Ahoj holky jsem 10+4tt a poslední dny mě trápí nevím jak to popsat večerní celková slabost...i když celý den skoro noc nedělám večer se cítím totálně vyčerpaná bolí mě hlava záda...a tak těžce se mi dýchá nebo že zadycham(už jsem měla paniku že mam covod) i když jdu jen na záchod.....večer i když jsem unavená neusnu nebo man živé sny...ráno vstanu jdu se psem pak něco málo udělám a hned jsem hotová....máte to některá taky tak...děkuji Bara 35 let
@limali děkuji ja právě do právě už nechodím b září jsem prodělala SP...možná bych měla chodí biče ven a pohyb...
Měla jsem podobné stavy a zlepšily se, když jsem začala brát těh. vitamíny, kde bylo železo.
@sigyn děkuji už mě to taky napadlo jestli mi nechybí železo dekuji
Já tohle mela do půlky těhotenství, ale chodila jsem do prace a vstávala brzy ( dost často v jednu hodinu v noci ) a dělala těžkou práci, a fakt byla hotová. Pak jsem po druhem screeningu zůstala na PN, a přišlo peklo probdelych noci az do konce tehu, denně jsem spala dvě hodiny,únava nepřicházela. Po 30tt jsem se zadychala i cestou na záchod, což ve 2+1 fakt není daleko 😁🤣
@maxulekapcule No já se cítím jak když makam od rána do večera a to už jsem na PN skoro měsíc...🤣🤣
@barborat13 věřím 🤣 každý tehu je jiny ;)
@barborat13 Nech si odebrat krev na vitamíny - já celé těhotenství musím brát železo a déčko, obojího mám hodně nedostatek a v těhotenství je vyšší spotřeba.
@martulka88 ahoj aha okioc děkuji 🥰 je to hrozny dobře jsem spala a stejně ráno ko bolest hlavy zas nepoužitelná
@barborat13 U prvního těhu jsem byla v pohodě docela dlouho, snad až do 7.měsíce.. Teď ve druhém, jsem teď už 7.měsíc a problémy od počátku... Jinak já mám doporučené železo, déčko a jód - to jsem brala obě těhotenství. A teď od asi 4.měsíce musím používat hořčík, jelikož mi tvrdlo bříško i jen při malém pohybu.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@barborat13 Únava je žiaľ častý príznak, keď som u prvého tehotenstva chodila do práce tak som zaspávala aj u obeda, chodievali sme aj o ôsmej do postele, bola som hrozne hotová. Pomáhalo sa premôcť a trošku cvičiť, počúvať hudbu, a horčík. Držím palce 😊