Holky, byla jsem v 7+0 tt na svém 1. ultrazvuku (vagin.) a Dr. mi sdělila, že vidí gestační váček, zatím bez embryonálních struktur. Že mám přijít za týden, poněvadž se to může skokově změnit. Já ale vím, že správně by mělo být vidět už i srdíčko a tohle mi přijde zvláštní. Mám si dávat ještě naději? O miminko se snažíme dlouho a toto bylo z 2.pokusu IUI. Mám příznaky jako je nechutenství, velké bolesti prsou, ale nekrvácím, nešpiním, test neustále jasně pozitivní. Není tu někdo, komu se toto stalo? Myslíte, že je možnost, že se za týden prcek ukáže, nebo mi Dr. dala falešné naděje a jde spíše o zamlklé těhotenství? Stále na to musím myslet...
Děkuju předem za odpověď
Ahojky me se to bouzel stalo v 7tt pouze gestacni vacek a za tyden to same :/ takze jsem podstoupila revizi.
Mě se to stalo a bylo to tím, že jsem nevěděla, kdy byla ovulace a byla o hodně později než dr. předpokládala podle klasického "v půlce cyklu". Akorát že u mě tenkrát neviděla vůbec nic v době, kdy už měla vidět pomalu srdíčko... Během týdne se to ukázalo a byl váček i s embryem... Nakonec to teda skončilo stejně revizí, ale to bylo proto, že se mimi přestalo vyvíjet později....
Ja na zacatku mela taky jen vacek....orvala sem to jak zelva a 14dnu se desila, ze tam nic nebude a hle bylo a ted uz jsem 18tt☺️ Takze nevzdavej se☺️☺️
Stalo se mi totéž, i příznaky jsem měla (čekala jsem 2. dítě), ani do 10. týdne nic, takže následně revize, nicméně za rok tou dobou už jsem chovala Jáchymka, tak neztrácej naději 😉 Věřím, že věci se dějí z nějakého důvodu, u nás si prostě Jáchym počkal, až jako matka trochu zmoudřím (a dobře udělal, jinak bych z dětí už byla šedivá 😀 😀).
Mám to podobně, hodně jsem to studovala a je to půl na půl, jsou případy, kdy mají holky 14 dní rozdíl mezi tt podle ms a podle ultrazvuku a krásně dorostlo a začlo být srdíčko a pak jsou bohužel takový, který musely na revizi:( Jsem an tom stejně úplně...můžeš pouze čekat
Díky za odpovědi holky.. já ale vím, kdy přesně byla ovu, protože jsme byli na tom IUI, kdy si doktoři ovu pohlídají a vše je načasované. Tou to není. Já jen chtěla kapku naděje, že to některé z vás dopadlo... achjo 😞 tak uvidím v úterý, ani se mi tam nechce, nějak vim jak to dopadne.
Nevzdavej to!Moje druhe ditko me take napinalo.A dopadlo to dobre!
Kdyz ono nezbyde nic jineho nez cekat..
Ja jsem cerstve tehu. Mam dlouhe cykly, k dr jsem sla vlastne brzo, i kdyz uz jsem dle ms mohla byt v 8tt. Nebylo jeste nic videt, jen vyssi sliznice. Po 14ti dnech koukla, rekla ze je jen gestacni vacek a je stale brzo. Taky jsem byla vynervovana, vsude to hledala na netu apod. Opet za 14dni kontrola a uz jsem byla 8+4tt a dostsla tehu prukazku..
@helenas92 Ahoj. Ja jsem jedna z těch, které měly šťastný konec. Na prvním utz jsem byla podle poslední ms v 8 tt a taky byl vidět pouze gestační váček, další kontrola byla za týden. Byl to snad nejdelší týden v mém životě, plný strachu a nevědomosti. Nicméně, při další kontrole bylo vše v pořádku a šlo krásně slyšet tlouct srdíčko. Teď jsem v 16 tt a mám ukázkové těhotenství. Ty stresy ze začátku byly kvůli tomu, že je prcek celou dobu o dva týdny mladší 🙂
@renuliena pri IUI se vi presne jak stare tehu je.
@helenas92 drzime palecky. Nezbyva nez verit.
@absintka19
IUI bylo 13.1. od té doby uplynuly 4 týdny + 5 dní dní, pokud dobře počítám. Tak cca 8 dní na zahnízdění.. nevim, jestli je ok, že není nic vidět. A ano, nezbývá, než věřit.
U mě to skončilo revizí, teď se snažíme podruhé, tak uvidíme .. 😉
já jsem měla to samý, jen váček, měla jsem přijít za týden a 3mm prcek tam byl, takže o týden mladší, ted jsem 15tt a je vše fajn 🙂 snad i tobě to vyjde 🙂
Holky jdu se pochlubit 🙂
Tak dnes jsme byli na dalsim utzv ... á..... prcek tam je, srdičko bije jak o zavod. Má 6 mm a ve skutečnosti jsme 6+4, takze minulá Dr pocitala stari tehu jen od prvniho dne posledni MS. Tahle Dr. vychazela z realneho stari tehotenstvi. Jsme hrozne radi! Snad bude i nadale vse ok. Moc Vam diky za podporu a odpovedi 🙂
Určitě naděje je, kamaradce se srdicko objevilo az v devátém týdnu, i ji strasili mimodeloznim tehu. A je z toho krásná 17ti mesicni holčička.
Děkujůůů ☺️
@helenas92 4 týdny + 5 dní - 8 dní na zahnízdění? To mi vychází 3+3, + ty dva týdny k MS je 5+3 a to je na srdíčko brzy, buď úplně v klidu, za týden už by mohlo ťukat 😉 Já byla 5+2 a taky viděl jen dutinky, ani žloutkové váčky ne - teď jdu zítra, to budu 7+2, tak snad bude všechno OK 🙂 Držím pěsti 🙂
@helenas92 Aha, tak koukám, že jsem psala dřív, než dočetla 🙂 Gratuluju, ať je všechno dál v pořádku 🙂
Gratuluju, my to měli na začátku taky tak a teď spí v postýlce dvouleťák, co zlobí jako ďas :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Stalo se mi to samé, ale za týden se může vše změnit... neviděla třeba ani žloutkový váček?
U mě to teda bohužel dopadlo špatně, ale já jsem i začala špinit a potom i krvácet.