4.tt+1. Od kdy jste pociťovaly příznaky Vy?

herousek
3. led 2020

Ahojky holky čekáme s přítelem první miminko. Vím že každá z nás to má úplně jinak ale chtěla jsem se zeptat kdy jste začali pociťovat první příznaky že se ve vás něco děje.
Já až na občasné křeče a taková zvláštní citlivost prsou vůbec nic. Děkuji za odpovědi ☺️😊

sudylichozrout
3. led 2020

@herousek V 6. tydnu mi zacalo byt znacne nevolno, pridala se k tomu unava a citlivost na pachy. Prozvracela jsem pak cely prvni trimestr. Ted jsem v 30. tydnu a sice uz nezvracim, ale sotva se kulim 😀

herousek
autor
3. led 2020

@sudylichozrout jee tak doufám když nam půjde vše správnou cestou ze mi taky nebude nablinkani 😄

ondul
3. led 2020

Pouze citlivost prsou, která po čase odezněla. Tak od sedmého týdne větší únava. Jinak vůbec nic.

hasara33
3. led 2020

@herousek ahoj, před vynecháním ms silná bolest prsou a slabší bolení v podbřišku jako při MS, od 7. týdne do 9. týdne nevolnosti a pak už jen únava do konce těhotenství 🙂

ivetkakr
3. led 2020

Já jsem4+2 a jsem šílené unavená a snim za tři a dnes mě páli tahá,akorát nevim,jestli z toho ze jsem vyzrala lednici,nebo z těhotenství 😂😂😂

alilali
3. led 2020

Zhruba v 5tt - bolest prsou, to pak přestalo a bolest v podbřišku, ta mě v noci budila. Kolem 12tt jsem zvracela když jsem se nenajedla. A toť vše, teď jsem v 6 měsíci a boli mě jen prsa.

herousek
autor
3. led 2020

@hasara33 já už mám 5ty den vynechani MS. Jsem 4tt+1. A mám občasné křeče v podbřišku tak snad je to oka 🙂

herousek
autor
3. led 2020

@ivetkakr jo tak unavená jsem taky více 😄😁 a rozezrana nevím zda nejsem ze svatku😄

ivetkakr
3. led 2020

@herousek určitě ne :D je to jasný příznak :D aspoň tak to tvrdím mojemu :D

petucelli
3. led 2020

Jsem v 4+2 a krome obcasneho pichani v podbrisku a navalech po ranu,jsem ok. Hodne stesti😊

herousek
autor
3. led 2020

@ivetkakr jo víd😄 já třeba dneska snidala shusi🙈

herousek
autor
3. led 2020

@petucelli tobě taky hodně štěstí 😊

ivetkakr
3. led 2020

@herousek fakt :D ti bych si taky dala :D

ivetkakr
3. led 2020

@herousek možná si dam zitra na snídani :D

herousek
autor
3. led 2020

@ivetkakr jen si dej 😄😄 jsou dobrý

ivetkakr
3. led 2020

@herousek joo a manžel teď dovezl bramburky 😂

herousek
autor
3. led 2020

@ivetkakr já taky delam jidlo mám hlad 😄

adel_si
3. led 2020

@herousek ehm.. Jestli máš 5 dnů po vynechání menstruace, tak rozhodně nejsi 4+1tt 🤷‍♀️

herousek
autor
3. led 2020

@adel_si a jak si na to přišla?.Jak to tedy počítáš ty

herousek
autor
3. led 2020

@adel_si dobře možná tedy špatně napsané. 5den co mi mešká

elishka562
3. led 2020

@adel_si proc ne? Mohla cekat MS treba 25.den, mit kratsi cykly...

herousek
autor
3. led 2020

@elishka562 by mě zajímalo z čeho to adel vydedukovala ze to neni mozny 😄

adel_si
3. led 2020

@elishka562
@herousek
Dobře, tak dlouhé cykly jsi teda měla?
Vycházela jsem z předpokladu 28 dnů.. 🤷‍♀️
Do diskuze jsem nahlédla spíš ze zvědavosti, že někdo už je skalopevne přesvědčený o těhotenství, když v tomto týdnu se může stát ještě vážně cokoli.. Tím nechci někomu něco zlého přát či přivolat.. Ale v tomto týdnu si většina tak udělá test a čeká co přinesou další aspoň 2 týdny...

ivetkakr
3. led 2020

@herousek vzdycky je někdo kdo nám to musí kazit :D

herousek
autor
3. led 2020

@adel_si tak 4+1 opravdu jsem cykly mám ještě kratší. Mám tehu potvrzené i z krve. Co se týká toho co se může stát a nemusí musí to člověk bohužel brát tak jak to je. Můžeš čekat co ti přinese celé těhotenství. A cokoliv se může stát i během následujících měsíců 😊 proto je lepší když člověk myslí pozitivně vede sem diskuze pozitivního typu.... když už někam nahlednu. A když už někam nahlednu vyjadřuju se k nadpisu a tema diskuze. Nikoho jsem se neptala zda vi či nevi jestli v tom daném tydnu jsem. A nemyslím to zle 😊😊

herousek
autor
3. led 2020

@ivetkakr asi tak nějak 😄😄

ivetkakr
3. led 2020

@adel_si tak tvé předpoklady jsou špatně,když neznáš člověka a jeho cyklus,tak nebuď,každé tělo je jiné ;)

herousek
autor
3. led 2020

@ivetkakr takový chytraci jsou nejlepší 😉😀

adel_si
Autor odpověď smazal
Zobraz
herousek
autor
3. led 2020

@adel_si prosimte hled si svého jo zaloz si vlastní diskuzi kde můžeš rypat do lidi...nikdo tu na tebe není zvědavy...kolik tydnu jsem a nejsem ti může být fuk. Myslím si že doktoři umí počítat líp než ty maucta😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru