Ahoj holky, jsem v 10+1tt.a trápí me hnědé špinění. Dnes jsem měla hnědý tmavě hnědý hlen na toaletnim papiru.
Od začátku trpím na bolest prsů, bradavek a teď nic. Od 6 tt mi bylo zle, v 8tt a něco jako když utne a nic. Na kontrole jsem byla 8+3 tt. A vse bylo v poradku.
Vím ze je to bud anebo. Ale dnes je mi dobre. Bradavky neboli, prsa neboli, v brisku mi jen okolo pupiku píchá a jen ten hlen.
A ja si tu ctu diskuze, ze vymizeni priznaku, spineni rovná se konec.
Utrogestan beru od začátku. Dnes jsem si vzala ascorutin. Asi nic vic se delat nedá že?
@9radka9 dekuji ja vím. Jen uz ani nechodim tak čůrat, jako jsem chodila. Prsa nic, curani nic. Mela jsem motacku a taky nic.
Jen jsem nechtela plasit a hned letet na pohotovost. A dnes ten hlen a ja jsem mimo😔
Nechci vás strašit ,já když měla takto špinění a vymizení příznaků ,měla jsem zamlklé těhotenství,kdy miminko přestalo růst a zastavila se srdeční činnost.
Asi bych v pondělí na vašem místě zavolala lékaři .
Nešpinila jsem, takže v tom Vám neporadím, ale mně osobně v těhotenství normálně příznaky mizely třeba na dva dny a pak bylo zase něco..
@katherine177 zavolám dekuji za zkusenost. Vim ze se to nikterak neda ovlivnit.
@pampeliska1313 dekuji za zkusenost.
Nemáte zač,držím pěsti 🍀,ať je vše v pořádku
Ahoj, měla jsem naprosto to samé, dle ultrazvuku vše v pořádku, v 5.mesici jsem prodělala potrat z důvodu infekce, prý to mohl být příznak. Raději upaluj k dr a popros i o kultivaci, mně ji nedělali. Drž se❤️
Uz jsem holky byla.
ZT😔
@katherine177 mam to stejně 😔
To je mi líto :(
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já "špinila" asi do 13 tt při nejmenší fyzické zátěži, dokonce i čerstvá krev, moc držím palce ať je to ok... platí jak se říká silné a zdravé miminko to zvládne!