icon

10tt, ukažte břicha 😃

kulihrasekzeleny
30. črc 2016

Ahojte holky pochlubte se bříškama 🙂 já se teda ještě nefotila, ale pupek mám pořádný na 10tt :D

Strana
z2
kulihrasekzeleny
autor
30. črc 2016

Teda jsem v 9tt

bajuliss
30. črc 2016

Me uz brisko taky pekne roste...hlavne je to podle me brzo oznamovat rodine a okoli, tak se snazim zakryvat, jak to jen jde 😀 zatim to jeste jde

andryyysssek
30. črc 2016

No,já u druhého těhotenství měla v 8tt už špíček 🙂 A kolem 12tt jsem měla už menší těhotenské bříško 🙂

kulihrasekzeleny
autor
30. črc 2016

@bajuliss no já to chtěla taky tajit, ale mám obavy že už to dlouho nepůjde :D mám Teda i speky to bude tím :D

bajuliss
30. črc 2016

@kulihrasekzeleny no me uz se to taky celkem blbe taji...ale snazim se co nejmin chodit na navstevy a tak 😀 ale dnesni postrech meho dedy me dostal.. 😀 sla jsem s babickou na houby a deda mi rika : no ale mela bych je nechat tady...jak je pak budes nahanet po lese? 😀 njn..prsa se mi zvetsili min o cislo a jde to videt...

kulihrasekzeleny
autor
30. črc 2016

@bajuliss tak to je dobrý děda :D čeho si nevšimne :D mě babička na tvrdo řekla, že jsem nějaká tlustá :D n*srala mě

kastanek87
30. črc 2016

@kulihrasekzeleny to mne babička rika taky že jsem přibrala, snad pokaždé co me vidi a to těhotná nejsem 😀 rika to i segre a příteli to řekla taky a to je od přírody hubenour 😀 dokud ale v tobě roste nový život, bud v klidu a ber to s humorem 😉 babičky jsou prostě upřímný, někdy až moc 😀 😀

juliebert
3. srp 2016

Jsem v půlce 9tt a nedopnu žádné kalhoty 😀

veronika182
3. srp 2016

Bejvávalo v 10tt.

kulihrasekzeleny
autor
3. srp 2016

@veronika182 no konečně první fotecka 🙂 krasa! myslím že mám stejný pupík :D a to jsem myslela, že to mám speky. Ale jak vidím ty jsi hubená. Tak se nemám čeho obávat :D

veronika182
4. srp 2016

@kulihrasekzeleny no jo, ale ten konec..+33kg (první foto začátek 39tt a druhá foto 10dní před porodem) 😀

cukricek123
4. srp 2016

Myslím, že to bylo nějak 10tt 🙂

kulihrasekzeleny
autor
4. srp 2016

@veronika182 tak ten je 🙂 se mám na co těšit :D

kulihrasekzeleny
autor
4. srp 2016

@cukricek123 krásné bříško 🙂 a už je větší? Vidím že si už e 12tt

cukricek123
4. srp 2016

@kulihrasekzeleny všechny fotky mám v blogu tak můžeš kouknout 🙂

lepsa
4. srp 2016

jé, tak jsem si říkala, že jen já mám takové břicho :D

kulihrasekzeleny
autor
4. srp 2016

@lepsa říkala jsem si to samé :D

ivatko0406
5. srp 2016

Kde to berete holky? Jsem 10tt a brisko jak placka porad. A pritom cekam druhy, to pry lezou briska hned. Mne se tak maximalne k veceru nafoukne zaludek 🙂

tigressl
5. srp 2016

Ahoj holky, jsem v 10 týdnu a čekám dvojčátka. Bříško jde vidět jen když sním celý oběd 😀 jinak po ránu nejde nic poznat. Jsem zvědavá, kdy se to zhoupne 😀

kulihrasekzeleny
autor
9. srp 2016

Buďte rády vsak se brzo dockate . Ja vypadam zatim neco mezi tlustou a tehotnou :D uz by to chtelo tu koulicku na brichu 🙂

romiudirk
18. srp 2016

11.tyden a konecne se zakulacuje

blablabla26
18. srp 2016

Jsem 13. týden,2. těhotenství. 🙂

nina8888
18. srp 2016

Druhé tehu 10TT trochu já vidím 🙂

zrofka
18. srp 2016

9+1tt druhé těhotenství.. ted jsme 10+1tt

kulihrasekzeleny
autor
18. srp 2016

krásne holky 🙂 @blablabla26 teda na tobe nejde nic poznat. Co jsem cetla v knizce tak tam psaly myslim 12tt na vasi postave to jeste nebude znat 🙂 to jsem se zasmala a jak vidim vetsina knizce take neodpovida :D

blablabla26
19. srp 2016

@kulihrasekzeleny no zatím mi to jde perfektně tajit,nikdo mě z těhotenství nepodezírá 😀 Také jsem se bála,že druhé vykoukne brzo a prd 🙂

elinkav
19. srp 2016

Na mně docela dlouho nebylo nic poznat a těšila jsem se, až bude bříško vidět... No a teď už se děsím, kam ještě porostu 😀 Ta druhá fotka je 29+3... 🙂

andryyysssek
19. srp 2016

@elinkav takové břicho jak máš na druhé fotce,jsem měla u druhého těhotenství ve 4.měsíci 😀

kedlubca
19. srp 2016

Druhé tehu foto 18tt,dva dny stara fotka 😉

ljusli
19. srp 2016

ahoj holky, ráda bych se zeptala jeslti jste měli v bříško na konci 12tt. Já mám pocit jak kdybych byla v 5 měsící a musela jsem přejít na těhu kalhoty :(

pravda je, že ani za normálních okolností nejsem hubená ale na většine for jsem se dočetla, že holky měli bříško až kolem 16tt +

díky moc

Strana
z2