apacheeeAMBASADORKA
    Včera v 17:12    

    Diváckou hokejovou sezónu jsme letos zahájili v úplně první možný termín 🏒

    Dojeli jsme se podívat na Jardu Jágra vs. Romana Červenku, přestože ani jednomu týmu běžně nefandíme 😀 a musím teda říct, že mám ten hokej čím dál radši, jak se do našeho života díky Tobimu stále více zařazuje 😍

    🤣🤣🤣🤣🤣

    Co se učí v ZUŠ v klavíru v 1.ročníku? Už se na konci ročníku hraje i levou z basoveho klíče? A na konci 1.rocniku už vaše děti hrají c dur stupnici? Díky

    Ahoj holky,
    po peti letech na materske me cekaji pracovni pohovory, tak jsem nervozni, pristi tyden jdu na prvni. Takze se jako hotentot zeptam - kdyz se me tam zeptaji na predstavu o platu, tak se to rika v cistym, nebo v hrubym?😂

    Jo a taky se zeptam jak hotentot jeste na dalsi vec - je to pozice na plny uvazek, ale rada bych na ne vybalila, jestli by byli ochotni se domluvit na o neco kratsim uvazku nebo treba nejake flexibilnejsi pracovni dobe (male deti, no)…je to blby? A jestli ne, tak to asi vybalit az nakonec, az budu tusit, ze sem na tom treba dobre a libim se jim? 😁

    Boze moje nervy fakt, ja vsecky predchozi prace mela bez pohovoru pres znamost a ted po peti letech hovinek, kojeni, bagru, pohadek a detskych pisnicek mam jit na pohovor😂😂😂😂

    ,,Vícemaminky" znáte THULE Urban Glide 3 Double? Je to skvělý sportovní kočárek určený pro rodiče, kteří potřebují dostatečně odolný a praktický kočárek pro dvě děti a zároveň mají aktivní životní styl 👉https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE🎉 Podívejme se spolu na jeho klíčové vlastnosti:

    🏃‍♀️ Sportovní design – tento kočárek je ideální pro procházky, běhání nebo túry i v náročnějších terénech. Má robustní konstrukční prvky, které zajišťují hladkou jízdu.
    👶 👶 Dvojitá kapacita – je navržen pro sourozence s možností umístění dvou dětí pohodlně vedle sebe. Je však stále dostatečně kompaktní na to, aby se vešel přes standardní dveře.
    🌲 Odpružení – díky výbornému odpružení a nafukovacím kolům nabízí hladkou a pohodlnou jízdu na různých površích.
    🛑 Ruční brzda – pro větší bezpečnost při běhu nebo chůzi v kopcovitém terénu je kočárek vybaven integrovanou ruční brzdou.
    👜 Velká úložná kapacita - pod kočárkem je velký úložný košík, kde můžete bezpečně uložit vše potřebné na cestu.

    Proč si ho vybrat?
    Protože je ideální pro rodiče, kteří chtějí trávit čas venku, a to nejen na rovné cestě, ale také v přírodě či při sportovních aktivitách.

    TIP: kočárek lze koupit i v setu s vaničkou a jiným příslušenstvím. Ušetřete💰 a nakupujte u nás za nejlepší ceny na trhu i se spoustou příslušenství ZDARMA 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉

    #thule #aktivni_zivotny_styl #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik

    mandarinka21
    Zpráva byla změněna    Včera v 05:56    

    Ahoj holky, prosim vas, mam dotaz. Dostala jsem jako darek Womanizer Liberty a rada bych ho prodala. Jenze kamkoli inzerat umistim, tak ho hned robot smaze. Je novy, zabaleny, zalepeny. Poradite, kde ho nabidnout? Nebo nemela byste nektera z vas zajem? Diky!

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera v 05:10    Čtené 31x

    Nová privátní značka v dm: HALLOHEBAMME

    Mezi privátní dm značky přibyla od 12.9. značka úplně nová - nese název HALLOHEBAMME

    Tuto značku vyvinuly ve spolupráci s dm zkušené porodní asistentky Marie a Anja a najdete v ní pečující produkty, které vás budou provázet nejen v době před porodem, ale i po něm.

    Seznamte se s porodní asistentkami Marií a Anjou

    Marie

    Porodní asistentka Marie se narodila v roce 1994 v Mohuči a dle svých slov je maminkou úžasné dcery. Už jako dítě se ráda vžívala do role porodní asistentky a na zahradě si stavěla stan, kde si hrála na porody. Vášeň a radost z této profese u ní od té doby neustále rostly. V roce 2014 se rozhodla začít vzdělávat v tomto oboru a o rok později pak zahájila studium duálního bakalářského programu v oboru porodní asistence. Svému prvnímu porodnímu sálu v Heidelbergu zůstala věrná dodnes. Práce na klinice s maximální péčí je sice náročná, ale zároveň ji velmi naplňuje. Už během studia jí bylo jasné, že chce ženy a rodiny podporovat v době před porodem, i po něm. Díky další nezávislé práci pak rozšířila své působení jako porodní asistentka a nyní nabízí svým klientkám komplexní péči.

    Anja

    Anja se narodila v roce 1988 v Lipsku a vyrostla v Horní Lužici. Medicína ji zajímala již od dětsví. Po maturitě a získávání zkušeností v praxi na úrazové chirurgii se jí v roce 2011 splnil dlouholetý sen a začala studovat porodní asistenci v zařízení s maximální péčí, kde se ročně uskuteční přibližně 2 500 porodů. Studium bylo náročné, ale také ji osobně posunulo a ukázalo jí, že povolání porodní asistentky je její poslání. S diplomem v kapse pak začala pracovat v nemocnici jako porodní asistentka na porodním sále - tam ostatně pracuje dodnes. Od té doby pracuje s velkou vášní také na volné noze. Anja rozšířila své působení jako porodní asistentka o prenatální péči, péči v šestinedělí a několik let také vedla kurzy pro maminky. S narozením dcery v roce 2015 na vlastní kůži zažila, jak moc dítě obohatí život a jak je důležitá individuální podpora rodiček.

    Marie s Anjou v roce 2019 kvůli nedostatku porodních asistentek zahájily jejich srdcový projekt HALLOHEBAMME. Poskytují informace a znalosti porodních asistentek prostřednictvím sociálních médií, podcastu a blogu.

    HALLOHEBAMME a spolupráce s dm

    Marie s Anjou jako zkušené porodní asistentky velmi dobře znají potřeby matky a dítěte – během těhotenství, před porodem, v šestinedělí i v období kojení. A právě proto společně s dm vyvinuly pečující produkty, které vám a vašemu miminku skutečně pomohou v každodenním životě.

    "Díky spolupráci s dm umožňujeme všem rodinám přístup k vysoce kvalitním pečujícím produktům vyvinutým porodními asistentkami stejně jako k informacím a tipům, které je provázejí v této výjimečné životní fázi." (Marie & Anja)

    Produkty HALLOHEBAMME

    Produkty nové značky HALLOHEBAMME bychom mohli rozdělit do dvou hlavních kategorií - první z nich jsou produkty určené pro péči o děti (žlutá řada), druhou kategorii (fialová řada) pak zastupují produkty pro maminky - i pro ty nastávající.

    HALLOHEBAMME představuje produkty pro maminky

    Nová privátní dm značka HALLOHEBAMME aktuální nabízí 4 produkty určené pro péči o nastávající i stávající maminky.

    No a příště se společně podíváme na produkty HALLOHEBAMME určené pro péči o naše nejmenší🙂

    dcera 12 let v lednu prodělala mononukleózu..od té doby je neustále na hromadě.neustále virózy, zvýšené teploty...do té doby byla zdravá .. poradíte čím podpořit imunitu? děkuji

    apacheeeAMBASADORKA
    19. zář 2024    

    Tyhle fotky od sebe dělí přesně 1 rok. Už tu moji malou holčičku neunesu 😂

    Česací hlava nemáte tu z tesca

    Čajový servis po starší ségře...

    modrykonik
    Zpráva byla změněna    19. zář 2024    

    🌟 Náš bestseller nyní jako dárek ke kočárkům THULE! 🌟
    Oblíbené designové silikonové jídelní nádobí pro dětičky, které si naše maminky zamilovaly, jsme se rozhodli zařadit jako dárek k vybraným kočárkům THULE v probíhající akci 🎁! Spolu s ním získáte navíc i měkoučkou deku a praktický batoh 👜 – vše pro pohodlné procházky a šťastné chvíle s vaším prckem! 👶 Vybírejte 👉https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE🎉

    👉 Proč si naše nádobí zamilujete?

