1. screening Brno Veveří. Nevíte u kterého Dr. je povolen doprovod?

zouhev
15. únor 2021

Ahoj holky, mám jít na screening v 1.trimestru v Brně na Veveří, dnes jsem se dozvěděla že někteří Dr. nemají povolen doprovod. Samozřejmě kvůli covid 19. Nevíte náhodou kteří mají aspoň jednu osobu povolenou? Díky

spagetka01
15. únor 2021

@zouhev Ahoj, byla jsem tam asi pred dvěma tydny a přítel musel cekat na chodbe. Az jsem sla do ordinace na ultrazvuk, tak jsem ho mohla zavolat a šel tam se mnou.

ema90
15. únor 2021

@zouhev Nejlepsi je si tam primo zavolat.
Pan doktor Vlasin urcite doprovod prijima (jednu osobu), ale protoze je zrovna on nejvetsi kapacita, tak doporucuji se konkretne k nemu objednat s dostatecnym predstihem.

Ja byla vzdy u nej, takze nevim, jak ostatni lekari, ale kamaradka tam byla minuly tyden u nejake pani doktorky ta doprovod do ordinace nepousti.

pawoukcz
Autor odpověď smazal
Zobraz
pawoukcz
Autor odpověď smazal
Zobraz
pawoukcz
Autor odpověď smazal
Zobraz
pawoukcz
Autor odpověď smazal
Zobraz
nici13
19. únor 2021

Ahoj, byla jsem tam na něm v půlce ledna a na recepci mi bylo hned řečeno, že až půjdu přímo za doktorem na vyšetření tak mám ukázat na manžela a může jít taky, jinak musel čekat na chodbě před čekárnou. Byla jsem u pana doktora Vlašína a jak jsem šla k němu, tak se mě hned ptal jestli mám doprovod, takže ten určitě pouští, ale jak říkám byla jsem tam v půlce ledna, na druhý screening jdu 12. března, tak budu ráda, když napíšete vaši zkušenost teď 🙂

Ať Vám to dobře dopadne 🙂

ema90
19. únor 2021

@nici13 Pan doktor Vlasin pousti tatinky vzdy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru