ahoj holky jsem v 11 týdnu těhotenství.. na zacatku těhotenství jsem měla strašný odpor k jídlu.. ale postupně jsem se rozjedla pizzy tortilly hlavně sladký atd.. před otěhotněním jsem měla 62 kg .. merim 157 Cm a teď jsem ss včera vážila a mám 59.. a to jim teď už jakou dobu dobře be 5x denně ale proste oběd snídaně večeře hodně sladký atd..
a hubnu? Co muže být špatně? Zeptám se u doktorky až půjdu ale tam jdu až déle.. teď nezvracim nic tak jaktoze hubnu? Je něco špatně?
@rezena12 podle mě neni nic špatně. Měla jsem to taky tak. Začala jsem přibírat až kolem 16 tt. Každé tělo je jiné, někdo přibírá od prvního týdne kila jiná o něco déle. Nestresuj se 🙂
@arasidka81 a není divny že to jde dolu? Chápu kdyby se váha držela ale ona jde dolu
@rezena12 ne nemyslím si. Taky jsem shodila kila a to jsem jedla jak prokopnutá 🙂
@arasidka81 ty jsi zlaticko dekuju Ti 😊
@rezena12 nemáš zač.❤️
@rezena12 Já měla odpor k jídlu až do 20tt, ale i tak jsem jedla 3x denně normálně, jak jsem byla zvyklá. Do 15tt jsem zhubla na 60 kg, až mi doktor vyhrožoval hospitalizací. Ale vypadala jsem i podle kolegů z práce fakt hrozně. Nicméně přibírat jsem začala až posledních 10 týdnů před porodem. Aspoň nenabereš tolik kil navíc. Já měla oproti původní váze jen +7 kg a v porodnici jsem vše nechala. Možná i trochu víc.
@rezena12 mala som to stejne, od 7 az 12 tt som mala dost nechut k jedlu, chutilo mi len sladke a kysele... pak na krvy mi vysiel zvyseny cukor , tak som si zacala davat pozor. Ja teda nehubla ,ale ani nepriberala. Teraz mi uz chuti vsetko a kila idu pomaly hore. Telo hodne pracuje, mozno preto hubnete,ale ono sa to otoci, nebojte
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@rezena12 řekla bych že nic špatného to není pokud jíte 5-6 za den dala bych zeleninu ,ovoce skrz vytaminy tak zas teď to může bejt úbytek váhy a za pár měsíců váha může poskocit ...