    - Vhodné do myčky i mikrovlnky – superpraktické pro každodenní použití.
    - Žádné skvrny! Naše nádobí zvládne i ty největší výzvy.
    - Ergonomické příbory pro dětské ručky a hravé designy, které rozzáří každý stůl 🌈.
    - A navíc, je po zahřátí příjemně vlažný na dotek - žádné spálené prsty! 🔥

    Pořiďte si kočárek THULE u nás a získejte toto nádobí spolu s dekou a batohem zdarma! 🎉 Jsme tady pro vás! Vybírejte 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE🎉

    #thule #aktivny_zivotny_styl #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik

    (4 fotky)

    SOS holky!!! THC pěstování a smrad, v bytě!!!
    Blbé téma, ale už si holky, nevím rady. O dvě patra, pod námi pěstuje mladý kluk, v bytě trá.., smrad prostě úplně šílený. Nejhorši to je, u našeho 5letého syna, v pokoji, asi kolem stupaček. Prosila jsem ho, na jaře, ať to zlikviduje, že se to prostě nedá. Byli, ta ním i ostatní, z baráku. Chvíli byl klid a od minulého týdne znovu!!! Co mám dělat??? Úplně udat, na policii ho nechci.

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    19. zář 2024    

    Dnes mám pro vás jednu velice milou #dm povinnost - jdu vám představit novou privátní značku
    ❤ HALLOHEBAMME ❤

    Tuto značku vyvinuly ve spolupráci s dm zkušené porodní asistentky Marie a Anja a najdete v ní pečující produkty, které vás budou provázet nejen v době před porodem, ale i po něm.

    Produkty HALLAHEBAMME byly vyvinuté s odbornými znalostmi a láskou, usnadňují každodenní péči o jemnou dětskou pokožku i o vás samotné. Od ochranných krémů, které pečují o citlivou dětskou pokožku přes masážní oleje, které přinášejí uvolnění a pohodu, až po přírodní poporodní vložky, které poskytují spolehlivou ochranu a komfort maminkám po porodu.

    Značka HALLOHEBAMME je tu, aby vám poskytla tu nejlepší péči a podporu v těchto výjimečných fázích života.

    A vy na Modrém koníku se brzy můžete těšit na představení nové značky, jednotlivých produktů, recenze těchto novinek a také na soutěž se značkou HALLOHEBAMME 🎁

    #hallohebamme

    modrykonik
    Zpráva byla změněna    19. zář 2024    

    Ahojte, dámy 🙂 v naší akci najdete i špičkový kočárek Thule Urban Glide 3, kterému jsme s čistým svědomím dali nálepku „dokonalý kočárek pro aktivní rodiče“. Zde ho najdete 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉 za nejlepší cenu na trhu navíc nadupaný příslušenstvím ZDARMA. Pojďme si říct, proč je tak skvělý:

    - 🏃 Běh a sport: Ideální pro rodiče, kteří milují běh a sportovní aktivity. Tento kočárek je navržen tak, aby zvládl i náročnější pohyby – prošel velmi speciálním testovacím postupem, díky kterému splňuje přísná kritéria dle normy EN 1888-3 „Kočárek pro sportovní aktivity“.
    - 📏 Vyšší rodiče od 170 cm: Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť a nastavitelná výška dělají tento kočárek ideálním pro vyšší rodiče.
    - 🌟 Popularita značky: Thule je značka známá pro svou kvalitu a spolehlivost, oblíbená mezi aktivními rodiči po celém světě.
    - 🔧 Lehký a odolný hliníkový rám: Poskytuje skvělou kombinaci nízké hmotnosti a vysoké odolnosti, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou manipulaci.
    - 🛑 Ojedinělá ruční brzda: Tento kočárek je vybaven ruční brzdou, která je vhodná pro praváky i leváky, čímž zvyšuje bezpečnost a pohodlí při jízdě.
    - ✋ Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukojeť: Zajišťuje pohodlné a přirozené držení, čímž snižuje únavu na delších procházkách nebo běhu.
    - 🚶 Dá se táhnout za sebou: Praktická funkce, která umožňuje kočárek jednoduše táhnout za sebou, což je skvělé například při přesunech přes letiště nebo nákupní centra (viz foto v popisu).

