Ahojky,jsem 4tt potvrzené testem a MS se nedostavila,ale mám problém,že mě bolí levý vaječník. Je to stálá bolest jako před ovulací,občas mě píchne i v pravé,ale to málo a trochu bolí podbřišek. K doktorce se teprve budu objednávat a bojím se aby nebylo něco špatně
Je to prý opravdu normální. Jak se roztahuje děloha a tělo se připravuje. U mě to byly takové ty ms bolesti a pak i právě jen na jedné a druhé straně. Mě vždycky hrozně ulevilo magnezium. Bolestí se neboj, horší je, když přestanou.
Pri prvnim tehu jsem to mela taky. Zadny stres. Mela jsem takovy bolesti az jsem se kacela k zemi ze začátku. To se uhnyzduje a roste to 🙂 ale rozhodne co nejdrive na gyndu.
Měla jsem celý první trimestr, k tomu bolest břicha jako na ms. Na kontrolách bylo vždy vše v pořádku. Jo a bolel mě ten vaječník, co ovuloval 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Měla jsem to taky🙂 okolo 6-7 TT šílené píchání a bolest v pravém vaječníku, prostě na pravé straně 🙂 a za měsíc mám termín porodu 🙂 teď je to buď a nebo, ale je to normální 🙂