zjišťovala víc a jmenuje se to ptyalismus a je to kvůli změnám hormonům nebo tak něco.

klokanka31
21. zář 2023

@2190 Já když měla mimoděložní tak doktorka neviděla v děloze vůbec nic, tak se nestresuj určitě to bude dobrý 🙂🍀

2190
autor
21. zář 2023

@klokanka31 moc děkuji, a vím že bych si to měla užívat, takže asi začnu protože jestli něco bude špatně tak bude a neovlivním to, někdy se něco může pokazit i na konci těhotenství, u mě zatím vše vypadá sna d tak jak má, prostě to druhý těhu paradoxně prožívám více než první nechápu, přitom sem si myslela že druhý bude pohodový a bez stresový.

2190
autor
21. zář 2023

@2190 možná hormony nebo nevím😀

klokanka31
21. zář 2023

@2190 Já tě chápu, nebude to tím že už dítě máš, a proto víš co je v sázce, a prostě se víc bojíš?

2190
autor
21. zář 2023

@klokanka31 je to možný, a taky i tím že před více než měsícem sem probělala biochemické těhotenství, úplně úplně na začátku, HCg bylo 40 na testu pouze duchy, teď sem měla na testu úplně dálnice.

klokanka31
21. zář 2023

@2190 Ono se říká že po biochemku je hezky pohnojeno, já po biochemku otěhotněla hned další měsíc a mám z toho 3 letou princeznu 😊

2190
autor
21. zář 2023

@klokanka31 My se s partnerem snažily něco kolem 3 měsíců potom to biochemko to sem si teda obrečela 2 dny, ale potom sem si řekla že je lepší to takhle na začátku než později to už bych nerozdýchala, tak jsme se tak nějak uklidnily hlavně teda já, já jsem tak nějak rezignovala, nesnažily jsme se tak hodně, já jsem změnila práci, v předchozí to byla náročná fizicky a hlavně psychicky, nastoupila jsem do nový práce nedá se to vůbec srovnávat, hlavně po psychický stránce...
No a před pár dny jsem měla zpoždění, začalo to tlakem a napjetí v prsou udělala jsem si test a byli tam dvě čárky 😊tak teď jenom aby to prospívalo 😇

2190
autor
21. zář 2023

@klokanka31 možná je to shůry nějaký odčinění😇 kdo ví...
Proč je větší šance

klokanka31
21. zář 2023

@2190 Tak to se vám povedlo dost brzo 😊 Já na první těhotenství čekala 12 let, to bylo to mimoděložní, pak po 10 měsících biochemko, tak jsem taky rezignovala, už mi bylo všechno jedno, a najednou další měsíc znova těhotná. Celé těhotenství jsem prožila bez nějakýho těšení, bála jsem se, ale dopadlo to dobře....

klokanka31
21. zář 2023

@2190 Nevím ale říká se to...

2190
autor
21. zář 2023

@klokanka31 No tak to asi sklopím uši a opravdu si budu užívat, oproti vašemu trápení se to nedá srovnávat, tak hlavně že všechno dopadlo dobře ❤️

klokanka31
21. zář 2023

@2190 To ani náhodou, nesklápěj uši, každé trápení je trápením a má stejnou váhu...🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru