apacheeeAMBASADORKA
    Dnes v 06:00    

    Další velké přání máme splněno 😍

    Chteli jsme tam už dlouho a vždycky bylo přeplněno, tak jsme nechali na jindy. Eli si tam po soutěži moc přál jít a tentokrát to vyšlo.

    Musím říct, že jsem si to tam představovala mnohem větší, ale užili jsme si to fajnově. Takže i za nás, Muzeum fantastických iluzí rozhodně doporučujeme 😀

    Ahoj, nemate nekdo tuhle manikuru navic? V DM ji jiz mevidim skladem. Dekuji ❤️

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera ve 13:24    

    🎁 soutěž dm: Péče o pleť 🎁

    Přeji krásné úterní odpoledne a přináším vám další #dm soutěž 🎁

    Tentokrát si zasoutěžíme o balíček produktů privátních dm značek - alverde a Balea 😎

    Ve výherním balíčku najdete:
    🎁 2x Balea pleťový peeling s vitamínem C 2x8, 16 ml
    🎁 alverde NATURKOSMETIK Q10 pleťový noční krém, 50 ml
    🎁 alverde NATURKOSMETIK Q10 denní pleťový krém bio grapefruit & bio rakytník, 50 ml
    🎁 alverde NATURKOSMETIK balzám na rty měsíček, 4,8 g
    🎁 alverde NATURKOSMETIK pleťové sérum Vitamín C, 30 ml
    🎁 alverde NATURKOSMETIK krém na ruce Intensiv, 30 ml
    🎁 alverde NATURKOSMETIK Sensitiv mycí pěna bio vilín & bio heřmánek, 150 ml

    Jak se do soutěže zapojit?
    1) Dejte lajk této zprávě
    2) Do komentáře mi odpovězte na otázku "Který z produktů ve výherním balíčku vás nejvíce zaujal?"

    Soutěžní komentáře můžete přidávat až do úterý 22. října (deadline bude již tradičně o půlnoci) a já potom co nejdříve vylosuji, kdo se bude z výhry radovat.

    Výherkyni pak oznámím na svém blogu v samostatném příspěvku.
    Tak hodně štěstí 🍀

    Kompletní pravidla ambasadorských soutěží na MK najdete zde:

    https://www.modrykonik.cz/jine/pravidla-soutezi-organizovanych-ambasadorkou-znacky/

    #alverde #balea

    modrykonik
    Včera ve 12:14    Čtené 27x

    Tipy pro výběr dvojkombinace: Jak vybrat správnou vaničku a sportovní část?

    V minulém článku jsme vám vysvětlili, co je to dvojkombinace a pomohli jsme vám projít si nejdůležitější otázky, které je třeba si položit před výběrem kočárku. Takže pokud už máte jasno v tom, jestli budete kočárkovat po městských chodnících nebo vesnických stezkách, zda máte výtah nebo se chystáte každý den šlapat po schodech a zda plánujete s kočárkem běhat maraton nebo ho skládat do auta na časté výlety, pak jste na dobré cestě!

    My v Modrém koníku víme, že každý hledá kočárky za nejlepší cenu a také s nějakými drobnostmi navíc - proto jsme pro vás připravili v našem e-shopu:

    Výběr těch nejlepších dvojkombinací ✨. Každý jeden kočárek prošel přísným okem naší odbornice Ľudky, takže se můžete spolehnout, že s výběrem určitě nešlápnete vedle. A jako bonus? Nejlepší ceny a praktický a krásný fusak k tomu - zcela zdarma! 👉 https://i.modrykonik.cz/AKCE_2-kombinace.. 

    Tak a teď je ten správný moment podívat se blíže na jednotlivé části dvojkombinace a co všechno dokážou. V tomto článku se zaměříme na hlubokou vaničku a sportovní část - věřte či nevěřte, ale ani jeden článek na všechny informace by nestačil! 😊 Naším cílem je však vám to celé zjednodušit. Stačí se uvolnit, my vás provedeme!

    1. Hluboká vanička

    Při výběru dvojkombinace myslete na to, že děťátko stráví více času ve sportovní sedačce než v hluboké vaničce. Proto je důležité zaměřit se hlavně na podvozek a sportovní část, přičemž nezapomínejte ověřit, zda vám vanička také vyhovuje.

    Rozměry hluboké vaničky

    • Miminko narozené na jaře vaničku v zimě pravděpodobně již nevyužije, proto stačí standardní vanička o rozměru matrace cca 74x28 cm.
    • Naopak dítě narozené v létě stráví zimu v hluboké vaničce a s fusakem, takže ideální rozměr matrace je alespoň 77x30 cm.
    • Pro zimní miminka je velká vanička na začátku potřebná jen na krátkou dobu, kdy jsou ještě malá.

    Ale pozor: Uvedená délka a šířka vaniček se v e-shopech většinou nerovná velikosti matrace. Proto se při koupi zaměřte právě na rozměry matrace nebo vnitřní rozměry vaničky.

    Typ hluboké vaničky

    Materiál vaničky není jen o designu, každý má své výhody a nevýhody:

    • Plastové vaničky: snadno se čistí, ale jsou méně prodyšné a těžší.
    • Látkové vaničky: moderní látky jsou pevné a teplé, takže i v chladných dnech ochrání miminko.
    • Kombinované vaničky: plastové dno a látkové bočnice - jsou lehčí než plastové, ale těžší než látkové.
    • Koženkové vaničky: vyžadují speciální péči, mohou praskat a jsou méně prodyšné, což v létě nemusí být ideální.

    Moon ReSea S Edition +

    Stříška hluboké vaničky

    Stříšky hlubokých vaniček se v mnohém liší. Mohou mít (ale nemusí):

    • Možnost prodloužení stříšky pro lepší ochranu před slunečními paprsky a větrem.
    • Zabudovanou moskytiéru.
    • Filtr UPF 50+.
    • Voděodolné vlastnosti.
    • Náhledové okénko pro kontakt rodiče s dítětem.
    • Ventilační okénko na odvětrávání, které se hodí zejména v létě.
    • Panoramatické okénko, které zajišťuje lepší cirkulaci vzduchu a děťátko se jím může dívat ven, když v kočárku pase koníky.

    Matrace

    Každá hluboká vanička je vybavena matrací již „od výroby“, takže je při koupi kočárku vždy její součástí, avšak u levnějších kočárků je někdy nutné dokoupit si vhodnou matraci. Jaké by měla mít vlastnosti:

    • Matrace by totiž neměla být příliš měkká, protože děťátko se do ní v podstatě ponoří a rychle se přeleží, čemuž se potřebujeme vyhnout.
    • Pokud se rozhodnete zakoupit si kvalitnější matraci, hledejte vyrobenou ze studené pěny - mají vynikající ortopedické i termoregulační vlastnosti (například od značky Träumeland).
    • Kupujte matraci, jejíž potah lze stáhnout a vyprat, protože miminko se může v kočárku zpotit nebo pozvracet a také dokupte navíc prostěradlo. 
    • Nekupujte nepromokavou ochranu na matraci. Z hlediska ochrany zdraví miminka, zejména v prvních týdnech a měsících, není vhodné ukládat dítě na neprodyšné materiály. Může se přehřát, protože jeho termoregulace ještě není dovyvinuta.

    2. Sportovní nástavba (sedačka)

    Známe dva základní typy sportovního sedadla, a to:

    • korýtková sedačka,
    • sedátko s nastavitelným lehem.

    Korýtková sedačka

    Nožky dítěte jsou v ní „trošku vyloženy”. Korýtko se jinak nazývá také ergonomickým sezením. Pro děti s vrozeným refluxem vám jej dokonce může doporučit pediatr. Spánek dítěte na bříšku ale v případě korýtka není možný.

    Easywalker Harvey5 Premium Air - korýtko

    Nastavitelný leh

    • Zádová opěrka spolu s opěrkou nohou dokáží vytvořit vodorovnou (nebo téměř vodorovnou) plochu, která připomíná leh podobný tomu v hluboké vaničce. Nastavitelný leh ale ve skutečnosti rozdělujeme na:
    • Úplný rovný leh (180°) – Zádová opěrka se dá nastavit do zcela rovné polohy, což dítěti poskytuje pohodlí jako na rovné matraci. Tento typ ležení je vzácný, ale stále populárnější, a některé kočárky jej nabízejí jako alternativu k hluboké vaničce s vložnou taškou již od narození.
    • Téměř úplný leh (165°) – Opěrku lze nastavit do lehu se sklonem 165°, což je skvělé pro děti od cca 6 měsíců, kdy už umí sedět. Připomíná dítě ležící na polštáři, ale není to ideální pro novorozence.
    • Pololeh (150°) – Sklon zádové opěrky je 150°, což umožňuje dítěti odpočívat v polosedící poloze. Tento typ se nachází zejména na sportovních kočárcích a je skvělý pro kratší spánky, přičemž pomáhá stabilizovat dítě a chrání jeho páteř před otřesy při sportu. Pro novorozence není vhodný.

    Zopa Move Cross 3 - úplný rovný leh (180°)

    Typ sedu

    Kočárky můžeme rozdělit na ty s kolmým (90°) a klasickým „kočárkovým” (více než 90°) sedem.

    • Kolmý sed – tento typ umožňuje nastavení zádové opěrky do vzpřímené polohy 90°, což je vhodné zejména při podávání jídla mimo domov, ale ne na dlouhé trasy. Je dostupný jen u několika kočárků.
    • Klasický „kočárkový” sed - u tohoto sedu je opěrka nastavena do mírného sklonu dozadu, což je pro páteř dítěte vhodnější pro delší pobyty v kočárku. Do této kategorie patří také korýtkové sedadlo, kde se polohuje celý rám sedadla, přičemž sklon je vždy více než 90°.

    Stříška sportovní části

    Některé stříšky disponují hned několika benefity. Jiné naopak žádným, co se obvykle odráží i na ceně kočárku. Mohou mít:

    • možnost prodloužení stříšky pro lepší ochranu před slunečními paprsky a větrem,
    • možnost úplného odebrání stříšky,
    • zabudované polohování pro možnost přizpůsobení se výšce dítěte,
    • zabudovanou moskytiéru,
    • voděodolnost,
    • filtr UPF 50+,
    • vyklápěcí kšilt pro rozšíření stříšky a větší ochranu před slunečními paprsky,
    • náhledová a ventilační okénka, která zabezpečují kontakt rodiče s dítětem a cirkulaci vzduchu.

    Pokud toužíte po dalších informacích jako je konstrukce, kola či jiné části dvojkombinace, klidně se vrhněte na našeho průvodce, kde se dozvíte naprosto vše 🙂

    My víme, že každý hledá kočárky za nejlepší cenu a také nějakými drobnostmi navíc - proto jsme pro vás připravili v našem e-shopu výběr těch nejlepších dvojkombinací. A jako bonus? Nejlepší ceny a praktický a krásný fusak k tomu - zcela zdarma! 👉 https://i.modrykonik.cz/AKCE_2-kombinace 💙 

    redakce
    Včera ve 12:01    Čtené 86x

    Mateřská láska, láskyplný dotek a péče Pampers: Pomoc předčasňátkům k prvním životním vítězstvím

    Rodičovská láska je jedinečná – je silná, laskavá a především léčivá. A nikde se tato síla neprojevuje tak jasně, jako v případě předčasně narozených dětí. Každý dotek, každá chvíle blízkosti má pro ně nevyčíslitelnou hodnotu. Předčasný příchod na svět přináší mnoho výzev, a proto je pro každou maminku obrovským darem, když může své dítě držet v náručí a nabídnout mu to, co umí nejlépe – lásku, bezpečí a něhu.

    Předčasný příchod na svět

    I když ideální těhotenství trvá 40 týdnů, ne všechny děti se rodí "na čas". V České republice se předčasně narodí zhruba 7 000 dětí ročně, což znamená, že přibližně každé desáté miminko přijde na svět dříve, než se očekávalo. To, že se miminko narodí před 37. týdnem těhotenství, ho staví do náročného začátku života, který vyžaduje speciální péči a neustálou pozornost odborníků. Pokožka těchto miminek je mnohem citlivější, jejich orgány ještě nedosáhly plné zralosti a často se potýkají s problémy s dýcháním nebo nízkou porodní hmotností.

    „Děti narozené pod 32. týdnem gravidity se ihned po porodu ukládají do tzv. pláštěnky – fólie, která jim pomůže udržet tělesné teplo, a jsou uloženy do inkubátoru,“ vysvětluje MUDr. Soňa Šuláková, zkušená neonatoložka. „Podle tíže dechových potíží se buď napojí na umělou plicní ventilaci, nebo na neinvazivní distenzní podporu nostrilami, což jim pomáhá udržovat správné dýchání.“

    Dotek, který léčí

    Předčasně narozené děti vnímají svět jinak – každý dotek jejich rodičů je pro ně léčivý. Jejich pokožka, tenká a citlivá, reaguje na každý jemný dotyk, na každou chvíli strávenou v náručí maminky nebo tatínka. Kontakt „kůže na kůži“, známý také jako klokánkování, není jen způsob, jak dítě uklidnit, ale i zásadní krok k tomu, aby se cítilo bezpečně. MUDr. Soňa Šuláková, často vidí zlepšení životních funkcí miminka právě během těchto okamžiků blízkosti: „Můžeme klokánkovat i miminko na umělé plicní ventilaci nebo na dechové podpoře CPAP. Při kontaktu klesá srdeční aktivita a zlepšuje se okysličení krve.“

    Poradenství a podporu rodičům předčasně narozených dětí poskytuje organizace Nedoklubko. Její ředitelka Lucie Žáčková zdůrazňuje, že častý kontakt kůže na kůži s maminkou, ale i s tatínkem, má zásadní vliv na vývoj mozku, životních funkcí a vztah s rodiči. Díky dlouhodobé spolupráci s Pampers může Nedoklubko rodiče správně edukovat a podporovat je na jejich náročné cestě.

    Pampers Preemie Protection – Maličkosti s velkým dopadem

    Péče o předčasně narozené děti si vyžaduje nejen odbornou pomoc, ale i správné vybavení. Pampers už roky spolupracuje se zdravotníky na vývoji speciálních plen pro předčasňátka. Plenky Pampers Preemie Protection jsou navrženy tak, aby byly maximálně jemné a pohodlné, a vyrábí se ve třech velikostech pro všechny váhové kategorie předčasňátek. Tyto plenky se díky organizaci Nedoklubko dostávají do českých perinatologických center, kde pomáhají těm nejzranitelnějším.

    „Součástí těchto speciálních plenek je úzké, přesně tvarované jádro, které napomáhá optimálnímu vývoji kyčlí,“ oceňuje MUDr. Šuláková. Plenky mají oboustranný design, což znamená, že není nutné při přebalování myslet na to, kde je přední a kde zadní strana. Navíc mají pupečníkový výřez vepředu i vzadu a celoplošné zapínání s opakovaně připevnitelnými pásky, které umožňují zdravé polohování. I přes vysokou absorpci jsou plenky prodyšné, aby citlivá dětská pokožka mohla volně dýchat.

    Až do konce listopadu mohou rodiče podpořit dostupnost těchto speciálních plenek pro předčasně narozené děti zakoupením běžných plenek nebo vlhčených ubrousků Pampers v drogeriích Rossmann. Za každý zakoupený produkt Pampers totiž tato značka doručí jednu plenku Preemie přímo do porodnic.

    Každý den je vítězství

    Cesta předčasně narozených dětí není snadná, ale každý den dělají malé, ale důležité pokroky. Jsou to malí bojovníci, kteří od prvního okamžiku ukazují obrovskou sílu a odolnost. Ale bez lásky, péče a podpory jejich rodiny a zdravotníků by jejich cesta byla mnohem obtížnější. Každý den s předčasně narozeným miminkem je dnem plným malých vítězství, která se počítají a mají hluboký význam. A díky značce Pampers, která svou podporou pomáhá zajistit těmto dětem pohodlí a potřebnou péči, mohou tyto malé kroky vést k velkým úspěchům.

    Tento článek vyšel s podporou Pampers

    Ahojte, milé maminky! 🌷 Chystáte se vybrat kočárek pro své malé zlatíčko a cítíte se trošku ztracené v té záplavě možností? Sami víme, jaké to je! Hledání toho pravého kočárku může být pořádná výzva, ale právě proto jsme tady my. 💙

    Na našem e-shopu jsme pro vás připravili super akci: při nákupu dvojkombinace nyní dostanete krásný, chytrý fusak zcela zdarma! 🎁 Pojďte si vybrat 👉 https://i.modrykonik.cz/dvojkombi_FUSAK_zdarma

    A co je nejlepší? U nás máte dopravu zdarma, vždy dostanete něco navíc a můžete se spolehnout na to, že si vybíráte z ověřených modelů s těmi nejlepšími recenzemi. 📦 A pokud si stále nejste jisté, naše Ľudka vás čeká v kočárkové poradně.