    Využijte naší nabídku a zažijte nezapomenutelná dobrodružství! Nakupujte zde 👉👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE 🎉

    #aktivni_zivotni_styl #kocarky_pro_aktivni_rodice #thule #abcdesign #careterolima #janetrider #batohmamaleto #nejlepsi_ceny #eshop_modrykonik

    (6 fotek)

    Ženy, prosím u jaké pojišťovny máte pojištěný barák ? 😉

    Názor na antikoncepci pro děvče 16let?
    Předem děkuji za komunikaci

    🎉 Skvělé zprávy! 🎉

    Dostáváme od vás úžasnou zpětnou vazbu na naše doplňky – batoh, bambusovou deku i organizér na kočárek, a to nás inspirovalo! 🎁 Proto jsme se rozhodli přihodit tyto oblíbené kousky ZDARMA k vybraným kočárkům THULE, protože víme, že to nejsou jen doplňky, ale skuteční pomocníci! 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    ✨ Batoh: Praktický, univerzální, dá se zavěsit na kočárek a je tak stylový, že jej oceníte i na delší procházky či výlety, nejen během kočárkového období.

    ✨ Deka: Měkoučká jako obláček! Nejen vaše miminko, ale i vy se budete chtít do ní zabalit na chladnější dny. 🧸

    ✨ Organizér: Černý, univerzální a maximálně praktický! Vejde se do něj vše, co potřebujete, a ještě vám nijak nenaruší design kočárku. 🎯

    Ať už plánujete procházky po městě nebo dobrodružství v přírodě, tyto doplňky zpříjemní každou chvíli! Neváhejte, tato nabídka je limitovaná – ideální pro podzim i zimu. ❄️👶👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    🚨 VELKÁ KAMPAŇ NA KOČÁRKY THULE V E-SHOPU MODRÉHO KONÍKA! 🚨
    Tu 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    Maminky, teď je ten správný čas! 💥 V našem e-shopu vám od dnešního dne nabízíme nejlepší ceny na trhu na vybrané modely kočárků THULE a skvělé akční sety zcela ZDARMA! 🎁
    💙 K vašemu novému kočárku THULE přidáme:
    - batoh
    - deku
    - jídelní nádobí
    - nebo stylový organizér.

    👉 Potřebujete poradit? Naše odbornice Ľudka je vám k dispozici na poradna@modrykonik.com.
    👉 Stále platí, že při reklamaci dostanete od nás kočárek k zapůjčení zdarma.
    👉 Doprava je zdarma.

    Neváhejte a objednejte již nyní! Tato akce je limitovaná, tak si nenechte ujít příležitost pořídit si ten nejlepší kočárek pro váš aktivní životní styl s miminkem! 👶✨
    Vybírejte 👉 https://i.modrykonik.cz/THULE_AKCE

    #thule #aktivny_zivotny_styl #nejlepsie_ceny #eshop_modrykonik

    (3 fotky)

    Ahoj holky,nemáte prosim tip na učebnicu angličtiny nebo nejaký pracovný sesit pro úplne zacatecniky? Chcem s malým procvicovat nejakou zaujímavou formou,je prvák..s angl.jen začína.. ale nechci používať tablet atd..a hodina raz do týždňa ve skole mi prijde dosť malo🤔

    Zdravím holky, neprebyvaji někomu bodíky do Alberta? Byla bych opravdu ráda, než se to u nás zase všechno vyprodá😁 díky