Ahojda, dneska jsem byla u dr. V krvi mam hcg 24 jednotek dnes 11DPO... na ultrazvuku nikde nic. doktor nevylucuje mimodelozni. Mate nekdo zkusenosti s dobrym koncem?
@terka80 mela jsem velke bolesti dva dny pred ms ze jsem nemohla nic, ms prisla se zpozdenim hrozne slaboucka a jen 48hodin. Do toho pichani v podbrisku. Bala jsem se ze je neco spatne, cysta nebo tak. Ja nikdy nemam zadne problemy. muj strejda je gynekolog tak jsem proste sla az se na me podiva...
@hanculiiinka no tak to mohlo být treba zahnizdeni ne? Embryho se zahnizduje cca 7-12 den, co doputuje do delohy. Ale tak to by mel snad on vedet. Pokud je hcg 24 tak se tam nevo deje. Pockala bych cca 4 dny a sla bych znova na krev
Když je HCG 24 jednotek, to je opravdu brzy , aby bylo na ultrazvuku něco vidět, maximálně vysoká sliznice. Určitě je vhodné sledovat dynamiku rustu HCG.
@moly001 no sliznice prave extra vysoka neni... ale ms byla slaba a jen krev, sliznice ne (tak jak byva videt kusy) ... tak uvidime
@alik20 jo jsem objednana na pondeli
@hanculiiinka a to si jako myslela ze 11dpo uvidí dítě nebo co? Lezla si tam brzy
@lachtanice86 ne to jsem si nemyslela, nesla jsem tam proto ze jsem tehotna.
@hanculiiinka zkus spíše třeba v pátek jako samoplátce na odběr, i v menších městech jsou laboratoře, pokud bude nárůst,může se jednat o těhotenství. Pokud by byl pokles - pravděpodobně si se jednalo o biochemické těhu nebo ranný potrat (já jsem to takto měla minulý měsíc, // jsem zjistila náhodou, protože užívám léky na trombozu.. HCG jsem měla podobně, ale po dvou dnech šlo dolů a přišla hodněěě silná MS.. a týden před jsem mírně zašpinila...
@hanculiiinka si zajdi zítra na krev jako samoplatce
Počkej nechápu jak můžeš být 11dpo a zároveň mít po ms?
@agneska7 Lutealni faze 8 dni a ms jen 48 hodin.
@hanculiiinka mas hodne kratkou lf proto mozna to slabe krvaceni uvidis jak se zvysi hcg a kdyby to nevyslo tak urcite bych zacla resit s tvym strejdou tu lf
Ano,já měla HCG 21 a jsem 28tt držím pěsti. Na ultrazvuku bylo něco vidět až za 2 týdny od HCG 21, ale těhu testy měly // 😉
Já jsem měla slabší testy. Bohužel jsem byla ten případ, kdy to nebylo dobré znamení. Poprvé se embrijka držela 11 týdnů a podruhé se slabou ms/špinením a pícháním na jedné straně sledována s podezřením na mimoděložní. Nakonec "jen" brzký potrat (14dpo jsem měla hcg 64)
@radullah to me mrzi, tak snad to bude v poradku 🙏🏻
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@hanculiiinka nezalezi na jednotkach ale na zvysujici se hcg kazdy druhy den dvojnasobek.Muzu se zeptat proc si byla tak brzy na hcg?