    Kluci Maťo a Majo jsou tu pro vás jako podpora při vašich objednávkách a nákupech. Neváhejte je oslovit. 👨‍💻💬 Vždy vám ochotně pomohou!

    Tak co, vyberete se s námi na procházku? 😉 Klikněte na náš e-shop a objevte, co všechno pro vás máme připraveno 👉 https://i.modrykonik.cz/dvojkombi_FUSAK_zdarma

    #dvojkombinace #fusakzdarma #modrykonikeshop

    Držím se zásady, že když mám někomu finančně přispět, pomáhám cíleně a vím, komu pomůžu.
    Na ulici peníze nerozdávám, pokud neznám konkrétní charitativní organizaci, jdu dál. Až na časopis Nový prostor. Zaplatím dvojnásobek, o Vánocích čtyřnásobek, a opět vím, o koho jde.

    Dnes mé ego dostává zabrat.

    Ve dnech 14.-16.10.24 do ulic vyráží studenti a prodávají bílé pastelky pro organizaci Bílá pastelka, která podporuje nevidomé.
    Jednou ze studentek je i naše dcerka. Uff, moc doufám, že se vrátí s dobrým pocitem a nepošramocenou duší.

    P.S.
    Myslím, že to je dobrá škola života nejen pro studenty, ale i pro nás rodiče ,-) Až zase půjdu z metra a potkám podobného studenta/studentku, vzpomenu si na tohle ❤️

    mmichaella
    Zpráva byla změněna    Včera v 07:12    

    Zdravím holky, chci se zeptat. Nenavstevuje něčí dítě tuto montessori školu v Ostravě? Www.montessori-zs.cz/ Nemůžu dohledat mesicne/roční skolne a taky by mne zajímala spokojenost. Děkuji za info.

    Bezdrátová sluchátka Apple AirPods
    Doporučíte mi prosím nějaké. Dcera si přeje k vánocům. Má Apple 13. Děkuji

    Prosim neposlal by nekdo kod na slevu z Ona Dnes na About you? Zapomnela jsem si koupit vytisk se slevovou knizkou.

    luksek2233
    14. říj 2024    Čtené 76x

    Kojení

    Ahoj tak opět jsem tu pro radu jsem těhotná ve 4 měsíci a půl a zároveň kojim moje malá moc nechtěla levé prso přes noc občas se napila na levém ale jinak zas prave nedalo se sní jinak a ted jsem zjistila že to levé prso mi vůbec neteče a to práve ano nemůže se mi ztratit mléko na levém když mi teče ještě na pravém že ? Nevím co s tím😥

    Nevíte, jak se jmenuje film pro pamětníky, jak je spořádaná rodina a tatínkovi se objeví nevlastní dcera - N. Gollová? Všichni jsou brejlatý🙂 Moc díky!

    Holky, tak přidávám další novinku, minulý týden na TT slabá čárka, a dneska o týden později čárka silnější ale pořád ne tak úplně silná ale je tam , na digitálním testu minulý týden +2-3 a dneska+2-3 týdny, v pátek jemné spineni, jeli jsme hned na pohotovost tam řekl že je sliznice a že je tam možná taková malá tečka ale to jí tam hledal, dneska jsem byla u gynekologa a ten říkal že je ještě hodně brzy a že tam nic nevidí. Tak mi vzal krev, vystrašil mě s mimoděložním těhotenstvím a šla jsem , už nespinim nic....může být na ultrazvuk ještě fakt moc brzy? Že to prosím neznamená? Jsem vystrašená....poraďte mi někdo prosím....bojím se

    Halloween neřeším, ctím si naše klasické a tradiční Dušičky, ale ráda se na povedené dýně koukám a vnímám jako hezký nápad na podzimní tvoření s dětmi nebo bez 🙂 A tyto mě dnes opravdu pobavily a vykouzlily úsměv na rtech 🙂

    konik_testuje
    14. říj 2024    Čtené 321x

    Zkušenosti s Bella Baby Happy Porodnickým balíčkem COMFORT

    Příprava tašky do porodnice je pro každou nastávající maminku výzvou. Některé věci si chceme vybrat samy – například naši oblíbenou kosmetiku, něco na hojení ran nebo pohodlnou noční košili. Každá z nás má jiné preference, a co jedné vyhovuje, druhé nemusí. Jsou však věci, které v porodnici potřebuje každá nastávající maminka pro sebe i své miminko úplně stejně. A právě proto je tu Porodnický balíček Bella Baby Happy Comfort, který obsahuje ty nepostradatelné produkty, na které se můžete spolehnout. Navíc vám poskytne jistotu, že své děťátko i sebe vybavíte kvalitní a ověřenou značkou. A kdo ví, možná právě tady najdete své nové oblíbené produkty! Teď máte možnost tento balíček s námi testovat!

