Ahoj, myslím že tohle je příspevěk pro ženy co rády honí duchy. Mě to spíš zaskočilo protože sem si byla jistá, že otěhotnět jsem nemohla. Ale šílene mě začala pálet prsa a to jsem nikdy neměla ani při prvním těhu.Nicméně přidám fotku .. vidíte tam něco? Jsem 5 dní před MS spodní foto je originál horní více zatmavena a zaostřená.

    anonymous_ka
    Zpráva byla změněna    Včera v 16:19    

    Kto by očekával že citronový cukr bude obsahovat reálný cukr? Výrobca si asi rekl že nikto tak tam místo toho dá mléko, vejce, sóju, horčicu a možna i trochu celeru 👍🏻😃
    PS: koupil to manžel jenom pro to že ho to zaujalo v regálu 🤦 muži...

    Maminky jsou to neštovice anebo až tak rozsáhlé impetigo?
    Děkuji

    (2 fotky)

    Zdravim konikovky co navstivit v Omiši, aby to děti 9 a 6 libilo…, co si nenechat uji, predem diky za tipy

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera ve 14:13    

    Už jen do dnešní půlnoci se můžete zapojit do soutěže o balíček produktů pro péči o vlasy 🎁

    https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/message/krasne-vlasy-s-dm-preji-krasne-pond-zfpbfd/

    konik_testuje
    Včera v 08:31    Čtené 273x

    Zkušenosti s Bella Baby Happy Pants

    Děti rostou a vyvíjejí se velmi rychle, a jejich potřeby se neustále mění. Ve fázi, kdy jsou velmi aktivní a živé, je důležité zajistit, aby měly možnost volného pohybu bez omezení. Přesto však stále potřebují bezpečné a kvalitní pleny, které jim poskytnou pocit sucha a pohodlí, a podpoří jejich přirozený vývoj. V této vývojové fázi je důležité, aby pleny nejen dobře padly, ale také pomáhaly dětem v každodenních činnostech a při učení na nočník. A vy budete mít možnost takové pleny testovat!

    Co budeme testovat

    Pohodlné a velmi přizpůsobivé plenky Bella Baby Happy Pants jsou ideální pro dítě ve vývojové fázi, kdy je velmi aktivní a živé a někdy i netrpělivé. Quick & Easy System je způsob, jak plenkové kalhotky rychle vyměnit a okamžitě se vrátit k hraní. Je to také řešení, které v dítěti podporuje nezávislost v každodenním životě.

    Bella Baby Happy Pants se oblékají jako běžné spodní prádlo a jsou proto ideální na učení na nočník. Jsou s vaším děťátkem při každodenních činnostech, ve dne i v noci. Dávají pocit sucha, zajišťují pohodlí a podporují přirozený vývoj dítěte.

    Bella Baby Happy Pants se vyznačují vysokou kvalitou a bezpečností. Používají systém Happy Safe Way, který zaručuje použití pouze bezpečných materiálů. Plenky jsou podrobeny přísným testům vnitřní bezpečnosti a jejich kvalita byla potvrzena dermatologickými testy.

    Plenky jsou navrženy tak, aby umožňovaly pokožce dýchat, což pomáhá předcházet vyrážkám a minimalizuje riziko podráždění. Díky speciální konstrukci a barevnému potisku vypadají jako běžné spodní prádlo a jsou stejně pohodlné. Neomezují dítě v pohybu a nezpůsobují otlaky na kůži. Speciální netkaná textilie umožňuje rychlou a rovnoměrnou distribuci vlhkosti v absorpčním jádru, což zajišťuje pocit sucha ve vteřině.

    Koho hledáme

    Pro toto testování hledáme 15 maminek s aktivním miminkem, které objevuje svět. Pokud máte doma malé dobrodružné dítě, které neustále prozkoumává své okolí, plazí se, leze a dělá své první kroky, hledáme právě vás.

    Samozřejmostí je ochota podělit se s námi na Modrém koníku o výsledky testování slovně, i prostřednictvím fotografií.

    Jak se zapojit

    Chcete se zapojit do tohoto testování? Stačí, když nám v komentářích pod článkem představíte své děťátko – kolik má měsíců a jakou velikost plenek byste chtěli testovat.

    Přihlásit se do testování je možné do neděle 07.07.2024. Následně vybereme 15 maminek, které obdrží balíček plenek k otestování a budeme je kontaktovat prostřednictvím interní pošty.

    Těšíme se na vaše komentáře!

    Konik_testuje

    V tomto období sledujeme opravdu velký zájem o sportovní a cestovní kočárky. Radíte se, pomáháte si, orientujete se v nabídce. Tak se dnes zkusme mrknout na kočárek, který je oblíbený mezi maminkami a je i velkým dovolenkovým pomocníkem - Easywalker Jackey2 nebo Easywalker Jackey2 XL 😎.

    Slovo XL napovídá, že je určen pro vyšší rodiče od 170 cm, jinak mezi nimi zásadní rozdíl nenajdete, ledaže by vás na Jackey2 XL zaujaly průměrem o něco větší kola. Najdete jej zde 👉 https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024.

