ahojte,v patek jsem byla na 1.screeningu ve 12tt, rano klasika a jen mi p.doktorka rekla,ze spi a ma pkny mocovy mechyr, odpoledne vysledky a ultrazvuk a privolala si k porade druhou p.doktorku,a ze moc.mechyr je vetsi nez normalne.pry ted podnikat nic nebudeme,za 4tydny mam dojit na kontrolu,zda se to zmenilo nebo je stejne a podle toho se bude dal postupovat, znely,tak divne. doma mi muzik rikal,at neplasim, ze "za miminko"curam ja,ale nevim:(mel nekdo stejnou diagnozu?nebo vi?dekuju
Dobrý den chtěla bych se na něco zeptat byla jsem u gynekologa na kontrole a ten mě poslal na genetiku že prej miminko má zvětšený mechýř tak jsem tam byla a nález tam byl asi na ultrazvuku tak mi odebrali krev + plodovou vodu a volali mi s výsledků že jim to nevyhodnotilo takže nevím na čem jsem s té plodové vody výsledky trvají 3týdny a mám tam jet na kontrolu 12.6 takže se bojím paní doktorka mi říkala pokud to tam bude tak mi přerusí tehotesntví moc se bojím setkal se někco s tím?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ahoj, jak to dopadlo? Me dnes rekli uplne to same :(