Holky jak se cítíte ve 12tt když jsou věčně výkyvy počasí? Mě je dnes od rána strašně zle. Motá se mi hlava, zvedá se mi žaludek a moc toho do sebe nedostanu :( Nejraději bych jen ležela v posteli ale to bohužel nejde, mám doma ještě 4 letou dceru a musím fungovat.. Nechci do sebe cpát léky na žaludek takže se prolejvám Coca colou ikdyž ta je asi taky nic moc ale lepší, než léky..
Jsem 13tt a co mě akorát trápí je únava ale tu mám snad už od doby co jsem se narodila😀 jinak se cítím jak netěhotná 😀🙈
Tyhle změny venkovního tlaku, náhlé změny teplot, to mi nedělalo dobře nikdy, natož v těhotenství. Já jsem sice už 24 tt, ale v pátek jsem měla dlouhý den a večer jsem zůstala v autě před Lidlem, už bych to domů neodřídila, musel si mě manžel vyzvednout. V takové dny to chce co nejvíc odpočinku, pauzy... a prostě to přežít... držím pěsti, ať je lépe.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Jsem ve 20.tt a poslední dva dny je mi taky na prd... přesně jak píšeš, motá se mi hlava a žaludek na prd, chce se mi spát a tak celkově se cítím slabá... :( každopádně mě dr colu na žaludek doporučila, takže tam bych byla v klidu... taky bych nejraději jen ležela v posteli, ale doma mi lítá rok a půl starý éro 😁🙈