Ahoj holky, mám jít na screening v 1.trimestru v Brně na Veveří, dnes jsem se dozvěděla že někteří Dr. nemají povolen doprovod. Samozřejmě kvůli covid 19. Nevíte náhodou kteří mají aspoň jednu osobu povolenou? Díky
@zouhev Nejlepsi je si tam primo zavolat.
Pan doktor Vlasin urcite doprovod prijima (jednu osobu), ale protoze je zrovna on nejvetsi kapacita, tak doporucuji se konkretne k nemu objednat s dostatecnym predstihem.
Ja byla vzdy u nej, takze nevim, jak ostatni lekari, ale kamaradka tam byla minuly tyden u nejake pani doktorky ta doprovod do ordinace nepousti.
Ahoj, byla jsem tam na něm v půlce ledna a na recepci mi bylo hned řečeno, že až půjdu přímo za doktorem na vyšetření tak mám ukázat na manžela a může jít taky, jinak musel čekat na chodbě před čekárnou. Byla jsem u pana doktora Vlašína a jak jsem šla k němu, tak se mě hned ptal jestli mám doprovod, takže ten určitě pouští, ale jak říkám byla jsem tam v půlce ledna, na druhý screening jdu 12. března, tak budu ráda, když napíšete vaši zkušenost teď 🙂
Ať Vám to dobře dopadne 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@zouhev Ahoj, byla jsem tam asi pred dvěma tydny a přítel musel cekat na chodbe. Az jsem sla do ordinace na ultrazvuk, tak jsem ho mohla zavolat a šel tam se mnou.