    Co budeme testovat:

    Porodnický balíček Bella Baby Happy Comfort nabízí kompletní péči o novorozence i čerstvou maminku v jednom. Tento balíček obsahuje vše, co budete potřebovat v prvních dnech po porodu, a to jak v porodnici, tak i doma.

    Pro miminko:

    • Pleny Bella Baby Happy Soft & Delicate New Born (42 ks) – hypoalergenní, měkké a prodyšné pleny, speciálně navržené pro citlivou pokožku novorozenců, které zajistí, že vaše miminko bude v suchu a pohodlí. Tyto pleny v letošním roce získaly ocenění Volba spotřebitelů. 
    • Krém proti opruzeninám Bella Baby Happy Sensitive – jemná péče pro prevenci a ošetření opruzenin, která chrání pokožku před podrážděním a zarudnutím.
    • Mycí gel na vlasy a tělo 2 v 1 Bella Baby Happy Sensitive – dermatologicky testovaný gel vhodný pro citlivou pokožku a jemné vlásky vašeho miminka. Tento mycí gel je vhodný pro velmi citlivou i atopickou pokožku již od 1. dne života.
    • Hygienické tyčinky Bella BabyHappy – bezpečné tyčinky určené pro jemnou péči o uši a nos miminka. Jsou vhodné i k dezinfekci pupíku po narození. 
    • Přebalovací podložky Bella Baby Happy – praktické jednorázové podložky, které zajistí čisté prostředí při přebalování doma i na cestách.
    • Vlhčené ubrousky Bella Baby Happy Aqua Care – jemné ubrousky pro každodenní použití, hypoalergenní a vhodné pro citlivou pokožku miminka.

    Pro maminku:

    • Prsní vložky (30 ks) – vysoce savé a pohodlné vložky, které pomáhají udržet prsa suchá mezi kojením
    • Poporodní kalhotky Comfort XL (2 ks) – pohodlné kalhotky navržené pro maximální komfort po porodu.
    • Poporodní vložky Comfort (10 ks) – vysoce absorpční vložky speciálně vytvořené pro období po porodu, které poskytují maximální ochranu.
    • Velká textilní taška Happy – praktická taška, do které můžete sbalit všechny produkty z balíčku a další nezbytnosti.
    • Happy čepička Koala – roztomilá čepička pro novorozence, která udrží hlavičku vašeho miminka v teple.

    Koho hledáme

    Na toto testování hledáme 15 těhotných žen, které čeká porod v nejbližších týdnech a chtějí mít jistotu, že budou mít v porodnici vše důležité pro sebe i své miminko. Jste nastávající maminka, která ráda testuje nové produkty a dělí se o své zkušenosti s ostatními? Pak hledáme právě vás!

    Jak se zapojit

    Pokud byste ráda testovala Porodnický balíček Bella Baby Happy Comfort, napište nám do komentáře svůj termín porodu. Zároveň se podělte o to, co si s sebou kromě nejnutnějších věcí balíte do porodnice pro vlastní pohodlí. Těšíme se na vaše odpovědi!

    Zapojit se můžete do neděle 20.10.2024. Během týdne pak vybereme 15 maminek, které potěšíme, a o dalších krocích je informujeme v interní poště.

    Držíme vám palce!

    apacheeeAMBASADORKA
    Zpráva byla změněna    14. říj 2024    

    Včera bylo v podzimní Praze opravdu blaze 😀

    Kluci mají prochozený Berlín, Vídeň a na Prahu pořád nějak nedocházelo. Takže je nejvyšší čas to napravit 😍

    Hledáte ideální kočárek pro své miminko? Dvoukombinace může být přesně to, co potřebujete! 🎯 Pojďte si vybrat 👉 https://i.modrykonik.cz/dvojkombi_FUSAK_zdarma

    ✨ Benefity a výhody dvojkombinace:

