Konikovky..,,, jste některá nyni v Tučepech v Chorvatsku? Kolik lidi a ceny …, pláže…, diky?

    Používáte někdo výrobky od Sonett? Jsou dobré, fungují?

    Máte někdo prosím? Jak voní? Sladká?
    A máte někdo zkušenosti se strankama Hebe? Díky

    Holky jen takový povzdech v neděli měl syn odjíždět na tábor a co myslíte ode dneška antibiotika a angína 🙈 je my ho líto oplakal to tak jsem jak bolestné koupili lego

    apacheeeAMBASADORKA
    Včera v 15:36    

    Kurz přežití můžeme považovat za zahájený 😀

    Tak snad nám Amar Ibrahim předá dostatečné know-how 💪🏻

    Našemu Jirkovi je jeden rok...

    OLOMOUC

    Čeká nás pár dní v Olomouci. Nemám žádnou aplikaci v mobilu ani si nechci nic zřizovat, nemám běžně ani žádná data...

    Potřebuji zjistit a poradit, kde a jak koupím lístek na tramvaj (někde u hl. nádraží, kde budeme vystupovat) a lístek na bus (našla jsem si, že do a ze ZOO jede bus č. 11).

    Pak pokud mi dáte tip na něco, co navštívit s dcerou 6 let, nějaký park, hřiště, cokoliv zajímavého než budeme mít check in v hotelu, uvítám i to.

    Prosím, nemáte někdo zkušenosti? Pupinky pouze na nohou, svedi. 😢 Viz foto.
    Štípance nepřipadají v úvahu…
    Syn atopik, od tři let ok doposud, nyní mu je 6let. A toto, tak zda nějaký ekzem rozskrabany….
    Děkuji za odpovědi ❤️☘️

    (5 fotek)
    nabertekurzOvěřená organizace
    4. črc 2024    Čtené 38x

    Jsme tady i o prázdninách

    Jsme tady pro Vás i přes prázdniny 🏖️, a i to přes sváteční dny, kdy budeme mít výjimečně odlišnou pracovní dobu, a to v 📅 pátek 5.7. a 📅 sobotu 6.7. v čase 8:00 až 15:00 a 22:00 až 8:00. Budete-li nás potřebovat v pátek nebo v sobotu v mimo tento čas kontaktovat, zanechte nám prosím vzkaz ✉️ na Facebooku či na našich stránkách a my Vám odpovíme co nejdříve. V případě akutního ohrožení života kontaktujte IZS 🚑 či některou z linek pomoci 📞. Jejich seznam naleznete na tomto odkaze: 

    https://www.capld.cz/linky-duvery-cr2/?wpbdp_view=all_listings

    Budeme se na Vás těšit v plném provozu zase od neděle 7.7.

    Někomu dovolená teprve začíná, někoho čeká až až, nám už se krátí... Naštěstí jen ta první "hlavní" dovča. To je tak, když si ji naplánujeme už na konec června.

    U moře jsme poprvé asi po 12ti letech byli loni s dcerou 5 let. Letos jsme to zopakovali. Autem, co nejblíž, tedy sever Itálie. 🏖

    Opět máme štěstí na čisté moře, za celý týden byly mořské řasy na břehu jen 1x. Ano, voda se míchá s pískem, ale na to my citliví nejsme. 🌊⛱️🌞 Dcera písek miluje, pořád vyrábí bahno a plácá si to všude. Je happy. Vlastně je to vše jen pro ni. ❤️ Pro tu radost v jejích očích, což je to nejvíc. 👨‍👩‍👧 Krásně se jí spravil exem na stehnách. 🙏

    Itálii jsme si vybrali kromě toho, že je nejblíž, i proto, že milujeme italskou kuchyni. Pizzu, ale hlavně těstoviny na všechny způsoby.

    Moc se nám líbí, že máme stejně jako loni hotel jen se snídaněmi a na oběd/spíše večeři si chodíme tam, kde se nám zrovna líbí.

