Ahoj, nyní mám podstoupit 1. screening v těhotenství a dostala jsem na výběr buď Krnov nebo Ostravu.
Prosím máte některá zkušenosti, buď s prvním nebo druhým pracovištěm? Jak jste byly spokojené?
Nevím, dle čeho si mám místo vybrat.
@nikolite Děkuji za informaci 🙂
U syna jsem byla ve FNO. První i druhý screening. Vždy čekání 1-2 hodiny, protože zrovna v tu dobu tam měli akutní případy. Vyšetření i lékaři(pokaždé jiný) byli v pohodě a kromě čekání jsem byla spokojená. Nyní u druhého těhotenství jsem byla opět ve FNO(1 screening). Čekání opět hodinu. Doktorka byla arogantní, když jsem už ležela a čekala, tak si vyřizovala osobní hovor a řešila nějakou oslavu. Vyšetření trvalo 45min. Pořád mě bouchala do břicha, že nejde nic vidět(což chápu), pořád se tvářila a měla průpovídky, že se něco děje. Byla jsem úplně vynervovaná. Potom mi řekla, že jsem už na druhé dítě docela stará(mám 28 let😁). Odcházela jsem vystresovaná bez jasné odpovědi zda to vyšlo v pořádku. Na papíře byl výsledek negativní. Za pár dní jsem šla ke své doktorce a ta mi vše vysvětlila a vše vyšlo v pořádku. Druhý screening jsem si jako samoplátce domluvila už v Krnově, máme to dál, ale do fakultky už jsem jít odmítla. V Krnově jsem byla moc spokojená, pan doktor je přátelský a příjemný, vše vysvětlil. Kdybych měla jít znovu na screening jdu opět do Krnova. Tohle je má zkušenost.
Ja jsem byla v Ostravě v Hrabůvce, ve Fetmedu a velkaa spokojenost. Úžasný přístup doktorky i sestřičky, vše vysvětlila, ukazovala mi kde je srdíčko a takové, byla veselá. Doporučuji 🙂)
Já byla 4x ( v letech 2010-2018) ve fno a vždy jen spokojenost se vším.
FNO Poruba a skvělé.
Jsem z Krnova a před 5ti lety jsme byla na screeningu ve Fetmedu v Olomouci a teď v Ostravě.. O tom, že by to šlo i v Krnově se nikdo ani nezmínil.
Vím, že to dělají i v Opavě ale to mi lékař nedoporučil..ne že by by tam byl pan doktor nějaký špatný, ale že v Ostravě to bude více profi.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Gynekologa mám v Krnově tem mi dopopručil ať jdu na screening do Ostravy. V Ostravě probělo vše jak mělo nemohu si stěžovat. Sice si tam pár hodin pobudete, ale zas víte výsledky hned ten den.