    1. Dvě funkce v jednom: S dvojkombinací máte kočárek, který zvládne všechny fáze vývoje vašeho děťátka – od prvních dnů v prostorné vaničce až po sportovní část pro aktivnější děti, které už sedí. Takto vám ušetří čas i starosti s pozdějším výběrem dalšího kočárku.
    2. Ekonomické řešení: I peněženka se potěší! 💰 Koupí dvojkombinace získáte vše, co potřebujete, bez nutnosti investovat do dalšího kočárku, když děťátko vyroste z vaničky. Takto nejen ušetříte peníze, ale také čas strávený hledáním dalšího modelu.
    3. Jednoduché skladování: Máte málo místa k uskladnění? Dvoukombinace vám s tím pomůže! Zabírá méně místa než dva samostatné kočárky, jelikož používáte jeden podvozek a podle potřeby jednoduše měníte části. Perfektní řešení pro menší byty nebo domy! 🏠
    4. Designová výhoda: Všechny části kočárku a příslušenství jsou krásně sladěny, takže se nemusíte trápit dokupováním dalších částí. Pokud trefíte správný model, máte postaráno na celé kočárkovací období. A pokud vás přece jen zlákají lehké cestovní kočárky, je to jen bonus! 😉

    Pro více informací a nabídky skvělých dvojkombinací navštivte náš e-shop! 👉 kde na vás čeká výběr těch nejlepších kočárků – s dárkem k tomu! 🎁 Fusak, bambusová deka, nebo balíček od značky Ritka v suchu. A jako bonus? Náhradní kočárek při reklamaci a doprava zdarma! 🌟
    Pojďte si vybrat 👉https://i.modrykonik.cz/dvojkombi_FUSAK_zdarma

    (2 fotky)
    dancas87
    Zpráva byla změněna    14. říj 2024    

    Krásný den, prosím, nemá někdo zkušenosti s obchodem kavovakapsle.cz? Zda se, že fungují krátce a nikde jsem nenašla žádné info. Předem díky za odpovědi 😁

    Holky chtěla jsem se zeptat
    Kolik stojí IVF? Kolik platí pojišťovna a kolik já ?
    Byla jsem před 6ti lety a doplácela jsem kolem 20ceti
    Jestli se to změnilo nebo ne

    apacheeeAMBASADORKA
    13. říj 2024    

    Kdopak, že si to o víkendu udělal osobní medailový rekord? 😀

    Za sobotu hlásím 4x stříbro na Podještědském poháru a dnes ještě vezeme bramborovou medaili z Prahy z vyšší juniorské kategorie ( a to jim třetí místo uteklo o takový pidi chloupek, že to fakt až zamrzí). Dneska si taky poprvé vyzkoušeli společný pád na parketu, kde je smetl výrazně větší pár - zvedli se, zasmáli se 😂 a jeli za potlesku dál. A bylo moc hezký, že za nimi druhý pár potom hned přiběhl a fakt upřímně a hezky se oba omlouvali.

    Dnešní soutěž byla relativně krátká, takže jsme si ještě užili krásný podzimní den v Praze a i bez medaile dnes jedeme domů se super pocitem úžasného výkonu a prima zážitků. A za 14 dní je čeká další velká soutěž, kde snad budou moci soutěžit i ve své oficiální věkové kategorii 🍀

    Ahoj. Prosím o radu. Zjistila jsem,že mi chybí evidenční list důchodového pojištění za 2 roky. Nevim,kde ho mám. Bylo mi řečeno, že si můžu na správě sociálního zabezpečení asi v Praze vyžádat celkový přehled. Víte některá, kam se přesně obrátit? Adresa?
    Děkuji.

    terry_309
    13. říj 2024    Čtené 139x

    Otěhotnění přes MS-kdy udělat test?

    Ahoj holky🙂 

    Stalo se některé z vás, že otěhotněla před MS? Četla jsem , že hodně holek už ano. Já si ovulaci nějak nehlídám. Ve středu 2.10 jsme zkusili s manželem poprvé založit na miminko. Po té hned v pátek 4.10 , v nedeli 6.10 až do teď. Měla jsem dostat MS v pátek, a nedorazila. Dělala jsem test včera a dnes a nic. Hrozně mě pichá v prsou , občas v podbříšku což před MS bývá jiná bolest. Kdy bych ten test měla podle vás udělat? 🤭 už jsem fakt zoufalá a už chci // 😁 

    🤣🤣🤣🤣🤣