    Super taky je, že byť je tu na pláži nachystané lehátko vedle lehátka, teď je tu naprostý poloprázdno. Věřím ale, že v plné sezóně to musí být masakr a opravdu hlava na hlavě a jsem šťastná, že stejně jako loni se to ani letos nekoná.

    (3 fotky)
    modrykonik
    Zpráva byla změněna    4. črc 2024    

    Nejčastější chyby při výběru a koupi sportovního kočárku

    1. Nedostatečné prozkoumání vašich potřeb a vašeho životního stylu:
    👉 Před koupí si ujasněte, jestli budete kočárek používat hlavně ve městě, na turistice, při běhání, nebo kombinovaně. Různé typy kočárků jsou navrženy pro různé aktivity.

    2. Ignorování hmotnosti a skladnosti
    👉 Koupit si velké nebo těžké „hebedo“, které navíc budete používat každý den (časté cestování a skládání), vám rozhodně nevykouzlí úsměv na rtech, to nám věřte. Zkontrolujte si proto hmotnost kočárku a jeho skládací mechanismy. Zvažte, jestli se vejde do vašeho auta nebo do úložného prostoru u vás doma.

    3. Kupování si kočárku jen proto, že je ,,populární”
    👉 Tak jako u všeho, i u kočárků máme tendenci sáhnout po takových značkách, které jsou nám známé. Na tom samozřejmě není nic špatného, ​​nicméně je důležité napsat, že na dnešním trhu najdete opravdu rozmanitou nabídku kočárků i od méně známých značek, které nabízejí podobnou (nebo i stejnou) kvalitu za mnohdy výrazně méně peněz. Takže, pokud pro vás není důležitá prestiž a kočárek vnímáte spíše jako věc, kterou prostě potřebujete, ale nechcete za ni vyhodit majlant, určitě si nabídku dostupných kočárků prohlédněte pozorněji ☝️.

    Vyberte si proto ten správný kočárek dle vlastních představ a potřeb v našem e-shopu – udělali jsme pro vás výběr zajímavých sportovních a cestovních kočárků a ke každému dostanete oblíbený batoh Mamaleto ZDARMA! ⭐

    👉 https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024

    Navíc k modelům Easywalker Jackey2 a Easywalker Jackey2 XL dostanete od nás i fusak! 🎉

    Vyberte si svůj kočárek a nakupujte za nejlepší ceny na trhu! ⭐

    Být na Koníku se vyplatí! ❤

    apacheeeAMBASADORKA
    4. črc 2024    

    🎁 dm opalovací kosmetika pro děti 🎁

    Přeji krásné čtvrteční dopoledne a přináším vám další #dm soutěž 🎁

    Tentokrát si zasoutěžíme o balíček opalovací kosmetiky (nejen) pro děti 🙂 a soutěžit budeme s privátní #dm značkou Sundance

    Ve výherním balíčku najdete:
    🌞 SUNDANCE dětský krém na opalování Sensitiv OF50, 100 ml
    🌞 SUNDANCE MED Ultra Sensitiv dětský roll-on na opalování OF50+, 100 ml
    🌞 SUNDANCE MED Ultra Sensitiv dětský sprej na opalování OF50+, 200 ml
    🌞 SUNDANCE balzám na citlivé rty OF50, 4,8 g

    Jak se do soutěže zapojit?
    1) Dejte lajk této zprávě
    2) Dejte lajk článku
    https://www.modrykonik.cz/blog/apacheee/article/nadpis-clanku-j8788d/
    3) Do komentáře POD TUTO ZPRÁVU mi odpovězte na otázku:
    " Máte se značkou Sundance už nějakou zkušenost?"

    Soutěžní komentáře můžete přidávat až do čtvrtka 11. července (deadline bude již tradičně o půlnoci) a já potom co nejdříve vylosuji, kdo se bude z výhry radovat.

