1. screening - Brno Bohunice - máte zkušenosti?

jesterkax
27. čer 2018

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli jste některá z vás absolvovala 1. Screening a NT+ v Bohunicích... Zajímá mě jakákoliv zkušenost. Už jsem byla kdysi na NT+ na Veveří, ale bohužel z kapacitních důvodů mě teď nemohli objednat. Nakonec mě objednali do Bohunic, tak by mě zajímalo jaké to tam je, jak se chovají, no jakékoliv postřehy... Děkuji..

kiniii25
27. čer 2018

To se hodí i mě ☺️ minule jsem byla také na Veveří, ale přístup personálu nebyl vůbec příjemný a vstřícný. Tak přemýšlím nad Bohunicemi, moje doktorka mi Bohunice doporučovala, že právě přístup i péči si pacientky chválí. Tak jsem zvědavá☺️

jesterkax
autor
28. čer 2018

Nikdo??

svetlanalana
28. čer 2018

dobrý den, já tam byla na druhém screeningu a pani doktorka byla moc milá a péčlivá

jesterkax
autor
29. čer 2018

@svetlanalana DĚKUJI, a můžu se zeptat jestli se tam čeká dlouho, nebo můžu počítat s objednanou dobou?

svetlanalana
29. čer 2018

@jesterkax čekala jsem 15-20 minut, ne vždycky to tam vychází na objednanou dobu. Byla jsem tam několik krát

jesterkax
autor
29. čer 2018

@svetlanalana DĚKUJI 😁

bublinka2015
5. únor 2019

@jesterkax
@svetlanalana
holky a jak to ve FNB probíhalo? Na Veveří vždy vzali krev a hned potom ultrazvuk, výsledky jsem si stáhla online ještě ten den navečer. Platila jsem jim přímo v ordinaci. Jak je toto ve fakultce? Platím taky jim nebo musím lítat někam do jiné budovy na pokladnu?
@jesterkax čekala si dlouho nebo tě vzali načas?

jesterkax
autor
5. únor 2019

@bublinka2015 vzali mě načas, max. do 10 ti minut, ale doktor kromě pozdravu nepromluvil... Na Veveří mě vždy popisovali co zrovna prohlíží, a tam nic... z toho jsem byla zklamaná, a na pohlaví se ani nepodíval, absolutně žádná ochota...

jesterkax
autor
5. únor 2019

@bublinka2015 teď už tu mám měsíční miminko, a jsem ráda, že už mám tyto starosti za sebou...

bublinka2015
5. únor 2019

@jesterkax aha, tak to teda taky nic moc..já právě na to Veveří moc nechtěla, vždy tam byli protivní..tak to si s faktultkou moc nepomůžu ☹
Děkuju moc za odpověď🌹

jesterkax
autor
5. únor 2019

@bublinka2015 já byla na Veveří vždy spokojená, ale jinak přeju hodně štěstí....

bublinka2015
5. únor 2019

@jesterkax děkuju🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru