Ahojte, mam takovy dotaz. Dneska cely den, kdyz jsem se po male potrebe utrela, tak jsem mela na toaletaku takovy jako hlen. Vypada to jako, pardon, ale jako nudle z nosu, ale jinde 😂 Nic me nesvedi, nepali a nezapacha. Muj doktor dnes a zitra neni, mam volat do nemocnice a informovat se, nebo jste se s tim nekdo setkal? Co by to mohlo byt? 🙉🙈 Diky
Ahojky ja to teda mam od zacatku tehotenstvi... Takovy bily hlenovity vytok a uz jsem ve 14tt a je vsechno v poradku... Kazda to mame jinak asi si spis zavolej a pro svuj klid se informuj 🙂
Taky to tak mam. Pokud to neni s krvi,tak vse ok.
@erickaf Klidně doktorovi zavolej, taky jsem volala se stejným problémem, který jsem měla už od nějakého 7tt. Řekl mi, že pokud to nesvědí nebo nepálí, nemělo by to být nic vážného, že výtoky jsou v těhotenství normální. A musím říct, že se mi to každý týden mění a výtok vypadá jinak a zatím je vše ok.
Držím palce, ať je v těhotenství vše v pořádku 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zavolej, jako nudle z nosu vypadala ma hlenova zatka jenze ja mela tyden do porodu... Vytok v tehu je normální, ale ne konzistence nudle...