    Výherkyni pak oznámím na svém blogu v samostatném příspěvku.
    Tak hodně štěstí 🍀

    Kompletní pravidla ambasadorských soutěží na MK najdete zde:
    https://www.modrykonik.cz/jine/pravidla-soutezi-organizovanych-ambasadorkou-znacky/

    Tak on už začíná vše řešit přes mou nejlepší kamarádku se kterou se známe opravdu dlouho a on ji viděl maximálně tak 5 krát když jsme se někde potkali a hraje ji na city a že se nemá komu jinému svěřit 🙄 takové řeči.Chtěl aby mě přemluvila aby jsem se k němu vrátila zpátky.Nejhorši na tom je že mám takový pocit že ona už těm jeho slovům snad začíná i věřit.Vše se týká příspěvků níže.Omlouvám se ale musela jsem se opět vypsat nebo Vy už tady můj příběh znáte.Píše i mě ale já na jeho zprávy nereagují.

    apacheeeAMBASADORKA
    3. črc 2024    

    Myslím, že na výlety jsme připraveni dobře 🎒
    #dm a naše oblíbený svačinky 👏

    Holky pro jak maximálně velké dítě je funny wheels.♥️

    Ahoj. Prosím nejezdíte někdo do Švýcarska do obchodu Migros? Nevíte který je nejblíže z Prahy? Děkuji

    Ahojte 👋
    Kolik rozdílů najdete na obrázku s kočárkem Easywalker Jackey2 XL? 😀

    Aktuálně na něj běží v našem e-shopu akce a dostanete k němu navíc Mamaleto batoh a Petite&Mars fusak ZDARMA. Halóóó? Že zadarmo? Je to tak! 👉 https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024

    Být na Koníku se vyplatí! ❤

    #letni_akce_kocarky_2024 🙂

    VĚDĚLI JSTE, ŽE? 😲

    První kočárek vynalezl William Kent v roce 1733, anglický zahradní architekt - tento kočárek byl tažen zvířaty (například psy nebo kozami) a nebyl určen k tlačení 🐶. Teprve v roce 1930 se kočárky staly dostupnějšími pro širší veřejnost.

    ☝️ První sportovní kočárky vznikly až v 70. letech a byly navrženy pro aktivnější životní styl rodičů. V této době se lidé začali více zaměřovat na sport a aktivní život, a proto tyto kočárky byly například i lépe ovladatelné.

    V 80. letech se pak začaly vyrábět první skutečně moderní sportovní kočárky, které byly navrženy na běhání a jiné outdoorové aktivity. Jedním z prvních byl tvz. "Jogging Stroller", který byl navržen pro rodiče běžce 🏃.

    Cestovní a sportovní kočárky prošly od svého vzniku v 18. století opravdu dlouhou cestu a dnes jsou neodmyslitelnou součástí rodinného života 👶.

    Ať už se chystáte s kočárkem sportovat nebo ne, tak věřte, že sportovní kočárek pro dítě určitě využijete. Má opravdu mnoho výhod. A protože jsme si jich vědomi i my v Koníku, nepropásněte skvělou akci, kterou jsme pro vás připravili…

    ⭐ Dali jsme pro vás dohromady výběr skvělých sportovních a cestovních kočárků, kdy ke každému dostanete oblíbený batoh Mamaleto ZDARMA! ⭐

    ⭐ Navíc na modely Easywalker Jackey2 a Easywalker Jackey2 XL obdržíte fusak a můžete si tak koupit oblíbené kočárky za nejlepší ceny na trhu! ⭐

    Vyberte si svůj kočárek a barvu batohu 👉https://i.modrykonik.cz/letni_akce_kocarky_2024

    Být na Koníku se vyplatí! ❤

    #letni_akce_kocarky_2024

    Znáte pomalý hrnec nebo ho dokonce máte? Podělíte se případně o recept? 🙂
    https://medium.seznam.cz/clanek/hana-bordovska-...

    natyyy123
    2. črc 2024    Čtené 148x

    Jsem těhotná ?

    Ahoj, mohu se zeptat zda to tedy znamená, že jsem těhotná?

    Správně mi má začit MS zítra ( občas mám o pár dní dříve nebo později ).

    Děkuji za odpovědi.

    maminky... kamarádka dnes skončila s devítiletým synem v nemocnici s podezřením na parézu lícního nervu? zítra je čeká punkce a odběry... máte s tím někdo zkušenosti??? Díky