Ahoj dámy, potřebovala bych radu, jsem teď 14dpo testy mají krásné čárky, ale přijde mi, že moc nesílí. Jediné kdy jsem viděla zesílení bylo mezi 11dpo a 12dpo. Zajímalo by mě jak jste to měly vy a jestli bylo vše v pořádku. Vím, že se nemá testovat denně a že nejste vědmy jen by mě zajímaly zkušenosti.
Mě se zda, ze i mezi 12 a 13dpo je rozdíl. Ale ta poslední mi přijde naopak trochu slabší. Většinou test slabnou pokud proděláš biochemické těhotenství, stalo se mi už dvakrát. Nicméně doporučuji otestovat znovu třeba za dva dny 🙂
@katka_cou já myslím, že se tím jen zbytečně stresujes. Už jsem to tu psala, jak sestra na gyne byla paf z toho, že si někdo dělá víc těhotenských testu, že když ej hcg, tak se to prokáže a další dělat netřeba. A má pravdu. Je to jen stres a nic nemusí znamenat ani sílící nebo slabnouci.
Držím palce 🍀
Testy jsou úplně v pohodě. K dr nemá smysl chodit dřív než kolem 7-8tt. Takhle pár dní po ovulaci určitě ne.
@katka_cou to ještě nepůjde vidět nic, počkej ty tři týdny, ať máš jistotu. Když nebude nic vidět, což nebude, jen tě to vystresuje. Zbytečný stres. Vydrž. 😉
@jjasmina můžu se jen zeptat kolikátý týden jsi v té době byla?
@lilian2111 no já to vydržím (snad), ale přítel se z toho zblázní😂 ten už by nejradši aby bylo všechno jistý a kopalo to😂
No tak jsem volala na gyndu a sestra mě objednala ještě dneska🤷🏻♀️ Hned jak jsem řekla že mám pozitivní těhu test tak mi dala ještě dnešní termín
Holky věřte, že pohyby nervy nekončí. 😅 já jsem 19 týden. Třetí těhotenství, pohyby už cítím a uklidnění to teda není, když prtě třeba zrovna spí, či není moc aktivní, já nic necítím a opět nervy, zda je vše ok 😅. Prostě celé těhotenství jedny velké nervy 😅
@renat23 tak asi jak u koho. U mě byly ty milníky často. První teda sílící test, pak srdíčko, pak hned starost aby dopadl dobře 1. Screening 😅 . Pak, že se uklidním až ucítím pohyby, teď mám 14 dní do druhého screeningu a opět si říkám, že až ten dopadne dobře, tak už budou úplně klidná. No už teď vím, že pak přijde věta, uklidním se až přejdu 24. Týden a dítě bude životaschopné, v případě předčasného porodu.... A takto to půjde až do porodu 😅
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katka_cou ahojky ono je to v této fázi mezi nebem s zemi🙏Bohužel to je opravdu 50 na 50 teď dnešní mi přijde navíc slabší ale také ti trochu muže byt ovlivnene koncentraci moči. Js třeba měla testy silnější odpoledne než rano. Musíš vydržet ano sílící testy jsou dobrým znamením ale be vždy znamenají úspěšný konec a naopak