Ahoj holky jsem 9+3 na kontrolu mám jít až 10+5. jak jste to měli se screeningem objednávali jste se sami nebo až vám Dr. řekl, mám strach ať něco neprosvihnu.dekuji za odpověď
@kostka25 sama, objednávala jsem se někdy v 11tt
Děkuji tak já tam zítra zavolám ať jsem klidnější
Můj doktor též nedělá ale vůbec o tom nemluvil jestli si mám někam objednat nebo tak.kdybych se nedočetla tady že se holky objednávali tak bych o tom ani nevěděla. Radši zítra zavolám sestřičce a zeptám se
@kostka25 mě o tom informovala gynekoložka a doporučila mi kam si mám zavolat🙂 objednávala jsem se v 8tt, neboj určitě to neprošvihneš 🙂
v tom 10tt to bude stacit, dostanes zadanku a objednas se a oni Ti najdou terminu v tom 13 tt
@kostka25 objednavala jsem se pote, co mi dal doktor tehotenskou prukazku, aby vse velikostne sedelo, protoze mimi velikosti preskocilo skoro jeden cely tyden. Na screeningu me objednali na 12+5 tt
@bluehorse2020 je zajímavé, jak to má každý jinak. Mě dával gynekolog průkazku u syna i teď ve druhém těhotenství průkazku až po screeningu.
@pe_tu_ss_ka no zalezi na ordinaci... Mne ji dali v 9+4 tt
@bluehorse2020 jj, to je jasné. Ségra jí dostala už při potvrzení srdíčka někdy v 7 týdnu.
Doktor mi dal žádanku , ať si tam zavolám, na druhý den jsem tam volala a sestra se ptala v jakém jsem týdnů, to jsem jí řekla a ona si sama vypočítala kdy mám přijet na 1.screening, řekla,že to nesmí být brzo ani pozdě tak mi sama dala termín. A jak mi večer poslali lékařkou zprávu na email tak jsem tam měla napsané i druhý termín screeningu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
objednávala jsem se sama v 6+6tt