    Easywalker Jackey2 nebo Easywalker Jackey2 XL se od původních modelů Jackey a Jackey XL liší pouze novým prošívaným designem sedadel, jemným prodloužením celkové délky stříšek, ale hlavně zjednodušeným nastavováním a zapínáním 5 bodových bezpečnostních pásů.

    Proto, pokud chcete znát kočárky Jackey do puntíku, uvařte si kávu, čaj či letní drink a přečtěte si důkladnou recenzi naší kočárkové expertky Ludky 👉https://i.modrykonik.sk/recenze_easywalker_jackey. Je to recenze na starší model, nicméně jeho funkcionalita a vlastnosti jsou stejné a při rozhodování vám přinese klíčový pohled na tyto kočárky. Můžete si ho sice v prodejně i 10x vyzkoušet a pochytat, ale reálná zkušenost od někoho, kdo kočárek dlouhodoběji využíval je to, co může být pro vás nepostradatelnou pomůckou při konečném rozhodnutí 🙏.

    🎉 Navíc, stále trvá velká akce na sportovní a cestovní kočárky, ke kterým dostanete oblíbený batoh Mamaleto ZDARMA 🎁! A k tomu ještě na modely Easywalker Jackey2 a Easywalker Jackey2 XL dostanete i fusak a můžete si tak koupit oblíbené kočárky za nejlepší ceny na trhu! 👉 https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024.

    #letni_akce_kocarky_2024

    (2 fotky)

    Holky prosím o radu chtěli bychom domů pořídit anglicko-český slovník ale je jich obrovské množství, že úplně nevím který vzít děkuji za rady

    Lze nějak přes MBank dobít kredit? Nemůžu to najít. Tak jestli někdo neví prosím ? Děkuji moc

    Prosím poradíte. Jsme v Řecku ostrov Kos..co doporučíte aby jsme navštívili? děkuji

    Hezký den, doporučíte prosím školní/studentský batoh pro kluka od 5. třídy? Aktovku už pošleme dál.
    Zaujal mě Oxybag, máte zkušenosti, prosím?
    https://www.oxybag.cz/studentsky-batoh-oxy-zero...

    Všichni tři sourozenci na jednom dortu...

    Kontaktní čočka u miminka, je tady prosím nějaká maminka co zavádí/ zaváděla?

    apacheeeAMBASADORKA
    29. čer 2024    

    První rok školní docházky má za sebou ♥️ a je teda neskutečný, jak rychle to uteklo.

    K tomu první rok v plné palbě hokejových tréninků a musím znovu zopakovat, že nechápu, kde tohle dítě bere energii. Celý den na nohou, v pohybu, po tréninku - přijdeme domů a stejně ještě prosí, jestli si může jít kopat, nebo jít na kolo, nebo zda aspoň vylezeme na kopec, co máme kousek od domu 😂 a pak se ještě vzteká, že nechce jít spát, protože ještě vůbec není unavenej 😇

    A na škole v přírodě byl označen za neunavitelné a nejukecanejší dítě. Takové tam měli dvě, oba hokejisti, velcí kamarádi a sdíleli spolu i stejnou postel. Neuspatelná chatička 😃

    Ahojky holky,mám otázku prosím
    Malý má impetigo a manželovi na to dnes doporučili uriage krém,že má v sobě antibiotika,mi psala Dr v emailu,že se mu má koupit betadyna,ale bohužel jsem byla v práci a manžel byl rychlejší a šel s malým do lékárny.
    Myslíte si,že mu teda tato mast pomůže anebo mu mám koupit tu betadynu?děkuju
    Takto vypadal včera,dnes to má daleko škaredější 😭

    (3 fotky)

    Holky, které se trošku orientujete v dovolených na last minutě (případně jestli tu někdo pracuje v cestovce) 🙂
    Je reálné se dostat v termínu od 19.7. do 4.8. letecky na cca 7 dní k moři, s rozpočtem cca 55 tisíc/2 dospělí, 2 děti (2+5)?

    Zítra to bude týden co jsem ukončila svůj osmi léty vztah z důvodu že jsme se za tu dobu nikde neposunuli příspěvek níže.V hlavě to mám srovnané a vím že zpátky ho už nechci jenže on pořád píše.Na zprávy neodepisuji myslím si že tak je to nejlepší.Jen mě zajímá názor jak dlouho tohle ještě může trvat?

    Vstříc prázdninám 💚🌞💦

    Když se vám mrkev snaží zdrhnout....🤣🤣

    leiladelly
    Zpráva byla změněna    28. čer 2024    

    Cesta je cíl, cifry a výsledky jsou fajn, ale ne až tak zásadní, důležitá je cesta a průběžné štěstí, plynoucí z toho, když člověk dělá to, co ho naplňuje.
    Kamilka dnes složila poslední zkoušku prvního ročníku na univerzitě. Obor je dost těžký, o to je pak větší radost z úspěchu.
    Alex zakončil první rok na konzervatoři se slovy, že netušil, že mu bude chybět učení 😀 Probubnoval se k nejlepšímu výsledku ve třídě.
    Leilinka protančila sedmou třídu, objevila pro sebe psaní, vrýazně se posunula v jazycích.

    "Vidět své děti šťastné je jeden z nejlepších pocitů na světě. "

    (2 fotky)