Ahoj maminky, dnes jsem byla na prvním screeningu a odcházela s pláčem.....stalo se někomu že miminko mělo oteklý krk a vše dopadlo dobře ?
@laxesis ve zprávě je Linea nucheae takže asi to projasnění 🤷poslal mě ještě na krev a za 14 dní mám přijít znovu na další vyšetření
@lidija1234 S projasněním tu určitě bude mít někdo zkušennost, už jsem to četla vícekrát, že nakonec bylo všechno v pořádku 🙏🙏 Kolikátý jsi týden, jakou hodnotu má to projasnění? Může to značit downův s., ale vůbec nemusí. Uvidíš, co další testy.🍀🍀🍀
@lidija1234 ano, měli jsme otok kolem hlavicky. hned nás poslali na odběr klků, výsledky byli v pořádku a otok pak také vymizel...
Starší syn měl víc mm než má být, šla jsem ještě jednou na utz za 14 dní a už to bylo v pořádku. Dnes je mu 3,5 roku, zdravé dítě 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@lidija1234 Teda to čtu poprvé:/ myslíš vyšší šíjové projasnění, nebo fakt oteklý krk? Každopádně držím palce, ať je vše v pořádku!!🍀 co k tomu říkal doktor?